Studium MBA zvýší vaši konkurenceschopnost

PR ČLÁNEK - Už jste někdy přemýšleli nad tím, jak zvýšit své uplatnění na trhu práce? Rádi byste se posunuli o několik stupňů výše na kariérním žebříčku? Pokud ano, pouvažujte o studiu MBA, které rozšíří vaše praktické dovednosti a znalost aktuálních trendů.

V současnosti si stále více lidí uvědomuje, že vzdělání je klíčem k úspěšnému kariernímu růstu. Vysokoškolský titul se začíná stávat samozřejmostí, kvůli čemuž už na trhu práce není takovou výhodou. Existuje však ještě jiná možnost, jak se odlišit od ostatních, a to získat titul MBA. Profesní vzdělávání dříve nabízely pouze zahraniční univerzity, v současnosti je možné studovat bez problémů i v češtině.

Co se vlastně za zkratkou MBA skrývá? Především vzdělání s důrazem na praxi, čímž se odlišuje od tradičních akademických titulů. Studium trvá jeden rok, bývá v mnohém flexibilní, ale vyžaduje od studentů opravdový zájem a praktické zvládnutí problematiky. Pokud si zvolíte správnou školu, memorování teoretických pouček nečekejte.

To je právě důvod, proč se na MBA velmi často hlásí manažeři, ředitelé či majitelé vlastních firem. Přitom nezáleží, zda působí v soukromé, státní či neziskové sféře. Úspěšnými se stávají ti, kdo se dále vzdělávají, zajímají o novinky a aktivně sledují aktuální trendy. A právě moderní trendy v managementu, praktické případové studie a odborní lektoři z vrcholového managementu patří mezi hlavní důvody, které uchazeče ke studiu MBA motivují.

Navíc se jedná o jednu z nejefektivnějších forem studia při zaměstnání – jste-li pracovně vytíženi, můžete si studijní plán přizpůsobit individuálně podle svých časových možností. Výhodou může být, že je titul MBA uznáván také v zahraničí.

Protože se jedná o studium pro vytížené profesionály, je kladen důraz na flexibilitu studia a aplikovatelnost podávaných informací v praxi. Cambridge Business School nabízí širokou škálu MBA programů, kromě tradičního Managementu a Leadershipu také Strategický management, Management ve zdravotnictví nebo program Soft Skills. Ucelenou představu o finančním řízení získáte studiem Finančního managementu a účetnictví, pro personalisty je vhodný program Personální management, který se zabývá mimo jiné motivací a odměňováním zaměstnanců, pracovním právem a firemní kulturou. Stačí si tak vybrat program, který se soustřední na problematiku, s níž se každý den potýkáte.

Související

7 rizik při registraci domény

7 rizik při registraci domény

Komerční sdělení - Doména představuje důležitou součást obchodní značky. Přesto řada lidí nedbá na její správné zabezpečení. V článku najdete přehled nejčastějších případů zneužití či odcizení domény a doporučení, jak jim předcházet. Aby vaše doména byla skutečně vaše.

Více souvisejících

komerční sdělení Školství

Aktuálně se děje

včera

Film Rivalové

RECENZE: Rivalové rozehrávají drama milostného trojúhelníku na tenisovém kurtu

Česká kina pohostí rozhodující tenisový zápas, který v závěru není ani tak důležitý ze sportovního hlediska, jako z toho osobního. Stojí proti sobě dva muži, jejichž mladistvé přátelství skrečovala společná láska k jedné ženě. Rivalové v melodramatických konturách konstruují milostný trojúhelník, jehož exekuce je jedna z těch nejlepších za poslední dobu. 

včera

Harvey Weinstein

Odvolací soud zrušil odsuzující verdikt nad Weinsteinem

Nejvyšší soud amerického státu New York ve čtvrtek zrušil rozsudek nad hollywoodským producentem Harveym Weinsteinem z roku 2020, ve kterém byl uznán vinným ze sexuálních trestných činů. Nařídil zároveň nový proces v případě.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Policie ČR, ilustrační fotografie.

Inspekce obvinila policisty, kteří před pražským barem napadli několik lidí

Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS) ve středu obvinila dvojici příslušníků policie, kteří v únoru v opilosti napadli několik osob před barem na pražském Smíchově. Policie v dubnu zprostila muže zapojeného do incidentu výkonu služby, už dříve označila jeho jednání za neakceptovatelné a neomluvitelné.

včera

včera

včera

včera

včera

Mrtvá těla se svázanýma rukama? Bují podezření na válečné zločiny Izraele v Pásmu Gazy

Úřad vysokého komisaře OSN pro lidská práva (OHCHR) vyzval v úterý k mezinárodnímu vyšetření zpráv o masových hrobech v nemocnicích v Pásmu Gazy, které byly zničeny při obléhání izraelské armády. Podle OHCHR mohlo totiž dojít k páchání válečných zločinů.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy