VIDEO: Romové zmlátili a okradli politika. On byl obviněn z výtržnictví

Louny – Situace na severu Čech je stálé velmi napjatá. Oběťmi se stávají nejen děti, důchodci nebo obyčejní kolemjdoucí, ale nově i politici. Předseda politické strany Severočeši.cz se tak zřejmě stal prvním veřejným činitelem, na kterého místní Romové zaútočili. O podrobnostech informuje on-line deník Blesk.

K incidentu došlo v noci ze čtvrtka na pátek, kdy se sedmačtyřicetiletý Petr Srkal vracel z právě ukončené schůze pěšky, jelikož mu neznámý pachatel ukradl kolo. Na cestě po Husově ulici telefonoval se svou přítelkyni, kdy najednou se před nim objevil neznámý pár. Podle jeho slov mu Rom vyrazil mobil z ruky, který následně sebrala žena. 

Neohrožený politik se však nenechal zastrašit a došel si pro svůj mobil přímo do romské ubytovny. Tam se ale setkal s velkým odporem. Místní Romové ho doslova prohodily skleněnou výplní. Srkal musel poté vyhledat lékařskou péči. Podle všeho má otřes mozku a otevřené rány na různých částech těla. Jak sám ve veřejnosti určeném videu podotýká, šel ze Žatce na výše uvedené místo činu pěšky 25 km a opět se pokusil o navrácení svého majetku. 

Na pana Srkala zřejmě někdo zavolal policii a předseda lounské politické strany se nestačil divit. „Nyní jsem se vrátil z policie a podepsal jsem obvinění. Obvinili mě,“ prozradil. Policie ho totiž označila za výtržníka. Zpověď napadeného politika můžete shlédnout zde:

Související

Více souvisejících

Romové

Aktuálně se děje

včera

včera

Požár lesa u Hřenska v Českém Švýcarsku Prohlédněte si galerii

Největší lesní požár v historii země se dostal k soudu. Muži hrozí 15 let

U ústeckého krajského soudu ve čtvrtek začalo projednávání případu největšího lesního požáru v historii země, k němuž došlo předloni v létě v Českém Švýcarsku. Obviněným je někdejší dobrovolný strážce rezervace, jemuž hrozí až 15 let odnětí svobody. Muž vinu opakovaně odmítl. 

včera

Petr Pavel na konferenci Naše bezpečnost není samozřejmost. (12.3.2024)

Podporujme Ukrajinu, ale hledejme i řešení konfliktu, zdůraznil Pavel

Petr Pavel trvá na pokračování vojenské i jiné podpory Ukrajiny, zároveň je podle něj třeba hledat řešení, které by vedlo ke konci války s Ruskem. Prezident tak dal do kontextu své vyjádření pro jednu ze zahraničních zpravodajských televizí. Jakékoliv budoucí mírové uspořádání nezbytně předpokládá souhlas Ukrajiny, dodala hlava státu.

včera

včera

Policie ČR

U policie definitivně skončil muž, který napadal lidi před pražským barem

Policie propustila muže, který v únoru v opilosti se svou kolegyní napadl několik osob před barem na pražském Smíchově. Zároveň informovala, že ženu zprostila výkonu služby. Dvojici obvinila Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS). Policie už dříve označila jednání příslušníka za neakceptovatelné a neomluvitelné.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Robert Fico

Fica zasáhly čtyři kulky. Je stabilizovaný, stále ale bojuje o život

Stav premiéra Roberta Fica (Směr-SD) zůstává vážný. Rozsah zranění způsobený čtyřmi střelnými ranami je rozsáhlý. Lékařům se podařilo stabilizovat jeho zdravotní stav, nadále však není ještě mimo ohrožení života. Informoval o tom vicepremiér a ministr obrany Robert Kaliňák (Směr-SD).

včera

včera

Jednání o míru na Ukrajině bez Ruska? Zbytečnost, žádný výsledek nebude, tvrdí Kreml

Plánovaný červnový summit, při kterém Švýcarsko doufá, že vydláždí cestu pro mírový proces, je podle Kremlu bez ruské účasti zbytečný. Uvedla to agentura Reuters.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy