Proč jeli Kramní do Egypta? Důvodem byly peníze. Kolik je dovolená stála?

Karviná/Hurghada - Proč jeli Kramní k moři právě do Egypta? Důvodem byly peníze! Chtěli levnou dovolenou a to egyptská Hurgháda splňovala.

Petr Kramný, který letos v létě v egyptské Hurghádě za dosud nevyjasněných okolností přišel o manželku Moniku a dceru Klárku, popsal, proč jeli právě na sever Afriky.

"Já jsem chtěl na Slovensko, dorozumím se tam, mám tam známé," řekl deníku Blesk Kramný, který tak opět nepřímo potvrdil, že s cizími jazyky na tom není dobře a v cizině se nedomluví. Do Egypta k moři chtěla jet hlavně jeho manželka Monika.

"Egypt nebyl levný, ale Monika sehnala zájezd pod 40 tisíc, tak jsem ustoupil," řekl Blesku Kramný s tím, že základním kritériem pro výběr dovolené byly peníze.

Proč přesně Monika Kramná a její dcera Klára zemřely, je stále záhadou. Od prvních okamžiků se hovoří o tom, že byly otráveny silným jedem. Oficiální výsledky pitvy ale nikdo stále nemá k dispozici. Petr Kramný zůstává v Egyptě. Ze země stále nesmí odjet. Je považován za hlavního svědka, ale také za jediného podezřelého.

Související

Petr Kramný u soudu

Petr Kramný zůstane ve vězení. Soud zamítl návrh na obnovu řízení

Senát Krajského soudu v Ostravě dnes zamítl návrh na obnovu řízení v případu Petra Kramného odsouzeného k 28 letům vězení za vraždu manželky a dcery o dovolené v Egyptě v roce 2013. Podle soudu odsouzený a jeho advokátka Jana Rejžková nepředložili nové důkazy, které by mohly původní rozsudek zvrátit.
Petr Kramný u soudu.

Žalobce je proti obnově řízení v Kramného kauze, advokátka na tom trvá

Krajský soud v Ostravě ukončil dokazování v projednávání návrhu na obnovu řízení v kauze Petra Kramného, který byl v roce 2016 odsouzen k 28 letům vězení za vraždu manželky a dcery na dovolené v Egyptě. Státní zástupce Vít Legerský žádá, aby soud návrh na obnovu řízení zamítl. Kramný prý nepředložil žádné nové důkazy. Naopak advokátka odsouzeného Jana Rejžková je přesvědčena o opaku. Nové posudky podle ní vylučují elektrický proud jako příčinu smrti. 

Více souvisejících

Petr Kramný Egypt

Aktuálně se děje

Aktualizováno před 33 minutami

před 33 minutami

před 34 minutami

Aktualizováno včera

včera

včera

Londýnský starosta Sadiq Khan

Londýn beze změny. Starostou metropole bude nadále Sadiq Khan

V čele Londýna bude nadále labourista Sadiq Khan, který byl v sobotu zvolen na rekordní třetí po sobě jdoucí funkční období. Podle agentur je jeho aktuální vítězství nad konzervativci o to důležitější, že Velkou Británii čekají za několik měsíců všeobecné volby. Labouristé v nich budou favority. 

Aktualizováno včera

včera

včera

Kim Čong-un

VIDEO: Diktátor Kim Čong-un se stal hvězdou TikToku s propagandistickou písní „Přátelský otec“

Severokorejská propagandistická píseň "Friendly Father" (Přátelský otec) oslavující Kim Čong-una zaznamenala obrovský úspěch na sociální platformě TikTok, kde získala miliony zhlédnutí. Tato píseň, která chválí komunistického diktátora Severní Koreje, si získala oblibu zejména mezi mladou generací Z, která ji sdílela a komentovala s obrovským nadšením. Jeden uživatel ji označil jako "to, co jsem potřeboval dneska slyšet", zatímco další se dokonce zeptal, zda je k dispozici na hudební platformě Spotify.

Aktualizováno včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Hasiči, ilustrační fotografie.

Požár v Tlumačově zaměstnal hasiče. Dva se zranili

Hasiči v sobotu zasahovali u požáru na autovrakovišti v Tlumačově na Zlínsku. Dva z nich se při zásahu, během kterého byl vyhlášen třetí stupeň poplachu, zranili. Zasahovalo celkem třináct hasičských jednotek, příčina je předmětem vyšetřování. 

Aktualizováno včera

včera

včera

včera

Ukrajina odpálila na Krym rakety ATACMS. Americká munice už pomáhá

Ruská protivzdušná obrana zničila čtyři rakety dlouhého doletu, které ukrajinské síly odpálily na poloostrov Krym. Oznámilo to v sobotu ráno ruské ministerstvo obrany, podle něhož šlo o střely ATACMS dodané Spojenými státy.

Zdroj: Julie Jarošová

Další zprávy