"Osobnosti" o zvolení Zemana: Bohdalová vlezla Zemanovi do pr*ele!

Praha - Zvolení Miloše Zemana prezidentem České republiky nemile překvapilo mnoho známých osobností. Fotbalového funkcionáře Jakuba Otavy pobouřilo hlavně chování herečky Jiřiny Bohdalové.

Po oznámení vítěze prezidentské volby se sociální sítě zaplavily komentáři známých osobností. Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější.

"Vítězem voleb je Jiřinka Bohdalová, která byla do poslední chvíle zalezlá a hned po oznámení výsledku vlezla Zemanovi do pr*ele," napsal na twitter fotbalový funkcionář Jakub Otava.

"Co jsme to za národ," povzdechl si na twitteru fotbalista Jiří Štajner.

"Dozvěděli jsme se o sobě dost špatného i pozitivního. Teď se půlka musí vyrovnat s prohrou, druhá odpovědnosti za vítězství," píše na facebook šef Respektu Erik Tabery.

"Klaus v Chile zvítězil nad lží a nenávistí. Vrátil pero," píše na facebook komentátor HN Robert Břečťan a k Zemanovi dodává: "Všechno vím, všechno znám, na zbytek mám Šloufa."

"Odjíždím na Vysočinu objímat stromy. Přijdou mi teď strašně vopuštěný," píše na facebooku šéf Blesku Pavel Šafr a dodává: "Existuje naděje, že se tam nahoře celkem brzy upije."

"Nejlepší je nazvat Mladou frontu bulvárem a u toho líbat Bohdalovou za přítomnosti muzikálové hvězdičky Daniela Hůlky," píše na facebook V. Tráva.

"Hrozný zklamání!!!! Tenhle stát a společnost se nikdy nezmění ,dokud to tu budou řídit lidi jako Zeman. Omlouvám se všem jeho příznivcůvm, ale je mi z toho upřímně nevolno," píše na facebooku modelka a moderátorka TV Nova Inna Puhajková.Báseň na facebook umístil Martin Jurů:

Miloš vyhrál, jasná páka, dceři dal hned francouzáka. Radost má z těch hlasů stovek, nad kartonem Becherovek.

Vyhrál jeho projev štvavý, komunisti v skrytu slaví. Estébáky volen v houfu, pod vedením Mirka Šloufů.

Agresí a vulgaritou, odhalil nám tvář svou skrytou. Střílel po nás sprostá slova, hodná lidí bez domova. Na Hrad tedy žádná změna, každý zůstal u vemena. Klaus je smíchy celý říčný, TO je smlouva opoziční! Zase jednou vládnou spolu, holt jsme prostě národ volů.

Související

Vláda ČR

Vláda chce nová pravidla pro nominace prezidentských kandidátů. Řešila i Dukovany

Poslanci a senátoři už nebudou moci před volbami prezidenta republiky podpořit kandidaturu více než jednoho prezidentského kandidáta. Návrh na změnu zákona o volbě prezidenta republiky projednala vláda na středeční schůzi. Zabývala se také nezbytnými přípravami dopravní infrastruktury potřebnými k zahájení a následnému průběhu výstavby nových jaderných bloků v Dukovanech.

Více souvisejících

prezident čr Jiřina Bohdalová Miloš Zeman

Aktuálně se děje

před 23 minutami

před 2 hodinami

včera

včera

Požár lesa u Hřenska v Českém Švýcarsku Prohlédněte si galerii

Největší lesní požár v historii země se dostal k soudu. Muži hrozí 15 let

U ústeckého krajského soudu ve čtvrtek začalo projednávání případu největšího lesního požáru v historii země, k němuž došlo předloni v létě v Českém Švýcarsku. Obviněným je někdejší dobrovolný strážce rezervace, jemuž hrozí až 15 let odnětí svobody. Muž vinu opakovaně odmítl. 

včera

Petr Pavel na konferenci Naše bezpečnost není samozřejmost. (12.3.2024)

Podporujme Ukrajinu, ale hledejme i řešení konfliktu, zdůraznil Pavel

Petr Pavel trvá na pokračování vojenské i jiné podpory Ukrajiny, zároveň je podle něj třeba hledat řešení, které by vedlo ke konci války s Ruskem. Prezident tak dal do kontextu své vyjádření pro jednu ze zahraničních zpravodajských televizí. Jakékoliv budoucí mírové uspořádání nezbytně předpokládá souhlas Ukrajiny, dodala hlava státu.

včera

včera

Policie ČR

U policie definitivně skončil muž, který napadal lidi před pražským barem

Policie propustila muže, který v únoru v opilosti se svou kolegyní napadl několik osob před barem na pražském Smíchově. Zároveň informovala, že ženu zprostila výkonu služby. Dvojici obvinila Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS). Policie už dříve označila jednání příslušníka za neakceptovatelné a neomluvitelné.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Fica zasáhly čtyři kulky. Je stabilizovaný, stále ale bojuje o život

Stav premiéra Roberta Fica (Směr-SD) zůstává vážný. Rozsah zranění způsobený čtyřmi střelnými ranami je rozsáhlý. Lékařům se podařilo stabilizovat jeho zdravotní stav, nadále však není ještě mimo ohrožení života. Informoval o tom vicepremiér a ministr obrany Robert Kaliňák (Směr-SD).

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy