Josef Klíma musel na operaci! Co se mu přihodilo?

Praha - Josef Klíma (62) je už dlouhou dobu na vrcholu novinářské a televizní kariéry. Své úspěchy zažívá s pořadem Na vlastní oči. O soukromém životě nikdy moc nemluvil.

Josef Klíma se těší stále větší oblibě, důkazem je i cena Týtý, kterou nedávno převzal. V minulosti se zabýval i kontroverzními tématy, tak si své soukromí raději chránil.

"Dodržuji nějaké ty drobnosti, jako že nebydlím na adrese, kterou mám jako trvalé bydliště. Někdy sleduji jestli za mnou někdo nejede příliš dlouho a někdy udělám takové to povinné kolečko, odbočím bez blinkru, ale to jen vyjímečně," prozradil Klíma. Poslední roky už ale nebezpečné kauzy opustil. "Teď se spíše snažím pomáhat lidem v zoufalých situacích," přiznává.

Klíma je nejen uznávaný novinář, ale i spisovatel. Za sebou má mnoho napsaných knih, u některých bral inspiraci i v případech a kauzách, kterými se zabýval. Málokdo ale ví, že je muzikant, doma si občas zahraje na piáno, v hospůdce na kytaru a s kamarády má dokonce kapelu. Vychoval dvě děti a s manželkou žije neuvěřitelných 43 let. "Ono je vlastně dobře, když na sebe manželé nemají tolik času. Nelezou si tolik na nervy a nezevšední si," prozradil Klíma svůj recept na šťastné manželství.

Ve svých dvaašedesáti letech je Klíma stále plný energie a odhodlán dále pomáhat lidem. Po Týtý musel ale dobrovolně na operaci. Trápilo ho totiž ucho a i když teď chodí s ovázanou hlavou, o nic vážného podle jeho slov nešlo. "Šlo o drobnou operaci, říká se tomu plavecké ucho. Ale svým nepřátelům říkám, že mě vzali mafiáni," prozrazuje se smíchem Klíma.

Vítězství v anketě Týtý pro něj znamená hlavně úspěch pořadu Na vlastní oči. "Když ty lidi, kterým jsme pomohli vám pak zavolají a třeba děkují, to je ten motor, co vás žene dopředu. Ty zrcátka jsou sice hezký, ale to není to, proč to člověk dělá," dodává Josef Klíma.

Související

Více souvisejících

Josef Klíma

Aktuálně se děje

před 49 minutami

před 58 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 7 hodinami

Ruské ministerstvo obrany vystavuje zbraně a vojenskou techniku ​​zemí NATO, včetně tanků Leopard a M1 Abrams, ukořistěných ruskou armádou během války proti Ukrajině, ve Victory Park v Moskvě v Rusku. Expozice skládající se z více než 30 vzorků zbraní a vojenské techniky z produkce zemí jako USA, Německo, Anglie, Francie a Ukrajina byla otevřena návštěvníkům (1. května 2024).

Moskva se chlubí ukořistěnou západní vojenskou technikou ve válce na Ukrajině + VIDEO

Rusko v impozantním moskevském památníku s názvem Park vítězství odhalilo novou venkovní expozici, která však nemá nic společného s vítězstvím ve druhé světové válce, které se zde obvykle slaví. Pro veřejnost jsou zde vystavena vojenská vozidla a technika západních armád, která byla ukořistěna ruskou armádou ve válce na Ukrajině, kterou Rusko způsobilo. Tyto válečné trofeje slouží jako demonstrace síly a Rusko se rozhodlo je zde prezentovat veřejnosti.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Evropou prošly prvomájové demonstrace. V Německu a Francii zasahovala policie

Prvomájové demonstrace v Paříži a německých městech byly provázeny napětím a incidenty. V Paříži došlo k rozbíjení nejméně dvou výloh obchodů radikály, zatímco ve Stuttgartu se střetly protestující s policií, jak informovala agentura DPA.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy