Matka otrávené Lucie promluvila a vzkázala toto viníkům

Orlová (Karviná) - Obrovský smutek zažívá rodina otrávené těhotné Lucie z Orlové. Těhotná žena zemřela po otravě, když jí místo glukózy podali smrtící koktejl. Její maminka teď promluvila.

"Jedno je jisté. Odškodné budeme chtít strašně velké, protože moje dcera byla těhotná, přišla o holčičku. Má syna a dobrého manžela, kteří zůstali a těšili se, že půjde do první třídy. Chudák, kvůli jedné nedbalosti se musely dva životy ztratit," nechala se slyšet maminka otrávené Lucie.

Psali jsme: Smrt těhotné ženy (†32) v Orlové: Na vině je "špinavé myšlení"? Odborník promluvil Fatální chyba v ordinaci: Smrt těhotné ženy šetří policie. Nové informace Těhotné ženy dostaly místo léku dezinfekci, jedna zemřela  

Sama ještě nemá mnoho informací, o tom, co se vlastně s její dcerou stalo. "Nikdo nic ještě nevíme, nemáme ještě ani dceru zpátky. Do té doby nemůžeme pokračovat v ničem. Víme, že dali něco úplně jiného, než měli. A prý tam byla ještě jedna mladší, ale jí prý zachránili," svěřila se maminka otrávené Lucie.

"Ona říkala tři dny před tím, že jde. To všichni podstupují, když je v šestém měsíci, jestli to dítě bude mít cukrovku, nebo tak něco. Mám starší dceru, která to měla taky teď, ta bude rodit za měsíc. Nechceme k ní nikoho pouštět, aby nebyla ve stresu. Všechno bylo v pohodě, ona šla na preventivní normální prohlídku, kde to vypije a pak za dvě hodiny se zjišťuje, jestli něco je, nebo není," popsala matka otrávené, jak by mělo vyšetření běžně probíhat.

Promluvila i o tom, jak se o tragické události dozvěděli. "První přijeli sem, manžel byl doma, já jsem byla v práci. Nechtěli mu vůbec nic říct, až potom mu řekli, že je tedy v ohrožení života, takže oni to museli vědět. Zatím vám nemůžu nic říct, já jsem dneska musela vyhledat lékaře kvůli sobě. Jsem na tom teď zdravotně špatně, nemůžu vám vůbec nic říct, nezlobte se," zalkylala se viditelně otřesená matka.

A prozradila, i to, co by přála, těm, jejichž nedbalost, stále její dceru život. "Věřím, že musí být nějaká spravedlnost. Ti, co to dokázali, tak jim v životě neodpustím. Měla jsem ochotu se jim jít podívat do tváře, ale zatím nemám zájem," uzavřela svou výpověď.

Související

Více souvisejících

Otrávená těhotná žena (19.6.2014)

Aktuálně se děje

před 21 minutami

před 1 hodinou

před 2 hodinami

včera

Aktualizováno včera

včera

včera

Jan Skopeček

ODS po volbách nemá důvod k oslavám. Přesto může získat Středočeský kraj

ODS neoslavila výsledky krajských voleb. Podle předsedy a premiéra Petra Fialy sice mírně zvýší počet mandátů na krajských radnicích o zhruba 7 křesel na 106, ale ztratí část svého vlivu. Křeslo hejtmana si v sobotu večer zajistil pouze Martin Kuba v jižních Čechách, zatímco Martin Červíček v Královéhradeckém kraji a Vítězslav Schrek na Vysočině pravděpodobně svá místa neuhájí.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

CERN

CERN ukončil spolupráci s Ruskem a Běloruskem

Výzkumníci z Tomské polytechnické univerzity (TPU), kteří dříve spolupracovali s Evropskou organizací pro jaderný výzkum (CERN), se nyní zapojili do ruských vědeckých projektů. Oznámila to univerzita s odvoláním na web Nature.

včera

Aktualizováno včera

Volby, ilustrační foto

Volby: Po sečtení tří čtvrtin hlasů jasně vede hnutí ANO

Úderem 14. hodiny se v Česku uzavřely volební místnosti, v nichž mohli lidé volit své zástupce do vedení krajů a do Senátu. Do pozdního odpoledne se nyní budou sčítat hlasy, konečné výsledky se očekávají k večeru. V krajských volbách je prozatím sečteno necelých 75 procent hlasů, které ukazují na drtivé vítězství hnutí ANO. 

včera

včera

včera

včera

včera

Vyšetřování odhalilo, jak mohlo dojít k atentátu na Trumpa

Vyšetřování americké Tajné služby (USSS), která zodpovídá za bezpečnost a ochranu současných i bývalých prezidentů, odhalilo komunikační pochybení a nedostatečnou obezřetnost před červencovým atentátem na Donalda Trumpa. 

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy