Nejdražší vibrátor na světě? Podívejte se na galerii luxusu

Praha - Chcete se podepsat stylově? Pořiďte si pero za milion euro! Tuto možnost máte právě teď, v Praze totiž otvírají obchod se stylovými dopňky do kanceláří. Pero Aurora Diamond je celé posázené diamanty. Podívejte se, jaké další nejdražší "hračky" si můžete v Čechách pořídit.

Pero Aurora DiamondPero je vyrobeno z platiny a je celé posázeno třiceti karátovými diamanty. Špička je z osmnácti karátového zlata a je pokrytá ródiem. Na pero si můžete nechat vyrýt vlastní jméno či portrét. Má na sobě 1919 diamantů - to je rok, kdy byla firma založena. Výroba jednoho pera trvá zhruba rok.

Girard Perregaux - Bi-Axial TourbillonVystavuje je butik na pražském Staroměstském náměstí a k jejich prohlídce nad sklenkou šampaňského se musíte samozřejmě objednat. Skvost značky Girard Perregaux vás přijde na 11,5 milionů korun. Má zabudovaný chronograf, věčný kalendář, ukazatel rezervy natažení, indikátor měsíčních fází a zvonkohru. Hodinek z bílého zlata existuje na světě 33 kusů.

Vertu mobilTento unikátní model je ručně vyráběn v malé manufaktuře na jihu Anglie . Jako materiál je použit safírový krystal přes celé čelo přístroje, 18 karátové bílé zlato i jemná aligátoří kůže. Telefon je vyroben jediným řemeslníkem a jeho výroba trvá 9 týdnů. Zákazník má k dispozici k tomuto telefonu i osobního asistenta 24 hodin denně, který mu má za úkol pomoci vyřešit jakýkoli požadavek. Každá klávesa je vyrobena z velkého kusu safíru a je podložena rubínovým ložiskem. Cena je 965 tisíc.

Vibrátor Lelo INEZElegantní vibrátor je zhotoven z dvaceti čtyř karátového zlata. Má pět programů. Vibrátor je dobíjecí a má výdrž dvě hodiny. Za zlaté potěšení zákaznice zaplatí 300 tisíc korun.

Auto Koenigsegg AgeraNejdražší auto v Česku se jmenuje Koenigsegg Agera, stojí 24 milionů korun a na zakázku jej vyrábí švédská automobilka. Na světě podle všeho jezdí prozatím pouze čtyři kusy tohoto nového supersporťáku a automobilka jich plánuje vyrobit celkem pouze několik desítek.

Čokoláda Amedei PorcelanaLuxusní lahůdka pochází z italského Toskánska. S titulem nejlepší hořká čokoláda se drží na světovém žebříčku nejdražších čokolád. Je vyráběna z bílých kakaových bobů odrůdy porcelana, má totiž stejnou barvu. Jedna tabulka vás přijde na 1500 korun.

Koňak Hennessy Beauté du Siècle CognacToto je jeden z nejdražších koňaků na světě. Je namíchán z vyjímečných koňaků eaux-de-vie Hennessy. V této limitované edici bylo vyrobeno pouze 100 lahví. Vyrobil ji francouzský umělec Jean Michel Othoniel pro Kiliana Hennessy, který vedl podnik od roku 1945 do roku 1975. Ten zemřel ve Švýcarsku v roce 2010. Láhev můžete koupit v přepočtu za více než 4,6 milionů korun.

Související

Zásilkovna

Zásilkovně zůstaly viset zásilky v Liberci. Firma slibuje refundace

Zásilkovna přiznala potíže, které mohly potkat zásilky některých klientů, pokud cestovaly k adresátům přes liberecké depo. Podle firmy tam ve čtvrtek 31. srpna došlo ke škodní události, která znemožnila doručení. Sklad je dle dostupných informací uzavřený, přičemž zboží zůstalo uvnitř. Důvodem jsou spory mezi společnostmi. 
Ilustrační fotografie.

Firmy kvůli válce na Ukrajině revidují dodavatelské řetězce. Je to nelehký úkol

Téměř čtyři měsíce trvající ruská barbarská agrese na Ukrajině výrazně zatěžuje stále více globální dodavatelské řetězce - od samotných komodit, přes nejrůznější typy čipů až třeba po automobilové díly či součástky. Producenti právě z automobilového průmyslu, jako je třeba tuzemská Škoda Auto, jsou proto považováni nejen ekonomy, ale stále více i politickými lídry za jedno z vůbec nejohroženější odvětví ekonomiky. Není proto divu, že některá média, ať už specializovaná na ekonomiku, či jen zpravodajství, upozorňují na to, že právě kvůli ruské agresi na Ukrajině a významnému zpřetrhání dodavatelských řetězců je nutné počítat třeba i se zastavením automobilové produkce u řady z nich. Nutnost stát se odolnějšími a najít bezpečnější a efektivní dodavatele proto bude klíčovou otázkou nejbližší doby.

Více souvisejících

zboží sex

Aktuálně se děje

před 50 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

Petr Pavel

Pavel tlačí na přijetí eura. Stejně podle něj nemáme na výběr

Prezident Petr Pavel na konferenci ReVize Česka zdůraznil klíčový argument pro přijetí eura – charakter české ekonomiky, která je výrazně exportní a většinu své produkce uplatňuje v eurozóně. Podle Pavla je ekonomická budoucnost a prosperita České republiky výrazně provázána s eurozónou.

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

Írán, ilustrační foto

Kdo povede Írán po smrti Raísího? Země se chystá na předčasné volby

Íránský nejvyšší duchovní vůdce ajatolláh Alí Chameneí vzdal hold prezidentu Ebráhimu Raísímu, který v neděli zahynul při havárii vrtulníku v provincii Východní Ázerbájdžán na severozápadě Íránu. Na svém webu o tom informovala televize Al-Džazíra, která dodala, že Raísího pozůstatky převážejí do města Tabríz - metropole provincie Východní Ázerbájdžán. Zatím není jasné, kdy a kde bude Raísí pohřben.

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

Ebráhím Raísí

Nadaný student čelící obvinění z porušování lidských práv. Kdo byl íránský prezident Ebráhím Raísí?

Ebráhím Raísí byl íránský politik a duchovní, který od srpna 2021 zastával funkci prezidenta Íránu. Narodil se 14. prosince 1960 v Mašhadu, druhém největším městě Íránu a důležitém náboženském centru. Byl členem konzervativního křídla íránské politiky a dlouholetým příslušníkem Revolučních gard, což mu poskytlo značný vliv v politických a vojenských kruzích.

před 7 hodinami

před 8 hodinami

Aktualizováno včera

Policie SR, ilustrační fotografie.

Atentát na Fica: Vyšetřuje se i teorie, že pachatel nebyl osamělým vlkem

Vyšetřovatelé se v případu středečního atentátu na slovenského premiéra Roberta Fica (Smer-SD) zabývají i možností, že pachatel Juraj C. nebyl osamělým vlkem, řekl ministr vnitra Matúš Šutaj Eštok (Hlas-SD) v neděli. Upozornil, že spolupachateli nebyli dva lidé z Handlové, jak se šířilo na sociálních sítích. 

Aktualizováno včera

Ebráhím Raísí

Írán se obává o prezidenta Raísího. Prezidentský vrtulník havaroval

Nejasný je osud iránského prezidenta Ebráhíma Raísího po havárii jednoho ze tří vrtulníků v konvoji, který politika převážel. Íránská média zprvu podle světových agentur informovala o "tvrdém přistání". Úřady se strojem ztratily kontakt, probíhá rozsáhlé pátrání. Raisí má být v ohrožení života. 

včera

Natálie Grossová ve filmu Společně sami.

RECENZE: Nesoudný produkt Společně sami se neměl dostat do kin

Stává se už jen velmi málo, aby se do českých kin dostal film, jehož kvality jsou k samotnému promítání zkrátka nedostačující. Řemeslnou neschopností počínaje, zcela otupujícím dějem a neexistující pointou konče. Většina těchto projektů je navázaná na jména Evy Toulové a Tomáše Magnuska. Novinka Společně sami do této kategorie bohužel spadá.

včera

Stanjura by uvítal odchod Pavla Novotného z ODS

Ministr financí a místopředseda ODS Zbyněk Stanjura by uvítal, kdyby se Pavel Novotný rozhodl sám ze strany odejít. Stanjura to řekl v nedělním vydání diskuzního pořadu Otázky Václava Moravce.

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy