Na co vsadit? Ovčáček si otevře kavárnu, Feri půjde na ježka

Bookmakeři tuzemských sázkových kanceláří opět spojili konec roku s vypsáním kurzů na netradiční sázky. U Fortuny lze vsadit například na to, že senátor a hejtman Zlínského kraje Jiří Čunek (KDU-ČSL) příští rok uloví v Beskydech medvěda holýma rukama (50:1) nebo že si prezidentův mluvčí Jiří Ovčáček otevře vlastní kavárnu (50:1). Fotbalová Sparta podle bookmakerů Tipsportu a Chance v roce 2019 velmi pravděpodobně opět vymění trenéra (1,3:1). Na to, že by se bývalý fotbalista Tomáš Řepka stal sportovním ředitelem klubu, je vypsán kurz 1000:1.

Odsouzený Řepka, který v poslední době plní přední stránky bulváru, se stal oblíbencem i bookmakerů. Rozchod Řepky s Kateřinou Kristelovou v kurzu 2:1 nelze vyloučit, uvedl hlavní bookmaker Fortuny Michal Hanák. "Těžko říci, kam se jeho život bude dál ubírat. Trestu odnětí svobody se letos vyhnul, snad bude mít kliku i příští rok. Na návrat do Sparty v manažerské pozici to zatím ještě není," dodal Hanák. Na to, že Řepka nastoupí výkon trestu, je vypsán kurz 3:1. Na to, že bude pracovat jako pokladní v Kauflandu, je kurz 40:1.

Co se týče politických a společenských sázek, dá se vsadit například na to, že premiér Andrej Babiš (ANO) bude zvolen prezidentem Slovenska (500:1), ztratí se pokladna politického hnutí SPD (3:1), poslanec Dominik Feri (TOP 09) se nechá ostříhat na ježka (2:1), TV Barrandov bude odebrána licence k vysílání (8:1) nebo že se Jiří Ovčáček stane šéfredaktorem Hospodářských novin (150:1).

Velice nepravděpodobné je podle bookmakerů dokončení kompletní rekonstrukce D1 (65:1). Pravděpodobnější je to, že prezident Miloš Zeman otevře na Pražském hradě pivovar nebo medvědárium (10:1), nebo že na návštěvu ČR přijede papež František (8:1).

"Předčasné volby v roce 2019 zřejmě nebudou, na tuto možnost je vypsán kurz 5:1. Velmi nepravděpodobné je i to, že Babiš prodá Agrofert. Kurz 100:1 jasně říká, že se to nestane," doplnila mluvčí Chance Markéta Světlíková.

Podle bookmakerů Tipsportu a Chance je velmi pravděpodobné, že kurz koruny k euru příští rok klesne pod 25 korun (1,4:1). To, že ČNB zvýší úrokové sazby, je prakticky jisté (1,01:1).

Lze sázet například také na to, že se hokejista Jaromír Jágr ožení s přítelkyní Veronikou Kopřivovou (5:1), nebo Tomáš Plekanec s tenistkou Lucií Šafářovou (3:1). Na to, že biatlonistka Gabriela Koukalová nastoupí v příštím roce do závodu světového poháru, je vypsán kurz 3:1. Pravděpodobnější je to, že oznámí těhotenství (2:1). Za nepravděpodobný považují bookmakeři její rozvod s Petrem Koukalem (10:1).

Fotbalová Sparta zatím prožívá jednu z nejhorších sezon za poslední desítky let. To, že by sestoupila, je však podle bookmakerů velmi nepravděpodobné (500:1). Podobný kurz (400:1) je vypsán na to, že by se na její lavičku vrátil trenér Andrea Stramaccioni. Na to, že by do ní z Arsenalu přestoupil gólman Petr Čech, se dá sázet za 40:1.

Související

Petr Pavel

Prezidentské volby 2023: Sázkovým favoritem je Pavel, propadá se Nerudová

Bývalý vysoký představitel české armády a NATO Petr Pavel je i den před začátkem volby prezidenta sázkovým favoritem. Po středeční debatě na TV Prima a CNN Prima News si pozici upevnil a jeho kurz je dnes na hodnotách 1,45:1 až 1,52:1. Naopak si pohoršila ekonomka a bývalá rektorka Mendelovy univerzity Danuše Nerudová, která měla v pondělí kurz na výhru 5:1, a aktuálně stoupl na 10:1 až 14:1. 
Ilustrační fotografie. Komentář

Chudoba i hazard jako problémy současného Česka. Jak to může jít ruku v ruce?

Říkat o Češích, že si nevidí kvůli své chamtivosti na špičku nosu, by bylo asi nošením dříví do lesa. Anebo nepokrytou urážkou. Doslova. Proč se ten člověk hned tak zpočátku textu čílí, řeknete si. No posuďte sami: Zatímco den co den můžeme v přímém přenosu sledovat jistě opravdové srdceryvné příběhy o tom, jak rodiny v Česku nemají na faktury za drahé energie nebo čím nakrmit své nejbližší kvůli inflaci, s o to větším klidem pak vyjde už jen psaným slovem zpráva o tom, že Češi prosázeli na právě finišujícím mistrovství světa ve fotbale už dvě miliardy korun. A to prosím tu dosud nebyly započítány výsledky ze semifinále a finále, které jistě přinesou další nuly ve statistikách navíc. 

Více souvisejících

sázkové kanceláře/kurzy Jiří Ovčáček Jiří Čunek tomáš řepka Andrej Babiš Česká republika

Aktuálně se děje

včera

včera

Ryan Gosling jako Kaskadér.

RECENZE: Kaskadér v čele s křehkým Goslingem je ideální letní zábavou z idealizovaného filmařského zákulisí

Ryan Gosling a Emily Blunt byli loni vedlejšími tvářemi letního fenoménu Barbenheimer, oba byli za své role nominováni na Oscara. Teď se před kamerou, a ve filmu i za kamerou, potkávají u dalšího projektu s blockbusterovými ambicemi. Kaskadér je v tom nejlepším slova smyslu pohodovou zábavou, jež nepostrádá hravost, důmyslnost a zbytečně se nepáře s logikou.

včera

včera

včera

FC Liverpool hraje své domácí zápasy na stadionu Anfield Road.

Liverpool už má náhradu za Kloppa. Nový kouč si z Feyenoordu může přivést i slovenského fotbalistu

Fanoušci fotbalového Liverpoolu už vědí, kdo bude od sezóny 2024/25 novým kormidelníkem jejich miláčků a tudíž nástupcem Jürgena Kloppa, německého kouče, který už předem avizoval, že tato sezóna bude jeho poslední na pozici trenéra anglického celku. Podle BBC se jím stane nizozemský stratég Arne Slot, jenž v současnosti působí jako kouč Feyenoordu Rotterdam. Právě s tímto klubem se měl Liverpool domluvit na uvolnění Slota za 9 milionů eur (v přepočtu přes 226 milionů korun) s tím, že si nizozemský klub přijde na další dva miliony eur (přes 50 milionů korun) v rámci dodatečných bonusů.

včera

včera

Helena Langšádlová

Pavel přijal demisi ministryně Langšádlové, nahradit ji má Tuleja

Výměna na postu ministra pro vědu a výzkum se ve čtvrtek přiblížila. Prezident Petr Pavel přijal demisi končící ministryně Heleny Langšádlové (TOP 09). Na Pražský hrad zároveň zamířil návrh na jmenování Pavla Tuleji, který by se měl v pondělí chopit vládní funkce.

včera

Vladimir Putin

Rána pro Putina: Ukrajinci ničí rafinerie, Rusům došly zásoby paliva

Kromě bojů na frontě se válka na Ukrajině rozšířila i do strategických oblastí, jako jsou rafinerie, které jsou klíčové pro zásobování Ruska palivy. Ukrajinci k těmto nelehkým akcím využívají dronů, které poškodily některé z těchto rafinerií natolik, že jejich produkce ropy byla omezena. To způsobilo růst cen a nedostatek paliva v celém Rusku.

včera

Petr Fiala

Fiala uvedl do funkce nového ředitele NBÚ. Je jím Čuřín

Premiér Petr Fiala (ODS) uvedl ve čtvrtek do funkce nového ředitele Národního bezpečnostního úřadu Jana Čuřína, který dosud působil jako bezpečnostní ředitel Úřadu vlády. Vláda rozhodla o jeho jmenování na jednom z březnových zasedání. 

včera

včera

Ilustrační fotografie.

Koubek se rozhodl. I v příští sezóně bude nadále trénovat Viktorii Plzeň

Po vyřazení Viktorie Plzeň z Evropské konferenční ligy, kde zaznamenala poprvé v historii klubu postup až do čtvrtfinále evropského poháru, přičemž v této fázi nakonec nestačila na Fiorentinu, se trenér Miroslav Koubek nechtěl nikterak vyjadřovat ke své budoucnosti. Nyní už je ale jasno v tom, že nejstaršího fotbalového trenéra na scéně tuzemské Fortuna ligy, která bude nosit od příštího ročníku název Chance liga, uvidí fotbaloví fanoušci právě i v následující sezóně. Dvaasedmdesátiletý stratég se totiž dohodl s plzeňským vedením na prodloužení smlouvy o další rok.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Aktualizováno včera

Moskva se chlubí ukořistěnou západní vojenskou technikou ve válce na Ukrajině + VIDEO

Rusko v moskevském památníku s názvem Park vítězství odhalilo novou venkovní expozici, která však nemá nic společného s vítězstvím ve druhé světové válce, které se zde obvykle slaví. Pro veřejnost jsou zde vystavena vojenská vozidla a technika západních armád, která byla ukořistěna ruskou armádou ve válce na Ukrajině, kterou Rusko způsobilo. Tyto válečné trofeje slouží jako demonstrace síly a Rusko se rozhodlo je zde prezentovat veřejnosti.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy