Kabelky přes rameno: Jaké trendy přináší rok 2022?

Komerční sdělení (EuroZprávy.cz nejsou jeho autorem a neovlivňují jeho obsah).

Kabelka tvoří neodmyslitelnou součást výbavy každé ženy a každého dámského šatníku. Často se jedná až o několik kabelek pro různé příležitosti. Právě kabelky přes rameno jsou typem, po kterém lze sáhnout téměř vždy. V tomto článku se dozvíte, jaké modely jsou hlavním tématem letošní sezóny.

Crossbody kabelka nebo kabelka do ruky je sice skvělým doplňkem outfitu pro vybrané události, nicméně univerzálnost kabelky přes rameno předčí jen málokdy. A to nejen z hlediska prostornosti a vnitřního uspořádání. Zpravidla se totiž jedná o takový design, který si můžete vzít na obchodní jednání, ale třeba i do kina.

Zároveň existuje celá řada vzorů, které přilákají oči nejednoho módního nadšence. Na kabelkách z Rieker-eshop.cz lze sledovat ty nejzajímavější prvky pro letošní rok. Které to tedy jsou?

Kabelky přes rameno a pastelové barvy

V jednoduchosti je sice krása, ale to neznamená, že na barevné kombinace musíte nadobro zapomenout. Roku 2022 vévodí právě pastelové barvy. Kabelky přes rameno v takovém provedení budou skvělým doprovodem během prázdninových dovolených, ale spolehnout se na ně můžete i během podzimu. Spojení několika barev umí být také vkusné a minimalistické.

Velká kabelka přes rameno Rieker vás překvapí zejména svou prostorností. Dekorativní prvky v podobě ozdobného loga nebo drobných řemínků pak dodávají kabelce ten správný šmrnc. Díky dělenému vnitřku si navíc můžete veškeré věci pečlivě uspořádat. Vícebarevná kabelka bude skvělou volbou například k bílým teniskám či černým polobotkám.

Kabelka do ruky i na rameno

Dámská kabelka přes rameno při každodenním nošení může trochu omrzet, a tak se nabízí vyměnit je pro změnu za kabelky do ruky. Pokud ale nechcete zbytečně utrácet, existuje skvělá možnost – kabelka přes rameno s několika popruhy. Díky těmto dodatečným prvkům nabyde vaše kabelka zcela nového rozměru. A v případě, že vás po dlouhodobém nošení začne bolet rameno, výměna za kratší popruhy na nošení v ruce může být řešením.

Univerzální dámská kabelka ušetří nejen rozpočet, ale také případnou bolest, když už ani střídání ramen nepomáhá. Pokud se rozhodnete právě pro takový typ, určitě vybírejte spíše mezi neutrálními barvami. Taková černá kabelka přes rameno nebo šedá kabelka přes rameno je skvělou volbou. Díky nim se nebudete při ranním výběru outfitu příliš trápit. Tahle kabelka Rieker skvěle ladí jak s letním, ležérnějším oblečením, tak třeba s podzimním kabátkem.

Sladit také s botami!

Na dokonalém outfitu si rádi potrpíme asi všichni. Jenže najít takovou kabelku, která přesně ladí také s obuví, může být někdy složité. Ale to pouze v případě, že neprozkoumáte boty Rieker. Právě na Rieker-eshop.cz totiž najdete vedle široké nabídky dámských bot také kabelky přes rameno, které s obuví ladí takřka perfektně.

Jak jinak než pastelové barvy! Ale nemusíte se samozřejmě omezovat pouze na ně. Na Rieker-eshop.cz můžete vybírat z obrovského množství vzorů a barevných kombinací, díky kterým bude každý váš outfit opravdu vkusný. Už nezbývá než prozkoumat nabídku!

Související

oděvy

Zemřel módní návrhář Pierre Cardin (†98), průkopník konfekčního odívání

Zemřel francouzský módní návrhář Pierre Cardin, vizionářský stylista a průkopník prêt-à-porter, konfekčního odívání, jež módu zpřístupnilo širší veřejnosti. Cardin byl držitelem několika řádů a ocenění a člen francouzské Akademie krásných umění. Zemřel ve věku 98 let v Americké nemocnici v Paříži. Agentuře AFP jeho úmrtí oznámili pozůstalí.

