Z pastorky se vyklubala sadistka, členové sekty zažili peklo. VIDEO jen pro otrlé

Soul - Policie v Jižní Koreji vyšetřuje jednu z pastorek tamní sekty, která čelí podezření, že na ostrově Fidži nutila své stoupence, aby pracovali bez mzdy a zapojovali se do násilných rituálů. Na videích, která policie zveřejnila, žena členy skupiny bije či tahá za vlasy, napsal britský list The Guardian.

V roce 2014 zhruba 400 stoupenců jihokorejské náboženské skupiny odjelo na ostrov Fidži, který leží severovýchodně od Austrálie. Jejich pastorka totiž předpovídala, že na Korejském poloostrově propukne hladomor a že Fidži je zaslíbenou zemí, kde by skupina mohla přežít.

Podle bývalých členů sekty však po příjezdu na ostrov jim žena zabavila pasy a nutila je pracovat bez finanční náhrady.

Na záznamech, které listu poskytla jihokorejská policie, žena své stoupence během duchovních ceremoniálů bije do obličeje, tahá za vlasy nebo jim vlasy ostříhá. Členy skupina nutila, aby se bili i navzájem.

Bezpečnostní složky pastorku společně s dalšími třemi vysoce postavenými členy skupiny zadržely minulý měsíc na letišti poblíž jihokorejské metropole Soulu.

Související

Více souvisejících

Jižní Korea sekty Násilí

Aktuálně se děje

před 19 minutami

před 50 minutami

před 59 minutami

před 2 hodinami

před 4 hodinami

Ruské ministerstvo obrany vystavuje zbraně a vojenskou techniku ​​zemí NATO, včetně tanků Leopard a M1 Abrams, ukořistěných ruskou armádou během války proti Ukrajině, ve Victory Park v Moskvě v Rusku. Expozice skládající se z více než 30 vzorků zbraní a vojenské techniky z produkce zemí jako USA, Německo, Anglie, Francie a Ukrajina byla otevřena návštěvníkům (1. května 2024).

Moskva se chlubí ukořistěnou západní vojenskou technikou ve válce na Ukrajině + VIDEO

Rusko v impozantním moskevském památníku s názvem Park vítězství odhalilo novou venkovní expozici, která však nemá nic společného s vítězstvím ve druhé světové válce, které se zde obvykle slaví. Pro veřejnost jsou zde vystavena vojenská vozidla a technika západních armád, která byla ukořistěna ruskou armádou ve válce na Ukrajině, kterou Rusko způsobilo. Tyto válečné trofeje slouží jako demonstrace síly a Rusko se rozhodlo je zde prezentovat veřejnosti.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Aktualizováno včera

Zemřel zakladatel a výrazná osobnost ODS Miroslav Macek

Ve věku 79 let zemřel zakladatel a bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Podle serveru Novinky zemřel ve středu po krátké a těžké nemoci.

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy