Kramného známost exkluzivně: Lituji, že jsem ho poznala

Karviná - Televize Nova získala rozhovor s ženou, která se objevovala po boku Petra Kramného, když se vrátil z Egypta. Jak na něj vzpomíná? Bojí se ho nyní?

Byla jednou s žen, které se objevovaly po boku Petra Kramného, když se vrátil z Egypta. Redakce totožnost dívky zná, s ohledem na její bezpečnost ale jméno sdělovat nebudeme.

Dívka přiznala, že Kramného potkala na internetu. Nyní lituje toho, že s ním vůbec šla na rande. Je jasné, že nemá dobrý pocit z toho, že muž, se kterým se scházela po nocích, je obviněn z vyvraždění své vlastní rodiny.

Psali jsme: Obhájce Kramného se zlobí. Jak je to s důkazy o vraždě? Rozhovor s matkou Kramného: Všude jsou jen lži  

Petr Kramný zatím přemýšlí ve vazební věznici v Ostravě, na čem postaví svou obhajobu. Tvrdí, že se smrtí manželky Moniky a dcery Klárky nemá nic společného. Policisté ale uvedli, že proti němu mají důvěryhodné důkazy, které nezveřejnili pouze kvůli tomu, že vyšetřování stále probíhá.

Bude-li Petr Kramný uznán viným z vyvraždění své rodiny, musí počítat s výjimečným trestem. Hrozí mu dokonce i doživotí.

Související

Petr Kramný u soudu

Petr Kramný zůstane ve vězení. Soud zamítl návrh na obnovu řízení

Senát Krajského soudu v Ostravě dnes zamítl návrh na obnovu řízení v případu Petra Kramného odsouzeného k 28 letům vězení za vraždu manželky a dcery o dovolené v Egyptě v roce 2013. Podle soudu odsouzený a jeho advokátka Jana Rejžková nepředložili nové důkazy, které by mohly původní rozsudek zvrátit.
Petr Kramný u soudu.

Žalobce je proti obnově řízení v Kramného kauze, advokátka na tom trvá

Krajský soud v Ostravě ukončil dokazování v projednávání návrhu na obnovu řízení v kauze Petra Kramného, který byl v roce 2016 odsouzen k 28 letům vězení za vraždu manželky a dcery na dovolené v Egyptě. Státní zástupce Vít Legerský žádá, aby soud návrh na obnovu řízení zamítl. Kramný prý nepředložil žádné nové důkazy. Naopak advokátka odsouzeného Jana Rejžková je přesvědčena o opaku. Nové posudky podle ní vylučují elektrický proud jako příčinu smrti. 

Více souvisejících

Petr Kramný

Aktuálně se děje

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

MANUÁL: Dnes startují krajské a senátní volby. Jak volit a kde nekroužkovat?

Dnes odpoledne začnou v Česku volby krajských zastupitelů. V některých částech republiky budou spojeny také s prvním kolem senátních voleb. Zatímco krajské volby se týkají voličů mimo hlavní město, o složení horní parlamentní komory budou rozhodovat i voliči ze čtyř senátních obvodů v Praze. 

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy