Nadstandardní trafika Vondry rozzlobila lidi na internetu! Létala vulgární slova

Praha - Dnes vyšlo najevo, že do dozorčí rady Aeroholdingu dosedne další odstřelený politik ODS. Získá trafiku s velmi nadstandardním platem. Není divu, že na internetu padají velmi vulgární slova.

V Aeroholdingu se již uvelebil Ivan Fuksa /ODS/. Proslavil se rebelií proti daňovému balíčku, kdy vystoupil proti Nečasovi na kongresu ODS a kandidoval na šéfa strany. Neuspěl, vzdal se poslaneckého mandátu a dostal za to místo ředitele v této státní firmě.

Teď za ním míří bývalý ministr obrany Alexandr Vondra /ODS/. Ten se dlouhou dobu potýkal se skandálem ProMoPro. Po vynuceném odchodu z ministerstva se spekulovalo, že půjde do diplomacie. Nakonec je vše jinak a půjde do dozorčí rady Aeroholdingu. Toto zjevné rozdávání trafik pro vyhaslé hvězdy ODS lidi oprávněně naštvalo.

Největší protivládní stránka na sociální síti "Stydím se za svou vládu" k tomu napsala: "Tak ODS se rozhodla, že si z Aeroholdingu (ČSA) udělá svou kořist a vydrancuje a rozkrade poslední zbytky. Po Fuksovi (ODS), jež tam usedl v prosinci, tam zasedne i Vondra (ODS), který má v rozkrádání praxi (PROMOPRO). Prostě něco neuvěřitelného!!!"

A lidé souhlasí. Na adresu Vondry padají označení a výzvy jako "zmrd prasečí" nebo "postavit ke zdi a střílet ty zmrdy!". Mnoho lidí si ale stěžuje, že se tu hodně nadává, ale slova nepřecházejí v činy. Lidé by měli vyrazit do ulic. Buď pouze demonstrovat, nebo se ozývají i hlasy po revoluci.

Související

Alexandr Vondra

Vondra odmítl nabídku kandidovat na prezidenta republiky

Europoslanec a místopředseda občanských demokratů Alexandr Vondra patřil do okruhu osobností, které oslovil předseda poslanců ODS Marek Benda v souvislosti s možnou prezidentskou kandidaturou. Vondra dnes v pořadu Partie televize CNN Prima News uvedl, že nabídku odmítl. Zopakoval slova premiéra Petra Fialy (ODS), že koalice Spolu (ODS, KDU-ČSL, TOP 09) oznámí svůj postoj k prezidentské volbě koncem měsíce.
Alexandr Vondra

Vondra: Zemřela žena, která držela pevně maják svobody

Jako na dámu, která dovedla sestoupit k lidem a která navzdory dodržování tradic a pravidel dovedla být lidská a neformální, vzpomínají na královnu Alžbětu II. bývalý velvyslanec v Británii Libor Sečka a někdejší poradce prezidenta Václava Havla Alexandr Vondra. Sečka byl velvyslancem v Británii od roku 2016 do loňského srpna, s královnou se setkal několikrát. Vondra vzpomínal hlavně na první setkání s Alžbětou v Buckinghamském paláci v březnu 1990. Dodal, že odchází kus velké tradice.

Více souvisejících

Alexandr Vondra Ivan Fuksa

Aktuálně se děje

včera

včera

Požár lesa u Hřenska v Českém Švýcarsku Prohlédněte si galerii

Největší lesní požár v historii země se dostal k soudu. Muži hrozí 15 let

U ústeckého krajského soudu ve čtvrtek začalo projednávání případu největšího lesního požáru v historii země, k němuž došlo předloni v létě v Českém Švýcarsku. Obviněným je někdejší dobrovolný strážce rezervace, jemuž hrozí až 15 let odnětí svobody. Muž vinu opakovaně odmítl. 

včera

Petr Pavel na konferenci Naše bezpečnost není samozřejmost. (12.3.2024)

Podporujme Ukrajinu, ale hledejme i řešení konfliktu, zdůraznil Pavel

Petr Pavel trvá na pokračování vojenské i jiné podpory Ukrajiny, zároveň je podle něj třeba hledat řešení, které by vedlo ke konci války s Ruskem. Prezident tak dal do kontextu své vyjádření pro jednu ze zahraničních zpravodajských televizí. Jakékoliv budoucí mírové uspořádání nezbytně předpokládá souhlas Ukrajiny, dodala hlava státu.

včera

včera

Policie ČR

U policie definitivně skončil muž, který napadal lidi před pražským barem

Policie propustila muže, který v únoru v opilosti se svou kolegyní napadl několik osob před barem na pražském Smíchově. Zároveň informovala, že ženu zprostila výkonu služby. Dvojici obvinila Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS). Policie už dříve označila jednání příslušníka za neakceptovatelné a neomluvitelné.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Robert Fico

Fica zasáhly čtyři kulky. Je stabilizovaný, stále ale bojuje o život

Stav premiéra Roberta Fica (Směr-SD) zůstává vážný. Rozsah zranění způsobený čtyřmi střelnými ranami je rozsáhlý. Lékařům se podařilo stabilizovat jeho zdravotní stav, nadále však není ještě mimo ohrožení života. Informoval o tom vicepremiér a ministr obrany Robert Kaliňák (Směr-SD).

včera

včera

Jednání o míru na Ukrajině bez Ruska? Zbytečnost, žádný výsledek nebude, tvrdí Kreml

Plánovaný červnový summit, při kterém Švýcarsko doufá, že vydláždí cestu pro mírový proces, je podle Kremlu bez ruské účasti zbytečný. Uvedla to agentura Reuters.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy