Kramný pustil další informace a zaplétá se do vlastních výroků. Lže o...?

Karviná - Podivuhodný rozpor se objevil ve výrocích Petra Kramného z Egypta. Netýká se sice přímo smrti jeho manželky a dcery, ale přesto vyvolává podezření. Lže Kramný o své svatbě? Nebo se jen fatálně plete?

Nedělní Blesk dnes přišel s obsáhlým šestistránkovým tématem o podivné smrti Moniky a Kláry Kramných v Egyptě. Zemřely patrně na otravu neznámým jedem. Egyptská policie to sice oficiálně nepotvrdila, ale Kramného z jejich smrti podezírá, byť ho v zemi zatím drží jen jako svědka.

Teď do vlastních vyjádření pro média vnesl Kramný podivný zmatek. Reportérům Blesku totiž v rozhovoru o vztahu s Monikou řekl toto: "Byli jsme spolu dva roky, když jsme zjistili, že čekáme Klárku. Ještě během těhotenství Moniky jsme se vzali."

Reportérovi televize Nova ovšem tvrdil něco úplně jiného: "Vzali jsme se v roce 2007 a tuším, že jsme spolu od roku 2003. Chtěli jsme se vzít, ale počkali jsme, až dceři budou dva roky, ať z té svatby taky něco má." 

Je pochopitelné, že člověk, který ztratí rodinu, je podezřelý z vraždy a zadržený v cizině, může být v opravdu těžkém psychickém rozpoložení. Přesto se zdá podivné, že by si nepamatoval, zda se dcera narodila dva roky před svatbou nebo až po ní. A na přítomnost - byť jen dvouleté dcery na svatbě, snad také nelze jen tak zapomenout.

Redakce raději kontaktovala Blesk, aby ověřila zveřejněnou citaci. Reportéři Blesku si za ní stojí. V protikladu stojí ovšem výrok z výše uvedeného videa, který nelze zpochybnit. Kde je pravda? Lže Petr Kramný nebo se jen překvapivě zmýlil? Budeme ho konfrontovat s oběma výroky a přineseme další podrobnosti a snad i vysvětlení.

Související

Petr Kramný u soudu

Petr Kramný zůstane ve vězení. Soud zamítl návrh na obnovu řízení

Senát Krajského soudu v Ostravě dnes zamítl návrh na obnovu řízení v případu Petra Kramného odsouzeného k 28 letům vězení za vraždu manželky a dcery o dovolené v Egyptě v roce 2013. Podle soudu odsouzený a jeho advokátka Jana Rejžková nepředložili nové důkazy, které by mohly původní rozsudek zvrátit.
Petr Kramný u soudu.

Žalobce je proti obnově řízení v Kramného kauze, advokátka na tom trvá

Krajský soud v Ostravě ukončil dokazování v projednávání návrhu na obnovu řízení v kauze Petra Kramného, který byl v roce 2016 odsouzen k 28 letům vězení za vraždu manželky a dcery na dovolené v Egyptě. Státní zástupce Vít Legerský žádá, aby soud návrh na obnovu řízení zamítl. Kramný prý nepředložil žádné nové důkazy. Naopak advokátka odsouzeného Jana Rejžková je přesvědčena o opaku. Nové posudky podle ní vylučují elektrický proud jako příčinu smrti. 

Více souvisejících

Petr Kramný

Aktuálně se děje

před 20 minutami

před 25 minutami

před 50 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

Uprchlíci z Ukrajiny se registrují v Česku.

Ukrajinské migranty Česko potřebuje. Vyplácí se nám

Nepřijímat migranty – ani ty z oblastí válečných konfliktů, ani ty ekonomické, zkrátka nikoho. Takové hlasy se ozývají ze širokého spektra rádoby vlasteneckých či populistických stran. Takové tunelové vidění ale zcela ignoruje fakta a ekonomickou realitu. Data ukazují, že se migrace Česku vyplácí.

Aktualizováno před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 2 hodinami

Aktualizováno včera

včera

včera

Londýnský starosta Sadiq Khan

Londýn beze změny. Starostou metropole bude nadále Sadiq Khan

V čele Londýna bude nadále labourista Sadiq Khan, který byl v sobotu zvolen na rekordní třetí po sobě jdoucí funkční období. Podle agentur je jeho aktuální vítězství nad konzervativci o to důležitější, že Velkou Británii čekají za několik měsíců všeobecné volby. Labouristé v nich budou favority. 

Aktualizováno včera

včera

včera

Kim Čong-un

VIDEO: Diktátor Kim Čong-un se stal hvězdou TikToku s propagandistickou písní „Přátelský otec“

Severokorejská propagandistická píseň "Friendly Father" (Přátelský otec) oslavující Kim Čong-una zaznamenala obrovský úspěch na sociální platformě TikTok, kde získala miliony zhlédnutí. Tato píseň, která chválí komunistického diktátora Severní Koreje, si získala oblibu zejména mezi mladou generací Z, která ji sdílela a komentovala s obrovským nadšením. Jeden uživatel ji označil jako "to, co jsem potřeboval dneska slyšet", zatímco další se dokonce zeptal, zda je k dispozici na hudební platformě Spotify.

Aktualizováno včera

včera

včera

včera

včera

včera

NATO cvičí poblíž ruských hranic. Připravují se na válku, soptí Kreml

Mluvčí ruského ministerstva zahraničních věcí, Marija Zacharovová, v sobotu označila čtyřměsíční vojenská cvičení NATO, známá jako Steadfast Defender, za důkaz toho, že Severoatlantická aliance se připravuje na potenciální konflikt s Ruskem.

Zdroj: Julie Jarošová

Další zprávy