V Británii se přitvrzuje, Farage byl zasažen útočníkem ozbrojeným mléčným koktejlem + VIDEO

Britský protiunijní politik Nigel Farage zůstal ve středu během předvolební agitace ve městě Rochester ve volebním autobuse své Strany pro brexit, neboť v okolním davu se objevili tři lidé v kuklách "vyzbrojení" mléčnými koktejly. Píše o tom server Kent Live. V pondělí Farage jistý muž mléčným koktejlem zasáhl.

Na trojici třímající mléčné koktejly podle Kent Live upozornil příznivec Strany pro brexit.

"Volební štáb Farageovi preventivně doporučil, aby zůstal v autobuse," napsal server. "Nakonec autobus opustil, ale nevydal se více než metr od něj. Promluvil se svými fanoušky a zase se rychle do autobusu vrátil," dodal Kent Live.

Farage, jehož nová Strana pro brexit má podle průzkumů vyhrát v Británii dnešní volby do Evropského parlamentu, zasáhl mléčný koktejl na pondělním mítinku ve městě Newcastle. Podle tisku jej hodil radikální zastánce setrvání země v Evropské unii. Britská média upřesnila, že šlo o koktejl s příchutí banán a slaný karamel.

Na videozáznamu si zasažený Farage ztěžuje ochrance, že jde o kompletní selhání, jelikož byl útočník s koktejlem vidět "míli dopředu".

Související

Boris Johnson

Dohoda Británie s EU je podle Johnsona dobrá pro celou Evropu

Dohoda o pobrexitových vztazích s Evropskou unií je dobrá pro celou Evropu, řekl dnes britský premiér Boris Johnson. Unie bude spojencem Británie a za dveřmi bude mít prosperující zemi, řekl dnes premiér novinářům po zprávě o dosažení dohody.
Velká Británe: Covid-19 (koronavirus SARS-CoV-2)

Lockdown Anglie se může protáhnout do příštího roku, píše The Times

Anglická proticovidová uzávěra by se mohla protáhnout i do příštího roku, pouze přes Vánoce by se opatření mohla krátce rozvolnit. Podle deníku The Times před tím varovali kabinetní ministři. Premiér Boris Johnson omezení vycházení a služeb ohlásil v sobotu s tím, že začnou platit ve čtvrtek.

Více souvisejících

Nigel Farage Brexit Velká Británie

Aktuálně se děje

před 27 minutami

před 52 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 3 hodinami

před 5 hodinami

Ruské ministerstvo obrany vystavuje zbraně a vojenskou techniku ​​zemí NATO, včetně tanků Leopard a M1 Abrams, ukořistěných ruskou armádou během války proti Ukrajině, ve Victory Park v Moskvě v Rusku. Expozice skládající se z více než 30 vzorků zbraní a vojenské techniky z produkce zemí jako USA, Německo, Anglie, Francie a Ukrajina byla otevřena návštěvníkům (1. května 2024).

Moskva se chlubí ukořistěnou západní vojenskou technikou ve válce na Ukrajině + VIDEO

Rusko v impozantním moskevském památníku s názvem Park vítězství odhalilo novou venkovní expozici, která však nemá nic společného s vítězstvím ve druhé světové válce, které se zde obvykle slaví. Pro veřejnost jsou zde vystavena vojenská vozidla a technika západních armád, která byla ukořistěna ruskou armádou ve válce na Ukrajině, kterou Rusko způsobilo. Tyto válečné trofeje slouží jako demonstrace síly a Rusko se rozhodlo je zde prezentovat veřejnosti.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Počasí narušilo lodní dopravu v Panamském průplavu, zjistili vědci. Region postihlo rekordní sucho

Klimatický fenomén známý jako El Niňo byl klíčovou příčinou nízkých srážek a rekordního sucha, které loni narušily lodní dopravu v Panamském průplavu. Ve středu to uvedli vědci, informuje agentura AP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy