Štvanice? Bohdalová popřela, že by Zemanovi plakala do telefonu

Praha - Miloš Zeman si pěkně naběhl. V předvolební diskusi řekl, že jeho podporovatelka Jiřina Bohdalová mu pláče do telefonu, protože ji obtěžují příznivci Karla Schwarzenberga. Bohdalová to však popřela.

MIloš Zeman se nechal nachytat při lži v průběhu předvolební kampaně. Tvrdil, že lidé, kteří podporují Karla Schwarzenberga obtěžují jeho podporovatele. Jako příklad uvedl Martina Dejdara, který měl problém s tvůrci seriálu Zdivočelá země.

Ovšem podle Zemana se s podobnými útoky setkala i Jiřina Bohdalová. "Mě především překvapil fanatismus některých přívrženců Karla Schwarzenberga, například v záležitosti Martina Dejdara. Ale on to není jenom Martin Dejdar, mně třeba Jiřinka Bohdalová pláče do telefonu, že podobné štvanici je vystavena i ona," řekl Zeman portálu Novinky.cz.

Jiřina Bohdalová však tvrdí něco zcela jiného. "Žádné štvanici vystavena nejsem," řekla Bohdalová ČTK. "Občas se někde něco objeví s cílem mě pošpinit. Ale já nechci být ani prezident či ministr. Ve svobodném státě je to mé svobodné rozhodnutí," dodala oblíbená herečka.

Bohdalová si myslí, že jde o konstrukci médií. "Přece není možné, že člověk se na jedné straně snaží, aby byl populární, a pak je za to trestaný. Kde to jsme, kam jsme to došli, že si mohou takhle vymýšlet. To bychom museli být u soudu každý měsíc," podotkla Bohdalová, jíž se v této atmosféře dobře nežije. O tom, že je herečka obtěžována, ovšem mluvil sám Miloš Zeman v předvolební diskuzi.

Související

Vláda ČR

Vláda chce nová pravidla pro nominace prezidentských kandidátů. Řešila i Dukovany

Poslanci a senátoři už nebudou moci před volbami prezidenta republiky podpořit kandidaturu více než jednoho prezidentského kandidáta. Návrh na změnu zákona o volbě prezidenta republiky projednala vláda na středeční schůzi. Zabývala se také nezbytnými přípravami dopravní infrastruktury potřebnými k zahájení a následnému průběhu výstavby nových jaderných bloků v Dukovanech.

Více souvisejících

prezident čr Miloš Zeman Jiřina Bohdalová

Aktuálně se děje

včera

včera

Požár lesa u Hřenska v Českém Švýcarsku Prohlédněte si galerii

Největší lesní požár v historii země se dostal k soudu. Muži hrozí 15 let

U ústeckého krajského soudu ve čtvrtek začalo projednávání případu největšího lesního požáru v historii země, k němuž došlo předloni v létě v Českém Švýcarsku. Obviněným je někdejší dobrovolný strážce rezervace, jemuž hrozí až 15 let odnětí svobody. Muž vinu opakovaně odmítl. 

včera

Petr Pavel na konferenci Naše bezpečnost není samozřejmost. (12.3.2024)

Podporujme Ukrajinu, ale hledejme i řešení konfliktu, zdůraznil Pavel

Petr Pavel trvá na pokračování vojenské i jiné podpory Ukrajiny, zároveň je podle něj třeba hledat řešení, které by vedlo ke konci války s Ruskem. Prezident tak dal do kontextu své vyjádření pro jednu ze zahraničních zpravodajských televizí. Jakékoliv budoucí mírové uspořádání nezbytně předpokládá souhlas Ukrajiny, dodala hlava státu.

včera

včera

Policie ČR

U policie definitivně skončil muž, který napadal lidi před pražským barem

Policie propustila muže, který v únoru v opilosti se svou kolegyní napadl několik osob před barem na pražském Smíchově. Zároveň informovala, že ženu zprostila výkonu služby. Dvojici obvinila Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS). Policie už dříve označila jednání příslušníka za neakceptovatelné a neomluvitelné.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Robert Fico

Fica zasáhly čtyři kulky. Je stabilizovaný, stále ale bojuje o život

Stav premiéra Roberta Fica (Směr-SD) zůstává vážný. Rozsah zranění způsobený čtyřmi střelnými ranami je rozsáhlý. Lékařům se podařilo stabilizovat jeho zdravotní stav, nadále však není ještě mimo ohrožení života. Informoval o tom vicepremiér a ministr obrany Robert Kaliňák (Směr-SD).

včera

včera

Jednání o míru na Ukrajině bez Ruska? Zbytečnost, žádný výsledek nebude, tvrdí Kreml

Plánovaný červnový summit, při kterém Švýcarsko doufá, že vydláždí cestu pro mírový proces, je podle Kremlu bez ruské účasti zbytečný. Uvedla to agentura Reuters.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy