Kolik si vydělá česká prostitutka? Ty částky vás šokují

Praha - Kolik si vydělá česká prostitutka? Záleží samozřejmě na tom, jak je pracovně vytížená. Pokud ale pracuje na plný úvazek, vydělá si zhruba 100 000 tisíc čistého. Podívejte se na ceník kněžek lásky.

Vzhledem k ekonomické krizi a nízkým výdělkům se v Čechách rozrostl trend prostituce, někdy se jedná o jednorázovou záležitost, ale po určité době se dívky k tomuto výdělku vracejí. Zarážející je hlavně počet studentek, které si sexem vydělávají na studia.

Drtivá většina prostitutek se ale z ulice přestěhovala do erotických klubů nebo na priváty. Cenové relace se tak v nočních klubech a v privátech pomalu snižují.

Například za 15 minut sexu si ještě před 5 lety prostitutky účtovaly 1500 korun, nyní je to i jen jeden tisíc. I přesto si ty nejvýkonnější dívky vydělají od 60 do 120 tisíc korun. Záleží na tom, kolik klientů je schopna dívka za den obšťastnit.

Ceník sexuálních služeb

Jsou to jednoduché počty, stačí dva klienti za den, které si vezme na hodinu a lehce má přes 120 tisíc za měsíc. Záleží ale na tom, jakou klientelu si dívka vybuduje.

"Pokud dívka rychle potřebujete vydělat peníze, dá se vydělávat i sto tisíc. To ale jen na privátu, v nočním klubu jsou ceny nižší. Máte tam plné zázemí, nemusíte se o nic starat," říká dvaatřicetiletá Klára, která se prostitucí živí již 8 let.

Když dívka pracuje na privátu, tak musí počítat s náklady jako je pronájem, inzerci, telefony a samozřejmě pracovní pomůcky, jako jsou kondomy, lubrikační gely, kostýmy či vibrátory.

"Pokud pracuji na privátu, tak si vydělám kolem 60 tisíc. Samozřejmě záleží na počtu klientů," dodává Klára.

Související

Pedro Sánchez

Španělský premiér Sánchez slíbil, že v zemi zruší prostituci

Španělský premiér Pedro Sánchez dnes slíbil, že v zemi zruší prostituci. Uvedl to při závěrečném projevu na sjezdu španělské socialistické strany (PSOE), informovala místní média. Podle Sáncheze prostituce zotročuje ženy. V současnosti není v zemi nabízení sexuálních služeb zakázané. Zákon trestá jen kuplířství. Podle OSN je Španělsko jednou ze zemí světa, kde se prostituci daří nejvíce.

Více souvisejících

Prostituce mzdy / platy Pohlavní styk

Aktuálně se děje

před 22 minutami

Ministerstvo obrany

Česká armáda oznámila další důležitou investici. Získá dva speciální letouny

Ministerstvo obrany pořídí dva transportní letouny Embraer C-390 Millennium. Armáda ČR díky nim získá nové schopnosti při přepravě lidí nebo materiálu, při hašení rozsáhlých požárů, evakuaci zraněných nebo při tankování paliva. O zakázce dnes ministryně obrany Jana Černochová (ODS) informovala vládu. Smlouva s brazilským výrobcem by měla být uzavřena do několika týdnů a první stroj budou mít vojáci k dispozici už příští rok.

před 1 hodinou

před 1 hodinou

Marian Jurečka

Jurečka utnul spekulace. Řekl, kdy půjdeme do důchodu

Věková hranice pro odchod do důchodu by měla být stanovena na 67 let pro osoby narozené v roce 1989 a později. Tento návrh představil ve středu ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka (KDU-ČSL) poslancům. Jde o druhou změnu v důchodové reformě po jejím odeslání z vlády do Sněmovny.

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 2 hodinami

Aktualizováno před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 6 hodinami

Nový íránský tank Karrar

Íránské ozbrojené síly jsou mocné. Pozemní válku s Izraelem si ale nemohou dovolit

Íránský raketový útok proti Izraeli přináší řadu otázek. Jeden z velkých otazníků představuje samotná síla ozbrojených Teheránu. Jejich složení je totiž netradiční – spíše než na pozemní vojsko a letectvo kladou Íránci důraz na prostředky zastrašení. Primárním způsobem boje tak pro íránskou armádu jsou balistické rakety a bezpilotní letouny, jak jsme v posledních dnech a měsících měli možnost vidět.

před 6 hodinami

Olaf Scholz, Ukrajinský mírový summit 2024 (Bürgenstock)

Svět ostře reaguje na raketový útok Íránu na Izrael

Předsedkyně Evropské komise Ursula von der Leyenová a předseda Evropské rady Charles Michel ve středu ostře odsoudili úterní raketové útoky Íránu na Izrael. Šéf unijní diplomacie Josep Borrell se k nim přidal už v úterý večer.

před 7 hodinami

před 7 hodinami

před 8 hodinami

Britské a americké stíhačky pomohly sestřelovat rakety z Íránu

Britská a americká letadla pomohla se sestřelováním íránských raket, které v úterý večer mířily proti Izraeli. Nasazení potvrdili nezávisle na sobě lídři obou zemí s tím, že budou Izraelce podporovat proti případné další íránské agresi.

Zdroj: Jakub Jurek

Další zprávy