Havlová nechce promluvit na pohřbu Třísky? To je nemravné a sprosté. Nemáte svědomí, zlobí se herečka

Praha – Když před několika dny zemřel po pádu z Karlova mostu herec Jan Tříska, byla herečka a někdejší první dáma Dagmar Havlová jednou z těch, kteří na něj prostřednictvím médií vzpomínali. Teď ale musí vyvracet některá tvrzení bulváru.

„Musím alespoň takhle reagovat na naprosté lži, které o mě opět šíří bulvár. Prý jsem odmítla mluvit na pohřbu Honzy Třísky, ach jo!“ postěžovala si na sociálních sítích. „Honza byl kamarád mého muže, ale pohřeb organizuje rodina a mne nikdo ani neoslovil!!!“ upřesnila, proč na pohřbu mluvit nebude.

Média, která původní zprávu zveřejnila, ostře kritizuje. „Možná se lhaním o mně zvýší prodej těchto neslušných medií, ale je to nemravné a sprosté. Máme svobodu slova, ale ta přeci neznamená, že se lhaní i v takové smutné situaci stane běžnou záležitostí. To nemají tihle lidé a jejich šéfové ani kousek cti a svědomí?“ rozčiluje se Havlová.

Dodala, že na tom také není příliš dobře po zdravotní stránce.„Moji milí, jsem bohužel momentálně už několik dní nemocná. Zítra by měl Vašek 81. narozeniny a tradičně máme v Pražské křižovatce Cenu Dagmar a Václava Havlových, kterou jsem založila. Leč poprvé po letech k mé velké lítosti beze mne. Požádala jsem proto svého švagra Ivana, aby za mne Cenu předal. Musím na pokyn lékařů zůstat v posteli,“ uvedla na sociálních sítích.

Připomněla také, že Tříska není jediným jejím blízkým, kdo v minulých dnech opustil tento svět. „Mám těch bolestných úmrtí za poslední roky i dny nějak hodně. Zapálila jsem za Květu svíčku a pomodlila se. Za Honzu udělám totéž. Oběma posílám květiny se stuhou a věnováním a přeji jejich duši pokoj a spásu. Rodinám hodně sil a naděje a upřímnou soustrast,“ vzkázala na závěr.

Havlová tedy na pohřbu nevystoupí, přestože se s Třískou i jeho ženou Karlou Chadimovou přátelí. Jak informuje Blesk, promluvit by naopak měl třeba ministr kultury Daniel Herman.

Související

Více souvisejících

Dagmar Havlová Jan Tříska (herec) Květa Fialová

Aktuálně se děje

před 1 hodinou

včera

Film Rivalové

RECENZE: Rivalové rozehrávají drama milostného trojúhelníku na tenisovém kurtu

Česká kina pohostí rozhodující tenisový zápas, který v závěru není ani tak důležitý ze sportovního hlediska, jako z toho osobního. Stojí proti sobě dva muži, jejichž mladistvé přátelství skrečovala společná láska k jedné ženě. Rivalové v melodramatických konturách konstruují milostný trojúhelník, jehož exekuce je jedna z těch nejlepších za poslední dobu. 

včera

Harvey Weinstein

Odvolací soud zrušil odsuzující verdikt nad Weinsteinem

Nejvyšší soud amerického státu New York ve čtvrtek zrušil rozsudek nad hollywoodským producentem Harveym Weinsteinem z roku 2020, ve kterém byl uznán vinným ze sexuálních trestných činů. Nařídil zároveň nový proces v případě.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Policie ČR, ilustrační fotografie.

Inspekce obvinila policisty, kteří před pražským barem napadli několik lidí

Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS) ve středu obvinila dvojici příslušníků policie, kteří v únoru v opilosti napadli několik osob před barem na pražském Smíchově. Policie v dubnu zprostila muže zapojeného do incidentu výkonu služby, už dříve označila jeho jednání za neakceptovatelné a neomluvitelné.

včera

včera

včera

včera

Mrazivé počasí na ústupu. Pod nulou bude v noci ještě dvakrát

Česko má před sebou poslední dvě mrazivé noci, avizují meteorologové. Hydrometeorologický ústav ve čtvrtek vydal výstrahu, která prodlužuje varování před mrazem ve vegetačním období do soboty v jihozápadní polovině Čech.

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy