Komunistka se opřela do Zemana: KSČM kmotry nemá, a co se týče Vás...

Praha - Komunistickou poslankyni Kateřinu Konečnou pořádně rozhořčila slova prezidenta Miloše Zemana o kmotrech. Podle ní v KSČM nikdo takový není a Zeman by si měl zamést především před vlastním prahem.

"Mám pocit, že žádný člověk není jasnovidec. Nevyjímaje prezidenta republiky Miloše Zemana. Ve své kampani hovořil o tom, že bude prezidentem, který bude občany sjednocovat, a stejně tak bude velmi pragmaticky hovořit o jednotlivých politických stranách," sdělila v reakci na Zemanova slova o kmotrech Konečná.

"Prezident Zeman již KSČM několikrát poradil, že zatím jsme nedospěli k tomu, abychom měli právo vést tuto republiku a máme prý počkat. Nechci nikomu sahat do svědomí, tím méně prezidentovi České republiky, ale nějak mi v jeho vyjádření chybí Strana Práv Občanů ZEMANOVCI," pokračuje ve svém rozhořčeném vyjádření na sociální síti. 

Zároveň a dodává, že tato strana je zřejmě chráněná láskou prezidenta. "Jak by také ne, když se zrodila k jeho obrazu," tvrdí komunistka.

Popírá také, že by KSČM měla nějaké kmotry, a rovněž posílá Zemanovi vzkaz: "KSČM nemá žádné kmotry a než nás příště budete soudit, pane prezidente, možná by bylo dobré více přemýšlet, nebo si zamést před vlastním prahem."

O poznání lépe nesou debatu o kmotrech lidovci. "Debatu o tom, v jaké straně je více kmotrů, považujeme za zbytečnou. Nejvíce kmotrů je totiž v KDU-ČSL. Těch pravých kmotrů, kteří chodí ke křtu," tvrdí s humorem strana.

Související

Více souvisejících

Kateřina Konečná (poslankyně KSČM) Miloš Zeman KSČM

Aktuálně se děje

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

MANUÁL: Dnes startují krajské a senátní volby. Jak volit a kde nekroužkovat?

Dnes odpoledne začnou v Česku volby krajských zastupitelů. V některých částech republiky budou spojeny také s prvním kolem senátních voleb. Zatímco krajské volby se týkají voličů mimo hlavní město, o složení horní parlamentní komory budou rozhodovat i voliči ze čtyř senátních obvodů v Praze. 

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy