Výsledky Sportky a dalších loterií na Zatočsi.cz

Sportka je nejstarší loterií hranou na našem území. Její první losování se uskutečnilo již v roce 1957 a od té doby na ni hráči nedají dopustit. Chcete najít kompletního průvodce světem Sportky i dalších loterií na jednom místě? Pak je pro vás portál Zatočsi.cz tím správným řešením!

Aktuální výsledky Sportky i dalších loterií

Portál Zatočsi.cz se zabývá nejen loteriemi, ale hazardními hrami obecně. Najdete na něm proto celou řadu průvodců, tipů na bonusy nebo například aktuální přehled novinek, které vám online casina, sázkové kanceláře a loterie nabízejí. Zjistěte společně se Zatočsi.cz, co vám jednotliví provozovatelé nabízejí.

Důležitou součástí této platformy je pak kompletní výsledkový servis ze všech velkých loterií. Na jedno kliknutí si tak můžete na Zatočsi.cz vyhledat výsledky Sportky online i všechny ostatní informace, které pro její vsazení potřebujete. Kromě samotných výsledků tak dostanete i přehled toho, jaká je pravděpodobnost výhry ve Sportce nebo o způsobech, jak si ji můžete vsadit či zkontrolovat svůj tiket.

Zatočsi.cz se rovněž snaží aktivně zvyšovat povědomí o tom, jak nebezpečné dokáží hazardní hry být. Mnoho hráčů se kvůli nim totiž dostává do finančních i jiných potíží, čemuž se na Zatočsi.cz snaží zabránit. Dohledáte zde proto také informace o tom, jak předcházet závislosti na hrách a jak s ní případně bojovat. Zatočsi.cz hraje zodpovědně a vám důrazně doporučuje to samé!

Sázíte jinou loterii? Žádný problém!

Ačkoliv je Sportka nejrozšířenější loterií na území Česka, určitě se mezi vámi najde spousta těch, kteří si oblíbili spíše jiné loterie. To samozřejmě není žádný problém, protože na jednom webu najdete výsledky a informace také k nim!

Další loterie na webu Zatočsi.cz tak čítají například Eurojackpot, Šťastných 10, Korunka nebo například loterie od Fortuny i jiné produkty Sazky. Ke všem z nich zde najdete nejen aktuální výsledky s online archivem, ale také návody, postupy a pravděpodobnosti pro to, jak si jednotlivé loterie zahrát.

K tomu zde najdete i výčet všech pravděpodobností, přehled o výhrách na jednotlivých pořadích a další a další hodnotné informace, které se vám během sázení různých loterií budou hodit. Jestliže si tedy nejste jistí s tím, kterou loterii si vybrat, experti ze Zatočsi.cz vám rádi poradí a společně s nimi si můžete vybrat pro vás tu nejvhodnější.

Vždy však myslete na to, že loterie jsou vysoce rizikovou záležitostí. Pravděpodobnost výhry v nich je velmi nízká a ve většině případů o své peníze spíše přijdete. Neriskujte proto při sázení loterií zbytečně a ujistěte se, že si můžete dovolit o své sázené peníze přijít.

Zatočsi.cz vás provede nejen loteriemi

Portál Zatočsi.cz však není vyhrazený pouze na samotné loterie. Na jeho platformě najdete celou řadu zajímavých informací vztahujícím se k hazardním hrám obecně.

Dozvíte se tedy, která online casina aktuálně nabízí nejlepší bonusy a promo akce a najdete zde recenze a zhodnocení všech sázkových kanceláří, loterií i online casin na trhu. Kromě nich si pak pro vás Zatočsi.cz připravuje pravidelné recenze samotných hracích automatů a přináší vám informace o těch vůbec nejkvalitnějších.

Díky místním průvodcům se pak ve vysoce proměnlivém světě hazardních her rychle zorientuje i začátečník a zkušený hráč pak může obohatit své znalosti o další tipy a rady od herních expertů. Případně se samozřejmě v komentářích můžete podělit o ty své. Zatočsi.cz je zkrátka portálem, na kterém o hazardu najdete vše od A do Z.

Nejdůležitějším poselstvím, které však Zatočsi.cz šíří, je povědomí o tom, že hazardní hra může být velmi nebezpečná kvůli vysokému riziku závislosti. Pokud vám tedy připadá, že nad svým hraním ztrácíte kontrolu nebo chcete takové situaci předejít, najdete na portále také zmiňované rady a tipy pro zodpovědné hraní. Doporučujeme si je přečíst ještě předtím, než se do samotné hry pustíte. 

Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! 

Související

V jednoduchosti je krása: 5 důvodů, proč firmy sází na kovové nápisy a loga

V jednoduchosti je krása: 5 důvodů, proč firmy sází na kovové nápisy a loga

Kovové nápisy, štítky a loga nabízí kombinaci estetiky, odolnosti a dlouhé životnosti. Což jsou přesně hodnoty, na které firmy stále častěji sází. Proto kov vede nejen u technického a průmyslového značení, ale podtrhne také originalitu výrobku a jeho design. Na první pohled kovové nápisy a loga zaujmou pozornost, působí bytelně, ale zároveň elegantně. Přečtěte si, kde všude se s kovovými nápisy a štítky setkáte a jaké jsou jejich hlavní přednosti.

Více souvisejících

pr článek sportka

Aktuálně se děje

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Robert Fico

Fico zvedá Slovákům daně. Lidem ale tvrdí, že potraviny zlevní

Slovenská vládní koalice se dohodla na konsolidačním balíčku, který má zajisti pokles deficitu v příštím roce na 4,7 % HDP. Vláda premiéra Roberta Fica (Smer-SD) ale zvedne občanům daně, konkrétně se zvýší základní sazba daně z přidané hodnoty na 23 procent. Její snížená sazba poklesne na pět procent. Informovala o tom agentura TASR. 

včera

Aktualizováno včera

včera

Volby, ilustrační fotografie.

Demokracie ve světě upadá. Napadané jsou samotné volební procesy, zní ze zprávy

Globální pokles volební účasti a narůstající zpochybňování volebních výsledků ohrožují důvěryhodnost demokracie. Podle nového reportu volební účast klesla za posledních 15 let o deset procent a téměř polovina světových demokracií čelí zhoršování klíčových ukazatelů. Nejvíce napadané jsou přitom samotné volební procesy, včetně sčítání hlasů. Dále rostou rizika, jako je polarizace či autoritářství, která zasahují demokracie na celém světě.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Dezinformace, fake news, ilustrační foto

Za hranicí absurdity. Dezinformátoři už zneužili i povodně

Antisystémový a dezinformační obsah během povodní škodí práci záchranářů a hasičů. Šiřitelé konspiračních teorií, nepravdivých a zavádějících informací využili strachu napříč českými občany, aby opět zaseli nenávist vůči vládě a státním institucím.

včera

včera

včera

Michal Šimečka, předseda strany Progresívne Slovensko

Michal Šimečka byl odvolán z postu místopředsedy slovenského parlamentu

Předseda nejsilnějšího opozičního hnutí Progresívne Slovensko (PS) Michal Šimečka byl na mimořádné schůzi parlamentu odvolán z postu místopředsedy Národní rady SR. Hlasování koaličních poslanců, z nichž 76 podpořilo jeho odvolání, proběhlo tajně. Opozice se odmítla hlasování zúčastnit. 

včera

Česko má to nejhorší za sebou. Povodně ale ještě neskončily

Česko má z hlediska srážek již to nejhorší za sebou, přesto povodňová situace potrvá ještě několik dní. Po zasedání Ústřední povodňové komise to oznámil ministr životního prostředí Petr Hladík. Podle něj Morava na hranici s Českou republikou doteče během úterý.

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy