Hušák se vsadil s Moravcem - o milion proti koblize

Praha - Bývalý šéf Sazky Aleš Hušák uzavřel sázku s moderátorem Václavem Moravcem. Došlo k tomu přímo ve vysílání Moravcova pořadu a výhry jsou diametrálně odlišné - milion nebo kobliha. O co šlo? Informuje o tom TÝDEN.cz.

Moderátor si Hušáka pozval do svého pořadu Impulsy Václava Moravce na Rádiu Impuls. Bavil se s ním o rozhodnutí Ústavního soudu, podle kterého mohou obce samy rozhodnout, zda na svém území povolí videoloterijní terminály.Ačkoliv stanovisko ÚS dává naději, že počet terminálů v budoucnu klesne, Hušák nesouhlasí. Myslí si, že omezení nejen, že nepovede ke snížení hazardu, ale možná i k nárůsu počtů zařízení."Tak se pojďme vsadit o to, že nedojde k omezení počtu videoloterijních terminálů v ČR, dojde naopak k jejich zvýšení. Je to stejné jako v případě výherních hracích přístrojů," prohlásil podle serveru TÝDEN.cz Hušák.Aby ukázal, že si je svým odhadem jistý, dodal, že je ochotný vsadit milion proti koblize. A pohotový Václav Moravec sázku přijal."Tedy do zhruba čtyř let se sejdeme u mikrofonu Rádia Impuls a rozsoudíme sázku o koblihu a milion. A já budu očekávat sladký milion, a pokud teď poslouchají starostové, kteří to budou mít v gesci, tak se o ten milion jsem schopen rozdělit s nimi," řekl moderátor.Je otázkou, jak sázka dopadne. Ale výsledek by mohl být zajímavý.

Související

Hušák, Aleš

Česká unie sportu prohrála spor s Hušákem, Ústavní soud stížnost odmítl

Brno - Ústavní soud odmítl stížnost České unie sportu (ČUS, dříve ČSTV), která neúspěšně žádala omluvu a odškodnění za poškození dobrého jména od Aleše Hušáka, někdejšího šéfa společnosti Sazka. Spor tak definitivně končí. Důvody odmítnutí stížnosti jsou formální - advokát nedoložil plnou moc k zastupování. ČTK to řekla mluvčí soudu Miroslava Sedláčková.

Více souvisejících

Aleš Hušák Václav Moravec

Aktuálně se děje

před 17 minutami

před 29 minutami

před 40 minutami

před 50 minutami

před 1 hodinou

Robert Fico

Fico zkritizoval Evropskou unii: Není schopna předložit mírovou iniciativu pro Ukrajinu

Dnes slovenský premiér Robert Fico kritizoval Evropskou unii, že není schopna předložit mírovou iniciativu pro Ukrajinu a označil všechny schůzky státníků členských zemí EU za "válečné kabinety". Toto prohlášení učinil na konferenci k 20. výročí vstupu Slovenska do EU. Fico také kritizoval zahraniční politiku EU a odmítl nový migrační pakt.

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 6 hodinami

před 8 hodinami

Ruské ministerstvo obrany vystavuje zbraně a vojenskou techniku ​​zemí NATO, včetně tanků Leopard a M1 Abrams, ukořistěných ruskou armádou během války proti Ukrajině, ve Victory Park v Moskvě v Rusku. Expozice skládající se z více než 30 vzorků zbraní a vojenské techniky z produkce zemí jako USA, Německo, Anglie, Francie a Ukrajina byla otevřena návštěvníkům (1. května 2024).

Moskva se chlubí ukořistěnou západní vojenskou technikou ve válce na Ukrajině + VIDEO

Rusko v impozantním moskevském památníku s názvem Park vítězství odhalilo novou venkovní expozici, která však nemá nic společného s vítězstvím ve druhé světové válce, které se zde obvykle slaví. Pro veřejnost jsou zde vystavena vojenská vozidla a technika západních armád, která byla ukořistěna ruskou armádou ve válce na Ukrajině, kterou Rusko způsobilo. Tyto válečné trofeje slouží jako demonstrace síly a Rusko se rozhodlo je zde prezentovat veřejnosti.

včera

včera

včera

včera

Nová bilance: V Pásmu Gazy zemřelo přes 34 500 lidí

Při izraelské vojenské ofenzivě v Pásmu Gazy od 7. října zahynulo 34.568 lidí. Ve středu to uvedlo ministerstvo zdravotnictví v Pásmu Gazy ovládaném Hamásemm informovala agentura AFP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy