Dálnice D4 byla na 41. uzavřená kvůli nehodě, tvořily se kolony

Dálnice D4 byla dnes odpoledne u výjezdu na 41. kilometru u Příbrami zhruba dvě hodiny uzavřená kvůli nehodě, při které se střetl motocykl s osobním autem. Motorkář při havárii utrpěl středně těžká poranění, záchranáři ho přepravili vrtulníkem do jedné z pražských nemocnic. ČTK to řekla mluvčí středočeské záchranky Petra Effenbergerová. Na dálnici se ve směru na Prahu tvořily kolony.

Podle policejní mluvčí Martiny Fejfarové se na stejné silnici, avšak o několik set metrů dále, srazila tři osobní auta, v tomto případě ale nikdo zraněn nebyl.

Příčiny a okolnosti obou nehod, které se staly kolem 15:00, vyšetřují policisté. Dálnice byla zprovozněna po 17:15.

Související

Dálnice

Problémy na dálnicích: Nehody uzavřely D4 i D7

Dálnici D7 na 13. kilometru na Kladensku dnes uzavřel požár kamionu, směr na Chomutov je neprůjezdný. Nehoda se obešla bez zranění. Požár je už uhašený, kvůli překládce návěsu ale bude dálnice ještě zhruba dvě hodiny neprůjezdná, řekla ČTK policejní mluvčí Vlasta Suchánková. Událost byla hlášena před 6:30, dálnice byla kvůli přeložení nákladu uzavřena zhruba o tři hodiny později.
Po dálnici D4 v sobotu jezdila formule

Po dálnici D4 v sobotu jezdila formule. Řidiče hledá policie

Po dálnici D4 v sobotu jezdila formule, její jízdu na video zachytili a na sociálních sítích zveřejnili další řidiči, uvedl server auto-mania.cz. Podle policie podobná závodní auta na silnice nesmějí, nesplňují pravidla pro provoz na pozemních komunikacích, nemají například registrační značku ani blinkry.

Více souvisejících

dálnice D4 Nehody aut

Aktuálně se děje

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Aktualizováno včera

Sunak: Putin se na polských hranicích nezastaví. Britové posílají Ukrajině rakety Storm Shadow

Britský premiér Rishi Sunak oznámí v úterý na návštěvě Polska zvýšení vojenské podpory pro Ukrajinu o 500 milionů liber (579 milionů eur). 

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy