Hušák má zálusk na O2 arénu, ČSTV o tom nechce ani slyšet

Praha - Bývalý šéf Sazky Aleš Hušák by rád koupil O2 arénu, ČSTV o tom nechce ani slyšet. Na pondělní tiskové konferenci to řekl nově zvolený předseda představenstva Sazky Karel Bouček.

Hušák, který stál v čele Sazky od jara 1995 do srpna letošního roku, v pondělním rozhovoru pro deník MF Dnes uvedl, že má zájem o koupi O2 arény."Otevřeně říkám, že mě hala zajímá," řekl Hušák.O tom, jak by nákup financoval, mluvit nechtěl. Vylučuje ale to, že by vinařství získal jako odměnu za to, že těsně před svým odvoláním stáhl klíčovou žalobu proti vyhlášení konkurzu."Neodvedu si představit, že by doktor Hušák vzhledem k tomu, do jaké situace Sazku dostal, mohl kupovat O2 arénu," uvedl na pondělní tiskové konferenci nově zvolený předseda představenstva Sazky Karel Bouček. Ten současně zopakoval, že hodlá do Vánoc uskutečnit právní kroky, jež by vedly k obnovení soudního řízení, které skončilo vyhlášením insolvence Sazky a jejím následným prodejem skupinám PPF a KKCG.

Související

Hušák, Aleš

Česká unie sportu prohrála spor s Hušákem, Ústavní soud stížnost odmítl

Brno - Ústavní soud odmítl stížnost České unie sportu (ČUS, dříve ČSTV), která neúspěšně žádala omluvu a odškodnění za poškození dobrého jména od Aleše Hušáka, někdejšího šéfa společnosti Sazka. Spor tak definitivně končí. Důvody odmítnutí stížnosti jsou formální - advokát nedoložil plnou moc k zastupování. ČTK to řekla mluvčí soudu Miroslava Sedláčková.

Více souvisejících

Aleš Hušák

Aktuálně se děje

před 15 minutami

před 45 minutami

Policie ČR, ilustrační fotografie.

Inspekce obvinila policisty, kteří před pražským barem napadli několik lidí

Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS) ve středu obvinila dvojici příslušníků policie, kteří v únoru v opilosti napadli několik osob před barem na pražském Smíchově. Policie v dubnu zprostila muže zapojeného do incidentu výkonu služby, už dříve označila jeho jednání za neakceptovatelné a neomluvitelné.

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

Helena Langšádlová

Ministryně Langšádlová se rozhodla podat demisi

Ministryně pro vědu, výzkum a inovace Helena Langšádlová (TOP 09) se rozhodla podat demisi, oznámila její strana ve čtvrtek ráno. Podrobnosti má končící členka Fialovy vlády poskytnout odpoledne. 

před 5 hodinami

před 6 hodinami

Aktualizováno včera

včera

včera

včera

včera

Od příští sezóny ponese nejvyšší fotbalová liga jméno sázkovky Chance. Přiteče díky ní čtvrtmiliarda ročně

Až letos v červenci odstartuje nová sezóna tuzemské nejvyšší fotbalové soutěže, už se v jejím názvu neobjeví jméno sázkové kanceláře Fortuna, ale jejího konkurenta Chance. Právě tato sázková kancelář totiž vyhrála výběrové řízení na titulárního partnera první fotbalové ligy a díky tomu si tak tuzemský profesionální fotbal od příští sezóny dalších pět let přijde na čtvrtmiliardy ročně.

Zdroj: David Holub

Další zprávy