Více souvisejících

Móda pr článek

Aktuálně se děje

včera

včera

včera

včera

Mléko

WHO objevila virus ptačí chřipky v mléce infikovaných zvířat

Ve velmi vysokých koncentracích byl virový kmen A ptačí chřipky H5N1 detekován v syrovém mléce infikovaných zvířat, informovala ve svém pátečním prohlášení Světová zdravotnická organizace (WHO). Zatím není známo, jak dlouho může virus v mléce přežít, uvedla agentura AFP s odkazem na WHO.

včera

včera

včera

Summit NATO ve Vilniusu 2023 (11.–12. července 2023).

Státy NATO Ukrajině dodají více prostředků protivzdušné obrany

Členské státy Severoatlantické aliance se v pátek dohodly, že Ukrajině dodají více prostředků protivzdušné obrany. Po online konferenci ministrů obrany zemí NATO s ukrajinským prezidentem Volodymyrem Zelenským v rámci zasedání Rady NATO - Ukrajina to oznámil generální tajemník Aliance Jens Stoltenberg.

včera

včera

Anthony Blinken

USA údajně dostaly informaci o útoku na Írán na poslední chvíli

Spojené státy v pátek na zasedání ministrů zahraničí seskupení G7 informovaly, že od Izraele dostaly "na poslední chvíli" informace o dronovém útoku v Íránu. Oznámil to v pátek italský ministr zahraničí Antonio Tajani. Šéf americké diplomacie Antony Blinken se k tomu odmítl vyjádřit.

včera

Volební štáb hnutí ANO

Hnutí ANO zrušilo účast na jednání o reformě důchodů. Další rozhovory nemají smysl, reagoval Pavel

Opoziční hnutí ANO se rozhodlo zrušit svou účast na pondělním jednání o reformě důchodového systému na Pražském hradě. Důvodem bylo opakované prohlášení nejvyšších představitelů vlády, že reformu prosadí bez ohledu na stanovisko opozice. Prezident Petr Pavel vyjádřil zklamání nad postojem ANO a uvedl, že další rozhovory v současném formátu jsou bezpředmětné.

včera

Lidé volí ve volbách.

Češi budou mít z čeho vybírat. Do eurovoleb míří 30 stran a hnutí

Všech 30 registrovaných uskupení bylo připuštěno k účasti v nadcházejících volbách do Evropského parlamentu v České republice. Ministerstvo neodmítlo žádnou z přihlášených kandidátních listin, s výjimkou jedné, která byla podána po uplynutí stanovené lhůty. Volby se budou konat 7. a 8. června.

včera

včera

Bývalý americký prezident Donald Trump a jeho gesto na chodbě před soudní síní u Manhattanského trestního soudu v New Yorku (18. dubna 2024).

Soud s Trumpem: Tucet porotců rozhodne. Kdo jsou ti lidé?

V soudním procesu s Donaldem Trumpem byla celá porota zkompletována, ale její výběr předcházely jisté obtíže. Dva z předchozích porotců byli nahrazeni. Jedna osoba byla omluvena, protože prozradila, že její osobní údaje byly zveřejněny. Druhý byl propuštěn kvůli obavám, že nebyl upřímný ve vyplněném dotazníku. Výsledkem je, že v porotě zasedne sedm mužů a pět žen. Případ sleduje zpravodajská služba PBS News.

včera

včera

včera

Petr Pavel

Pavla zklamalo Babišovo ANO. O změnách v důchodech už nechce jednat

Nejsilnější opoziční hnutí ANO se nehodlá zúčastnit dalšího jednání o důchodových změnách, které pořádá prezident Petr Pavel. V pátek o tom informovala Kancelář prezidenta republiky v tiskové zprávě. Hnutí expremiéra Andreje Babiše považuje jednání za bezpředmětné. 

včera

včera

včera

včera

CIA: Pokud Ukrajina nedostane peníze, letos válku s Ruskem prohraje

Ukrajina může do konce letošního roku přehrát válku s Ruskem, pokud jí Spojené státy neposkytnou další vojenskou pomoc, varoval ve čtvrtek šéf americké Ústřední zpravodajské služby (CIA) Bill Burns. 

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy