Zuzana Norisová loká zázračné kapky místo panáků

Praha - Herečka a zpěvačka Zuzana Norisová (30) se přiznala, že s sebou v kabelce nosí lahvičku se speciálními kapkami. A když se potřebuje uklidnit, dá si místo panáka alkoholu panáka kapek.

"Namíchala mi je jedna moje známá léčitelka. Jsou vytvořeny z Bachovy esence a pomáhají na uklidnění," svěřuje se Zuzana Norisová, která se před časem umístila na stříbrné příčce taneční soutěže Star Dance. "Když jsem se například pohádala se svým tanečním partnerem, lokla jsem si té zázračné tekutiny a hned mi to pomohlo. Vždycky jsem si ji dávala před přímým přenosem," přiznává kráska původem ze slovenských Malacek.

Tím také zdůvodňuje svůj taneční úspěch. Nyní už má tanečních vystoupení méně a především natáčí v připravovaném seriálu televize Nova Dokonalý svět. "Jeho příběh se odehrává v redakci módního časopisu. A já v tomto seriálu hraji ulítlou holku, která se chce dostat do bohémského a nablýskaného světa. Tak to mě samozřejmě moc baví," libuje si Norisová.

Kašle na módu Zuzana Norisová je známá svými módními kreacemi. Je schopna obléct si na sebe kdeco, co k sobě zdánlivě vůbec nejde. Módní trendy ji vůbec nezajímají. V zimě si třeba vezme tepláky pod dlouhou krajkovou sukni, aby se nenastydla, nebo si do vlasů vetkne motýla i mašli. "Moje modely jsou opravdu neobvyklé. Já totiž na sebe hodím, co dům dá. Podívám se do šatníku, co tam najdu, to na sebe naházím," říká extravagantní herečka, která poprvé okouzlila svou hlavní rolí ve filmu Rebelové a nyní ji můžeme vidět v muzikálech Tři mušketýři, Kleopatra, Tajemství.

"Dřív jsem si dost věcí na sebe kupovala, také podle toho, na co jsem přišla. Nerozhodovalo, jestli se to k sobě bude hodit. Teď jsem skromnější, ani moc nenakupuji. Šatníky mám stejně plné nejrůznějších hadříků," dodává Norisová.

Související

Farmář Pazdera s teletem uprchlé Belly - právě si zvolil cestu

RECENZE: Bella Mia: Jak krávy vítězí nad lží a nenávistí

Praha - V kinematografii mohou hrát hlavní roli různá zvířata. Viděli jsme samozřejmě dlouhý zástup psů a koček, nechyběli tu lidožraví žraloci, dravé leč přítulné kosatky či inteligentní delfíni, zkusit spočítat filmy opěvující ladné koňské křivky by bylo víc než obtížné. Děsily nás kobry a anakondy, na své si přišel i agresivní hmyz. Kdo by si však troufl na tura domácího?

Více souvisejících

Zuzana Norisová

Aktuálně se děje

před 1 hodinou

včera

včera

Teroristé Hamásu

Návrh dohody o příměří má tři fáze, tvrdí Hamás

Návrh dohody o příměří v pásmu Gazy, s níž souhlasilo palestinské hnutí Hamás, má tři fáze a každá trvá 42 dní. Uvedl to v pondělí vysoce postavený představitel Hamásu Chalíl Hajjá v rozhovoru pro katarskou televizi Al-Džazíra, píše agentura Reuters.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Chřestýš

Extrémní změny počasí povedou k masové migraci. Vědci varují před rozšířením jedovatých hadů

Podle nové studie, na kterou upozornil server The Guardian, se očekává, že změna klimatu povede k masové migraci jedovatých hadů do nových oblastí a zemí, které na to nejsou připravené. To zvýší zranitelnost obyvatel vůči uštknutí hady. Vědci ve studii modelovali možné geografické rozšíření 209 druhů jedovatých hadů, které mohou ohrozit lidský život. Závěry ukazují, že největší riziko nesou lidé v nízkopříjmových zemích v jižní a jihovýchodní Asii a v částech Afriky.

včera

Ruská armáda, ilustrační foto

Rusko vyhlašuje cvičení. Použije jaderné zbraně

Ruské ministerstvo obrany v pondělí oznámilo, že uspořádá cvičení s taktickými jadernými zbraněmi. Před několika dny Kreml rozzlobeně reagoval na komentáře vysokých západních představitelů o válce na Ukrajině.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Vracet uprchlíky na Ukrajinu? Polsko je pro, Maďarsko to dělat nehodlá

Maďarsko nevydá uprchlíky Ukrajině a nezkoumá ani to, zda se jich týká branná povinnost, uvedl pro komerční televizi ATV maďarský vicepremiér Zsolt Semjén.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy