Jak odstartovat úspěšné podnikání?

Praha - Podnikáte a potřebujete se nenásilnou, trvalou a důvěryhodnou formou dostat do povědomí svých zákazníků? Potom byste měli ke svému prospěchu využít různé prostředky, které se nabízejí. Internet a jeho možnosti jsou velice široké, proto se nebraňte způsobům, s jejichž pomocí získáte nové zákazníky.

Sociální síť vám najde klientyFenoménem současné doby jsou především sociální sítě, které se rozšířily díky internetu. Bez něj by nemohly existovat. Spousta uživatelů internetu už je na sociálních sítích aktivní a pravidelně s nimi pracuje. Nejznámější a nejrozšířenější je Facebook. Umožňuje uživatelům komentovat a sdílet různé věci, šířit informace, posílat zprávy, videa, obrázky. Hlavní smysl této sítě je především ve sdílení informací. Jakmile někdo začne sdílet určitý článek apod., šíří se taková zpráva mezi lidmi doslova rychlostí blesku a má obrovský dosah. Právě proto je reklama na Facebooku velice výhodná a smysluplná. Profily uživatelů facebooku totiž obsahují velké množství užitečných marketingových informací jako věk, pohlaví, záliby. Pokud bude i vaše společnost na facebooku a bude aktivní v reklamě na této sociální síti, může vám to přinést řadu nových klientů. Taková reklama cílí na přesně definovanou cílovou skupinu, kterou by mohl váš výrobek nebo služba zajímat.Ve vyhledávačích musíte být prvníDalším způsobem, jak se na internetu zviditelnit, je zobrazování ve vyhledávačích jako je například Seznam nebo Google. Právě se proto se zvyšuje důležitost SEO optimalizace. Každý člověk už dnes den co den hledá na internetu spoustu věcí od výrobků přes služby. Vy potřebujete, aby potenciální zákazníci na vás narazili na prvních místech. Málokdo má čas prohledat stovky internetových stránek, většinou nahlédne do několika, které najde na prvních místech a z nich si vybere. Co vám tedy zmiňovaná optimalizace přinese?

Stránky vaší společnosti budou upraveny do té podoby, aby se staly důvěryhodnými pro vyhledávače díky externím odkazům. Ocitnete se tak na prvních místech při vyhledávání.
Díky tomu se zvýší návštěvnost vašich stránek a zvedne prodej vašich výrobků.

Je zřejmé, že právě seo patří mezi jeden z nejlepších nástrojů internetového marketingu, když poměřujeme náklady a přínos. Když je optimalizace dobrá, návratnost investice do této formy reklamy je skutečně vysoká.Zjednodušte si fakturaciKaždodenní chod podnikání vyžaduje spoustu různých úkonů. I malé firmy a živnostníci potřebují fakturovat, sledovat výdaje, vystavovat doklady. Jak to ale dělat v případě, že jde třeba o řemeslníky, kteří jsou neustále v terénu při práci na zakázkách a nemají čas trávit hodiny v kanceláři? Existují nástroje, jak tyto problémy vyřešit, například formou faktury online, která se dá vystavit kdykoliv a kdekoliv. Aplikaci si jednoduše stáhnete do svého PC, Macu nebo chytrého mobilu. Co všechno tento systém umožňuje?

Jednoduchou online fakturaci Evidenci nákladů Přehled o podnikání kdykoli potřebujete Propojení přímo s účetním, účetní nemusí faktury pracně vládat do systému, už je tam má
Práci offline – můžete si faktury prohlížet i tehdy, když nejste připojeni k internetu Bezpečnost dat – doklady se ukládají na zabezpečeném serveru
Je možné vytvořit si i vlastní webovou stránku

Poradenství se vám bude hoditMožná se ale podnikat teprve chystáte a připravujete se na založení společnosti. Odrazují vás ale spousty dokumentů, které musíte doložit, nevíte si rady s byrokratickým kolečkem, které musíte absolvovat. V takovém případě určitě uvítáte poradenství na téma vlastnické a řídící struktury společnosti, předmětů podnikání a celého procesu zakládání firmy.

Související

Ilustrační foto

V Česku se od revoluce zdvojnásobila životní úroveň, ukazuje analýza

Dvě stě tisíc podnikatelů v roce 1990 a jejich pětinásobek o rok později položily základy prosperity současné České republiky. Díky rozvoji podnikatelské sféry výrazně vzrostla životní úroveň lidí. I přestože od roku 2021 lidé čelí vysokému růstu spotřebitelských cen, výdělky zaměstnanců jsou v současnosti oproti roku 1989 v průměru čtrnáctkrát vyšší, přičemž ceny stouply sedminásobně. Produktivita země přepočtená na obyvatele ale stále zdaleka nedosáhla úrovně Německa, uvádí analýza, kterou vypracovali analytici Hospodářské komory u příležitosti Dne boje za svobodu a demokracii. 
Josef Středula

Dálniční známky výrazně zdraží. Živnostníci se bouří, odbory zvažují stávkovou pohotovost

Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR (AMSP ČR) vnímá nutnost a povinnost vlády ČR reagovat na neudržitelný stav veřejných financí, respektive deficit státního rozpočtu. Opatření, která dopadají zejména na malé a střední firmy a živnostníky, ale považuje za neefektivní nebo přímo škodlivé a podvazující ekonomický růst. Naopak v návrzích postrádá prorůstová opatření a skutečné a zásadní zjednodušené celého podnikatelského prostředí. Předseda Českomoravské konfederace odborových svazů Josef Středula řekl, že zváží stávkovou pohotovost.

Více souvisejících

podnikatelé firmy komerční sdělení

Aktuálně se děje

před 32 minutami

před 51 minutami

před 54 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

Helena Langšádlová

Ministryně Langšádlová se rozhodla podat demisi

Ministryně pro vědu, výzkum a inovace Helena Langšádlová (TOP 09) se rozhodla podat demisi, oznámila její strana ve čtvrtek ráno. Podrobnosti má končící členka Fialovy vlády poskytnout odpoledne. 

před 1 hodinou

před 3 hodinami

Aktualizováno včera

včera

včera

včera

včera

Fotbal, ilustrační fotografie

Od příští sezóny ponese nejvyšší fotbalová liga jméno sázkovky Chance. Přiteče díky ní čtvrtmiliarda ročně

Až letos v červenci odstartuje nová sezóna tuzemské nejvyšší fotbalové soutěže, už se v jejím názvu neobjeví jméno sázkové kanceláře Fortuna, ale jejího konkurenta Chance. Právě tato sázková kancelář totiž vyhrála výběrové řízení na titulárního partnera první fotbalové ligy a díky tomu si tak tuzemský profesionální fotbal od příští sezóny dalších pět let přijde na čtvrtmiliardy ročně.

včera

Papežův zákon

RECENZE: Papežův zákon o prohnilé církvi stojí i padá na velikášském akademismu

Poté, co byl u nás snímek Papežův zákon uveden v rámci nesoutěžní sekce karlovarského festivalu, se dostává i do široké distribuce. Italský film se noří do temné historie církve a skrze příběh na základě skutečných událostí reflektuje krutost lidské manipulace, společenskou rozštěpenost i individuální osudy na pozadí velkých dějin.

včera

včera

Michal Koudelka

Vláda chce urychlit výstavbu OZE, prezidentovi navrhla povýšení šéfa BIS Koudelky.

Příprava výstavby obnovitelných zdrojů energie ve vybraných lokalitách by v Česku neměla trvat déle než rok. K dosažení tohoto cíle má přispět vymezení tzv. akceleračních zón určených pro jejich výstavbu podle pravidel, která schválila vláda na středečním jednání. Navrhla také povýšení šéfa BIS Michala Koudelky do hodnosti generálmajora. 

včera

včera

Charles Leclerc

Stáj Scuderia Ferrari mění název + FOTO

Neuvěřitelné se stává skutečností. Ferrari je jediným týmem, který nepřetržitě závodí v přední motoristické disciplíně od založení formule 1 v roce 1950. Žádný tým nezastává takovou tradici jako Scuderia. Tradice – kterou nyní Italové (částečně) boří.

včera

včera

Petr Rada, trenér

Radovi se snížil trest za rasismus z osmi na tři měsíce. I tak je ale trenér pražské Dukly zklamaný

Původně vyslovený trest ze strany disciplinární komise Fotbalové asociace ČR (FAČR) pro kouče druholigové pražské Dukly Petra Rady za rasistickou urážku vůči již bývalému kouči Brna Tomáši Poláchovi vyvolal velké debaty ve veřejném prostoru. Byl totiž rekordní, konkrétně osmiměsíční. Po verdiktu odvolací komise se ale bude moci pětašedesátiletý kouč vrátit na lavičku již po třech měsících. Zkrácení trestu i pro Duklu znamená, že se bude muset obejít bez Rady až do konce právě probíhající sezóny, jelikož zákaz činnosti mu nově vyprší až začátkem sezóny příští.

včera

Šojgu ztrácí vliv v Kremlu? Zatčení jeho náměstka něco signalizuje

Zatčení náměstka ministra obrany Timura Ivanova signalizuje souboj o zdroje a moc uvnitř ruské elity na počátku nového prezidentského období Vladimira Putina.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy