Nezajímá nás Babiš, jde nám o klobásy, přiznal známý umělec

Praha - Zpěvák skupiny Kryštof Richard Krajčo promluvil o své spolupráci s Agrofertem, který sponzoruje jeho koncerty. Podotkl, že se nezajímá o jeho politické plány, ale o jídlo a klobásy.

Krajčo v časopise Týden odmítl, že by jeho skupina podporovala politickou kariéru Andreje Babiše výměnou za sponzorování. "Zdaleka nejsme sami, koho Agrofert podporuje. My jsme spolupráci zahájili dávno předtím, než Andrej Babiš vstoupil do politiky. A tehdy to nikomu nevadilo, naopak nám všichni plácali po ramenou, jak se nám podařilo získat dobrého sponzora a jakou máme díky tomu skvělou produkci. A nyní se titíž lidé do toho "opírají"," vysvětlil.

Dodal, že je pro ně jako partner ideální, neboť lepší servis, co se týká občerstvení, by nenašli. "Navíc při uzavírání smlouvy se už předem jednalo o dlouhodobější spolupráci. Samozřejmě nejednáme přímo s ním, na to tam jsou jiní lidé. Řešili jsme s nimi čistě praktické věci: podobně jako Ostravar nám dodával pivo, od Agrofertu jsme měli jídlo," uvedl.

"Nás nezajímalo, jaké plány má ANO, ale jaké nám dodají klobásy, burgery, těstoviny a za jakou cenu. Takže z ohlasů pro nás pak nebyli důležití ti, kteří se pohoršovali, ale ti, kteří nám říkali: "To je super, že tu máte jídlo za normální cenu a ne klobásu za devadesát korun a bramborák za sto pade"," vysvětlil Krajčo.

"Ukázali jsme, že to jde i bez ochranky, bez toho, že vám někdo u vstupu vyhazuje jídlo a pití, že můžete prodávat pivo za 25 korun, že můžete vyjít vstříc fanouškům. Že to v prvé řadě děláte pro ně," uvedl na adresu svůch Kryštof kempů.

"A spousta festivalů v Čechách nám ukázala, jak to nedělat. Měli jsme velké zóny pro rodiče s dětmi, mikrovlnky, aby se dalo ohřát jídlo pro děti, kojenecké vody za pár kaček," dodal.

Související

Richard Krajčo ve filmu Gump - jsme dvojka.

RECENZE: Gump - jsme dvojka je vrcholem nevkusu a prodává ulepený kýč

Česká kina od čtvrtka obohatilo pokračování příběhu psího hrdiny Gumpa. Snímek určený rodinám s dětmi je po alespoň nějak strukturovaném prvním dílu scenáristicky naprosto utržený ze řetězu a představuje slepenec nechtěně bizarních situací a klipovitých paskvilů. Mávnout nad tím rukou s tvrzením, že pro děti titul stačí, je asi to nejhorší, co můžeme udělat.

Více souvisejících

Richard Krajčo Andrej Babiš Agrofert

Aktuálně se děje

před 22 minutami

před 31 minutami

před 54 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 6 hodinami

Ruské ministerstvo obrany vystavuje zbraně a vojenskou techniku ​​zemí NATO, včetně tanků Leopard a M1 Abrams, ukořistěných ruskou armádou během války proti Ukrajině, ve Victory Park v Moskvě v Rusku. Expozice skládající se z více než 30 vzorků zbraní a vojenské techniky z produkce zemí jako USA, Německo, Anglie, Francie a Ukrajina byla otevřena návštěvníkům (1. května 2024).

Moskva se chlubí ukořistěnou západní vojenskou technikou ve válce na Ukrajině + VIDEO

Rusko v impozantním moskevském památníku s názvem Park vítězství odhalilo novou venkovní expozici, která však nemá nic společného s vítězstvím ve druhé světové válce, které se zde obvykle slaví. Pro veřejnost jsou zde vystavena vojenská vozidla a technika západních armád, která byla ukořistěna ruskou armádou ve válce na Ukrajině, kterou Rusko způsobilo. Tyto válečné trofeje slouží jako demonstrace síly a Rusko se rozhodlo je zde prezentovat veřejnosti.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Evropou prošly prvomájové demonstrace. V Německu a Francii zasahovala policie

Prvomájové demonstrace v Paříži a německých městech byly provázeny napětím a incidenty. V Paříži došlo k rozbíjení nejméně dvou výloh obchodů radikály, zatímco ve Stuttgartu se střetly protestující s policií, jak informovala agentura DPA.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy