Byl Kramný biologickým otcem malé Klárky? Jeho matka promluvila

Karviná - Redakce TN.cz dnes exkluzivně hovořila s matkou Petra Kramného. Irena Kramná byla velmi sdílná a dokonce se vyslovila i ke spekulacím, které tvrdí, že Kramný nebyl biologickým otcem malé Klárky.

Matka Petra Kramného v exkluzivním rozhovoru podrobně popsala, jaké pocity v ní zanechala informace, že její syn zabil svou rodinu pomocí elektřiny. To je podle policie momentálně hlavní vyšetřovací verze.

Matka Petra Kramného ale vůbec nevěří tomu, že by její syn vraždil. Přijde jí velmi podivné, že z Egypta sedm měsíců přicházely zprávy o tom, že Monika a Klárka byly otráveny, a najednou česká policie přijde s tím, že je zabil elektrický proud.

Psali jsme: Telefonát z Hurghady: Matka Kramnému radila, co dělat s mrtvou Klárkou  

Paní Kramná nevěří tomu, že by česká policie byla po sedmi měsících schopná něco nového zjistit. Celé vyšetřování je podle ní vedeno podivným způsobem. Nechápe lidi, kteří Petra Kramného odsuzují jen na základě toho, jaký má pohled, či zda má nagelované vlasy. Uvedla, že ona bude vždy stát na jeho straně.

Nakonec jsme se paní Kramné optali také na to, co říká na spekulace, že Petr Kramný nebyl biologickým otcem malé Klárky. Objevily se totiž informace, že před dovolenou v Egyptě si Kramný nechal udělat genetický test na otcovství a výsledky ho velmi zaskočily.

Co na to Irena Kramná odpověděla? Uvedla, že náš dotaz ji rozesmál, i když v poslední době prý moc důvodů k úsměvu nemá. Spekulace, že Petr Kramný nebyl biologickým otcem malé Klárky, označila ještě jednou za nesmysl.

Související

Petr Kramný u soudu

Petr Kramný zůstane ve vězení. Soud zamítl návrh na obnovu řízení

Senát Krajského soudu v Ostravě dnes zamítl návrh na obnovu řízení v případu Petra Kramného odsouzeného k 28 letům vězení za vraždu manželky a dcery o dovolené v Egyptě v roce 2013. Podle soudu odsouzený a jeho advokátka Jana Rejžková nepředložili nové důkazy, které by mohly původní rozsudek zvrátit.
Petr Kramný u soudu.

Žalobce je proti obnově řízení v Kramného kauze, advokátka na tom trvá

Krajský soud v Ostravě ukončil dokazování v projednávání návrhu na obnovu řízení v kauze Petra Kramného, který byl v roce 2016 odsouzen k 28 letům vězení za vraždu manželky a dcery na dovolené v Egyptě. Státní zástupce Vít Legerský žádá, aby soud návrh na obnovu řízení zamítl. Kramný prý nepředložil žádné nové důkazy. Naopak advokátka odsouzeného Jana Rejžková je přesvědčena o opaku. Nové posudky podle ní vylučují elektrický proud jako příčinu smrti. 

Více souvisejících

Petr Kramný

Aktuálně se děje

včera

včera

Jannik Sinner

Zemětřesení v mužském tenise na spadnutí? WADA žádá dvouletou stopku pro světovou jedničku Sinnera

Když na letošním březnovém turnaji v rámci série ATP v Indiana Wells nalezli v těle aktuální světové jedničky mezi tenisty Itala Jannika Sinnera anabolický steroid klostebol, bylo jasné, že to od té doby kolem něj nebude jednoduché. Žádný zákaz startů a ani předběžně zastavenou činnost nedostal, což začalo vadit Světové antidopingové agentuře (WADA), která se v tomto případě obrátila na Sportovní arbitrážní soud (CAS) v Lausanne a žádá pro italského tenistu až dvouletý zákaz.

včera

včera

včera

včera

včera

Fotbal, ilustrační fotografie

Plzeň dvakrát v zápase s Frankfurtem prohrávala. V závěru dvěma brankami šokovala soupeře

Zdálo se, že po delší době budou čeští fotbaloví fanoušci po zápasu nějakého českého zástupce v pohárové Evropě zklamaní. Ovšem i když to s fotbalisty Plzně na zaplněném stadionu ve Frankfurtu vypadalo bledě, nakonec i oni ve svém úvodním zápase v rámci hlavní fáze Evropské ligy přispěli do českého koeficientu. Ještě v 85. minutě sice Západočeši prohrávali 1:3, v závěru se jim ale dvěma slepenými brankami, o které se postupně postarali Adu a Jemelka, podařilo duel zremizovat na konečných 3:3 a připsat si tak za tento zápas bod.

včera

Volby, ilustrační fotografie.

Sečteno. Senátní volby 2024 znají výsledky, úspěch ANO je zřejmý

Česko zná jména nových či staronových senátorů. Úspěch slaví opoziční hnutí ANO, kterému uspělo v prvním či druhém kole voleb celkem osm kandidátů. V Senátu nově usedne například bývalý policista Róbert Šlachta, končí naopak někdejší prezidentský kandidát Marek Hilšer. Volební účast ve druhém kole činila jen 17 a půl procenta.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Aktualizováno včera

Hasan Nasralláh

Šéf Hizballáhu Hasan Nasralláh je mrtev, oznámil Izrael

Izraelská armáda (IDF) v sobotu oznámila, že během pátečních náletů na libanonské hlavní město Bejrút zlikvidovala Hasana Nasralláha, šéfa militantního hnutí Hizballáh. Představitelé Hizballáhu zatím úmrtí nejvyššího vůdce nepotvrdili. 

včera

včera

včera

včera

Kamala Harrisová

Klíčové státy pro Harrisovou, ukazuje nový průzkum. Rozhodnuto ale není

Do listopadových prezidentských voleb v USA zbývá jen několik týdnů. Podle nejnovějšího průzkumu má viceprezidentka Kamala Harrisová těsný náskok před exprezidentem Donaldem Trumpem v šesti ze sedmi klíčových států, které jsou označovány jako tzv. swing states. V sedmém je souboj vyrovnaný, vyplývá z šetření agentury Bloomberg News a společnosti Morning Consult.

včera

Druhé kolo senátních voleb pokračuje. Páteční účast byla nízká

Češi mohou od sobotního rána v necelé třetině volebních okrsků opět rozhodovat o senátorech na příštích šest let. Voliči mohou až do sobotních 14:00 odevzdat hlas ve druhém kole senátních voleb. Pět senátorů bylo zvoleno už před týdnem v prvním kole. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy