Paroubek: Požádal jsem Nagyovou, aby sledovala mou bývalou ženu

Praha - Expremiér Jiří Paroubek /LEV21/ se stal cílem bulváru. Podle dotazu novinářky existuje podezření, že nechal sledovat svou bývalou ženu Zuzanu. Paroubek reagoval jasně: Ano, požádal jsem paní Nagyovou.

Jiří Paroubek na svém Facebooku zveřejnil dotazy, které mu přišly od novinářky Blesku. Tu zajímalo, zda nechává sledovat svou bývalou ženu: "Dobrý den, vaše exmanželka má prý pocit, že ji necháváte sledovat. Je tomu tak? Nechal jste někdy Zuzanu sledovat? Udržujete spolu nějaký kontakt?"

Expremiér, jehož politická hvězda již před delší dobou vyhasla, na to reagoval překvapivě souhlasně. Jenže to má háček. Sarkasmus z jeho vyjádření jen čiší.

"Požádal jsem paní Nagyovou, aby mou bývalou ženu zahrnula do sledovacího balíčku Vojenského zpravodajství pod názvem Šmírování bývalých manželek premiérů. Na rozdíl od jednoho ze svých nepodařených nástupců v úřadu premiéra si informace nenechávám pro své osobní potěšení, ale zasílám je rovnou do centrály NATO k rukám generálního tajemníka. Po nástupu bývalého norského premiéra Stoltenberga tam budu mít kámoše, který mou bývalou ženu osobně zná a ví, jak je nebezpečná pro bezpečnost ČR a celého NATO," napsal.

Následně naznačil, že za celou věcí může být Andrej Babiš. "Novinářka, která se mě na to ptala, má v Blesku údajně na starosti A. Babiše. A vypadá to, že A. Babiš má na starosti mě," dodal na závěr.

Související

Miloš Zeman

Zeman na protivládní demonstraci v Praze. Zmínil ho i Paroubek

Tisíce lidí dorazily na sobotní protivládní demonstraci na Václavském náměstí v Praze a vyslechly si i exprezidenta Miloše Zemana. Jeho hlas zazněl, ačkoliv bývalý prezident je momentálně hospitalizován v pražské Fakultní nemocnici Motol. Zemana zmínil i jeden z řečníků, konkrétně bývalý premiér Jiří Paroubek. 
Jiří Paroubek

Jiří Paroubek byl zvolen předsedou nové ČSSD

Předsedou strany Česká suverenita sociální demokracie, která používá značku dřívějších sociálních demokratů ČSSD, se dnes stal někdejší premiér a předseda bývalé ČSSD, nyní známé jako SOCDEM, Jiří Paroubek. Zvolili ho delegáti mimořádného stranického sjezdu v Praze.

Více souvisejících

Jiří Paroubek Jana Nagyová Zuzana Paroubková

Aktuálně se děje

včera

včera

včera

Jiřina Bohdalová v televizním filmu Svatá.

RECENZE: Svatá s démonickou Bohdalovou se pod podnětnou premisou hroutí a učí nás překrucovat

V neděli v lineárním vysílání odpremiéroval očekávaný snímek České televize Svatá, nyní si jej můžete pustit na iVysílání. Produkce spoléhá na osvědčená tvůrčí i herecká jména a po záplavě seriálů a minisérií se navrací k formátu dlouhometrážního televizního filmu. Slibná zápletka prestižního projektu s možnostmi ambivalence však v závěru vyzní banálně a dialog nevede.

včera

včera

včera

Mistrovství světa v ledním hokeji 2024 v Praze

MS v ledním hokeji: Česko - Kanada 3:4. Velký návrat, pak prohra v prodloužení

Česko v závěrečném zápase skupinové fáze domácího mistrovství světa proti Kanadě hrálo o první místo ve skupině A. Za národní tým poprvé na šampionátu nastoupil nejlepší český hráč současnosti David Pastrňák. I on byl na ledě, když národní tým v předposlední minutě dokonal návrat z dvoubrankové ztráty. V prodloužení ale rozhodl o vítězství zámořského týmu Cozens.

včera

Ruská armáda, ilustrační foto

V Rusku začaly manévry s nestrategickými jadernými zbraněmi

Ruská armáda v úterý zahájila úvodní fázi manévrů s nestrategickými jadernými zbraněmi, uvedla agentura Interfax s odvoláním na ministerstvo obrany. Cvičení probíhá v Jižním vojenském okruhu, pod který spadají i okupované části ukrajinského území. 

včera

včera

Aktualizováno včera

včera

Teroristé Hamásu

Nepřijatelné a absurdní. Itálie se vyjádřila k zatykači na Netanjahua

Porovnávání Izraele a palestinského militantního hnutí Hamás je nepřijatelné a absurdní. Prohlásil to v úterý italský ministr zahraničí Antonio Tajani poté, co hlavní prokurátor Mezinárodního trestního soudu (ICC) Karim Khan požádal o vydání zatykačů na představitele Izraele i Hamásu. Uvedla to agentura AFP.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Andrzej Duda

Duda čelí kritice za kondolenci k úmrtí íránského prezidenta

Polský prezident Andrzej Duda čelí kritice za to, že přirovnal smrt íránského prezidenta Ebráhima Raísího ke smrti polského prezidenta Lecha Kaczyńského při letecké nehodě před 14 lety. Íránský prezident zahynul v neděli při nehodě vrtulníku. O incidentu informovala agentura DPA.

včera

Úterní počasí: Silné bouřky udeří už odpoledne. Hrozí i rozvodnění menších toků

V části Česka hrozí v úterý odpoledne a večer a v noci na středu silné bouřky, příslušnou výstrahu vydal Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ). Napršet v nich může i kolem 50 milimetrů, zesílí také vítr. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy