Udženija o Soukupově oslavě: Ve svém volném čase si mohu dělat, co uznám za vhodné

Oslavu narozenin majitele TV Barrandov a mediální skupiny Empressa média Jaromíra Soukupa poctila návštěvou řada politiků. Značnou dávku kritiky si odnesla 1. místopředsedkyně ODS Alexandra Udženija. I když potvrzuje, že předsednictvo ODS se shodlo na bojkotu TV Barrandov, nikomu není nic do toho, na čí oslavy chodí ve volném čase sdělila prostřednictvím sociálních síti politička.

Kritice se Alexandra Udženija postavila důrazným, i když nepříliš originálním komentářem na sociálních sítích. „Ve svém volném čase si mohu dělat, co uznám za vhodné. Když mě někdo pozve na kulatiny, abych mu popřála, tak považuji za slušnost přijít. Ti, co kritizují a kádrují, by se měli zamyslet nad sebou. Já se jich také neptám, co dělají v pátek večer. Já se tomu spíš směju. Říkám si, jak si ti lidé osvojují právo říkat vám, co byste měli dělat ve svém volném čase. Je to až úsměvné. Kdyby všichni přiznali, co dělají v pátek večer, tak by se mi to taky nemuselo vždy líbit,” napsal na svůj facebookový profil politička.

Nicméně diskutující pro tento komentář neměli příliš pochopení. "To je jen arogantní a pokrytecká výmluva. Do společnosti zlodějů, lhářů a jejich nohsledů nikdo nechodí ze slušnosti. Asi spoléháte, že se na to zapomene stejně jako na Topolánkovu návštěvu na Mynářových padesátinách. Přemýšlel jsem, že dám ODS ještě šanci i potom, co předvedla v regionech, ale opět mě utvrzujete v tom, že jste jen pokrytecká parta," uvedl zklamaný podporovatel ODS Martin.

Na druhou stranu to nevypadá, že by se diváci mohli těšit na účast Alexandry Udženije v některém z řady Soukupových pořadů. "Já s tím naprosto souhlasím, takhle se rozhodlo předsednictvo, kterého jsem součástí. A právě proto, že pan Soukup oznámil vstup do politiky, tak platí přesně to, co jsme říkali: Buď jste moderátorem, nebo jste politikem. Za nás nemůže být 2 v 1, nebudeme chodit do jeho politických pořadů a dělat mu tam stafáž. Za tím si stojíme. A i s tímto jsem šla na tuto oslavu. Dnes je právě pan Soukup již politický soupeř, není to moderátor, ke kterému bych chodila na debaty. Takže v tom nevidím ani střet zájmů,“ doplnila výše uvedený komentář rovněž na svém facebooku místopředsedkyně ODS.

Podle Udženije nejde být politikem když jste moderátor, ale ve volném čas jde nebýt politikem, když jste politikem. Tak jak je to s tím 2 v 1? Není se čemu divit, že fanoušci na facebooku tuto myšlenkovou změť příliš neocenili.

Související

Více souvisejících

ODS barrandov Aleksandra Udženija

Aktuálně se děje

včera

včera

Donald Trump

Trump přijal Netanjahua a zkritizoval "neuctivou" Harrisovou

Exprezident a republikánský kandidát pro listopadové volby Donald Trump v pátek přijal ve svém floridském sídle Mar-a-Lago izraelského premiéra Benjamina Netanjahua. Zdroje CNN tvrdí, že o setkání požádal Netanjahu. Trump zmínil, že s Netanjahuem měl vždy dobrý vztah, zdůraznila Al Jazeera.

včera

včera

včera

včera

Artur Omarov

V předvečer zahájení her se odhlásil zápasník Omarov. Kvůli zranění achilovky

Ještě než budou letní olympijské hry oficiálně zahájeny, česká výprava sportovců hlásí již druhou ztrátu. Po nedávném odřeknutí účasti na pařížských hrách od tenistky Markéty Vondroušové, která má zraněnou ruku, musel den před zahájením svou účast na nich odříct i zápasník Artur Omarov. Toho totiž do klání pro změnu nepustila zraněná achilovka. Toto zranění si přivodil nešťastně na posledním intenzivním tréninku.

Aktualizováno včera

Na D1 u Prahy se po dopravní nehodě tvoří kolony. (26.7.2024) Prohlédněte si galerii

Dopravní kolaps na D1: Kolony se táhly až do Prahy, potíže hlásí i od Brna

V nejméně vhodnou chvíli na začátku víkendové špičky nastal v pátek odpoledne dopravní kolaps na hlavní české dálnici D1. V Praze a na výjezdu z metropole se tvořily kolony kvůli dopravní nehodě. U Brna zase nastaly potíže kvůli havarijnímu stavu povrchu vozovky. Policie o obou incidentech informovala na sociálních sítích kolem 14. hodiny. 

včera

včera

Lukostřelba, ilustrační fotografie.

LOH 2024: Po Horáčkové se představil i lukostřelec Li. V kvalifikaci skončil až jednašedesátý

Po účasti Marie Horáčkové se olympijské kvalifikace ve stejné disciplíně zúčastnil i Adam Li, pro něhož se jednalo o první start pod pěti kruhy. Li v mužské kvalifikaci nakonec skončil až jako jednašedesátý. Zároveň se spolu s Horáčkovou zúčastnil i kvalifikace v soutěži smíšených dvojic, v nichž ta česká neuspěla, když skončila až pětadvacátá a nepostoupila tak do osmifinále.

včera

včera

včera

Hamas staví své politické zájmy nad zájmy civilního obyvatelstva v pásmu Gazy, za které je odpovědný. Akce Hamasu zbavují Gazany jejich práv a základních potřeb. (zdroj: IDF)

V izraelském zajetí zemřel jeden z lídrů Hamásu

Jeden z předáků militantního hnutí Hamás na Západním břehu Jordánu, Mustafa Muhammad Abú Ara, zemřel v izraelském vězení poté, co se mu v posledních dnech zhoršil zdravotní stav, uvedly v pátek palestinské úřady. Uvedl to server Times of Israel.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Ve Francii kvůli nahlášené bombě evakuovali v den zahájení olympiády letiště

Mezinárodní letiště Basilej-Mylhúzy-Freiburg, ležící ve Francii poblíž hranic se Švýcarskem a Německem, dnes kolem poledne na přibližně hodinu přerušilo provoz. Vedení letiště uvedlo, že z bezpečnostních důvodů evakuovalo všechny cestující.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy