Kramný se vzteká kvůli nevěře Moniky: Prozradil, jak to bylo

Hurghada/Karviná - Petra Kramného, který už 59 dní trčí v Egyptě, rozlítila silvestrovská fotografie, na které jeho zesnulá manželka Monika objímá cizího muže. A vysvětlil proč.

Večírek, na kterém fotka vznikla, se konal na Silvestra loňského roku v jednom z karvinských bytů u kamarádky Kramných a účastnila se jí celá rodina včetně malé Klárky. Byla to klasická česká oslava příchodu nového roku. Přátelé, příbuzní, alkohol a chlebíčky.

To Petr Kramný potvrdil portálu blesk.cz s tím, že na inkriminovaném snímku Monika rozhodně nikoho neobjímá. "Ona ho jenom ze srandy škrtila, protože si z ní utahoval. Vždyť on tam měl taky manželku," vysvětlil, proč má na fotce Monika ruce kolem krku jejich společného kamaráda.

"Byla tam s námi i Klárka a měli jsme se tam moc dobře. Co bych za to dal mít je obě u sebe," dodal nešťastně. Smrt Moniky a Klárky v egyptské Hurghadě nebyla ani po dvou měsících objasněna a Petr je v nezáviděníhodné situaci.

Vězněm v Egyptě je už 59 dní a příští týden se rozhodne, jestli mu nedobrovolný pobyt tamní úřady prodlouží o další měsíc.

Druhá možnost , ta, ke které se Petr upíná, je, že ho 3. října pustí domů. To je ale málo pravděpodobné, protože vyšetřování záhadné smrti Moniky a Klárky možná pokračuje, ale bez jakýchkoli výsledků.

Sdílejte článek

Související

Petr Kramný u soudu

Petr Kramný zůstane ve vězení. Soud zamítl návrh na obnovu řízení

Senát Krajského soudu v Ostravě dnes zamítl návrh na obnovu řízení v případu Petra Kramného odsouzeného k 28 letům vězení za vraždu manželky a dcery o dovolené v Egyptě v roce 2013. Podle soudu odsouzený a jeho advokátka Jana Rejžková nepředložili nové důkazy, které by mohly původní rozsudek zvrátit.
Petr Kramný u soudu.

Žalobce je proti obnově řízení v Kramného kauze, advokátka na tom trvá

Krajský soud v Ostravě ukončil dokazování v projednávání návrhu na obnovu řízení v kauze Petra Kramného, který byl v roce 2016 odsouzen k 28 letům vězení za vraždu manželky a dcery na dovolené v Egyptě. Státní zástupce Vít Legerský žádá, aby soud návrh na obnovu řízení zamítl. Kramný prý nepředložil žádné nové důkazy. Naopak advokátka odsouzeného Jana Rejžková je přesvědčena o opaku. Nové posudky podle ní vylučují elektrický proud jako příčinu smrti. 

Více souvisejících

Petr Kramný

Aktuálně se děje

před 5 minutami

před 39 minutami

před 2 hodinami

včera

včera

Požár lesa u Hřenska v Českém Švýcarsku Prohlédněte si galerii

Největší lesní požár v historii země se dostal k soudu. Muži hrozí 15 let

U ústeckého krajského soudu ve čtvrtek začalo projednávání případu největšího lesního požáru v historii země, k němuž došlo předloni v létě v Českém Švýcarsku. Obviněným je někdejší dobrovolný strážce rezervace, jemuž hrozí až 15 let odnětí svobody. Muž vinu opakovaně odmítl. 

včera

Petr Pavel na konferenci Naše bezpečnost není samozřejmost. (12.3.2024)

Podporujme Ukrajinu, ale hledejme i řešení konfliktu, zdůraznil Pavel

Petr Pavel trvá na pokračování vojenské i jiné podpory Ukrajiny, zároveň je podle něj třeba hledat řešení, které by vedlo ke konci války s Ruskem. Prezident tak dal do kontextu své vyjádření pro jednu ze zahraničních zpravodajských televizí. Jakékoliv budoucí mírové uspořádání nezbytně předpokládá souhlas Ukrajiny, dodala hlava státu.

včera

včera

Policie ČR

U policie definitivně skončil muž, který napadal lidi před pražským barem

Policie propustila muže, který v únoru v opilosti se svou kolegyní napadl několik osob před barem na pražském Smíchově. Zároveň informovala, že ženu zprostila výkonu služby. Dvojici obvinila Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS). Policie už dříve označila jednání příslušníka za neakceptovatelné a neomluvitelné.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Barrandovský most nebude opravený už na konci léta. Praha musí změnit plány

Špatná zpráva pro pražské řidiče přišla ve čtvrtek od vedení Technické správy komunikací hlavního města Prahy. Firma dnes oznámila, že rekonstrukce Barrandovského mostu se oproti poslednímu plánu protáhne. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy