Tak tohle je drsné. Bojovník proti islámu Konvička je prý p*ča

Brno - Entomolog, docent na Jihočeské univerzitě a kritik islámu Martin Konvička se o sobě dozvěděl nelichotivou věc. Vedoucí představitel neformální iniciativy Islám v České republice nechceme a jemu blízcí lidé jsou prý "p*če". Tvrdí to údajně správce facebookové stránky radnice Brna-střed Daniel Zeman.

Někdejší starosta obvodní radnice Brno–střed a zastupitel městské části Libor Šťástka (ODS) na svém profilu na facebooku upozornil na jiný příspěvek, který podle fotografie pochází od Daniela Zemana. Ten je podle Šťástky správcem facebookové stránky Brna-střed.

"Dnešní zastupitelstvo Brna-střed řeší zajímavou věc. A to velmi zdařilou personální politiku hnutí Žít Brno. To totiž po nástupu do vedení města dosazuje do pracovních pozic mnoho svých členů či sympatizantů. Na úřad Brna-střed byl například 5.ledna přijat pan Daniel Zeman. Nastoupil do svého prvního pracovního poměru v životě, náklady radnice na jeho prac.poměr činí měsíčně necelých 30tis.Kč. Jeho pracovní náplní je správa nových médií,či chcete-li obsluha FB radnice. Z provedené kontroly a mediálního monitoringu jeho aktivit však plyne,že této činnosti se ve své pracovní době věnuje minimálně a až 85% pracovní doby tráví psaním čistě soukromých postů či příspěvků pod hlavičkou Žít Brno. Úřad Brno-střed se zbavuje právníků,dává výpovědi,ale veřejné peníze investuje do trafik pro členy Žít Brno,kteři za ně dělají pro toto hnutí servis,nebo se v práci docela dobře baví..Konec konců, pan Zeman právě zastupitelům přiznal, že "dělá podržtašku panu starostovi"," napsal na sociální síť Libor Šťástka a přiložil fotografii, na níž Daniel Zeman mimo jiné ostře nadává Konvičkovi.

//

Dnešní zastupitelstvo Brna-střed řeší zajímavou věc. A to velmi zdařilou personální politiku hnutí Žít Brno. To totiž po...

Posted by Libor Šťástka on 24. červen 2015

"V kebab bistru, kam chodím max 1x týdně po práci, zato pravidelně, turecký prodavač: "Pane, proč jste minule odešel?" Uvědomil jsem si, jak jsem asi před týdnem zjistil, že jsem zapomněl peněženku a navíc tam byla fronta, tak jsem odešel. "Zapomněl jsem si peněženku." "Nevadilo by, zaplatil byste jindy, šak se známe"," napsal podle fotografie Zeman a dodal: "Konvičko a další, vy jste takové piče."

Související

Více souvisejících

Islám v České republice nechceme (IvČRN)

Aktuálně se děje

před 23 minutami

před 31 minutami

před 57 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

Helena Langšádlová

Ministryně Langšádlová se rozhodla podat demisi

Ministryně pro vědu, výzkum a inovace Helena Langšádlová (TOP 09) se rozhodla podat demisi, oznámila její strana ve čtvrtek ráno. Podrobnosti má končící členka Fialovy vlády poskytnout odpoledne. 

před 4 hodinami

před 5 hodinami

Aktualizováno včera

včera

včera

včera

včera

Fotbal, ilustrační fotografie

Od příští sezóny ponese nejvyšší fotbalová liga jméno sázkovky Chance. Přiteče díky ní čtvrtmiliarda ročně

Až letos v červenci odstartuje nová sezóna tuzemské nejvyšší fotbalové soutěže, už se v jejím názvu neobjeví jméno sázkové kanceláře Fortuna, ale jejího konkurenta Chance. Právě tato sázková kancelář totiž vyhrála výběrové řízení na titulárního partnera první fotbalové ligy a díky tomu si tak tuzemský profesionální fotbal od příští sezóny dalších pět let přijde na čtvrtmiliardy ročně.

včera

Papežův zákon

RECENZE: Papežův zákon o prohnilé církvi stojí i padá na velikášském akademismu

Poté, co byl u nás snímek Papežův zákon uveden v rámci nesoutěžní sekce karlovarského festivalu, se dostává i do široké distribuce. Italský film se noří do temné historie církve a skrze příběh na základě skutečných událostí reflektuje krutost lidské manipulace, společenskou rozštěpenost i individuální osudy na pozadí velkých dějin.

včera

Rusko a Ukrajina si vymění 48 vysídlených děti

Rusko a Ukrajina se dohodly na výměně 48 dětí vysídlených v důsledku ruské invaze. Ve středu to v katarské Dauhá oznámila ruská komisařka pro práva dětí Marija Lvovová-Belovová.

Zdroj: Julie Jarošová

Další zprávy