Paříž prý Messimu chystá bezkonkurenční smlouvu. Jeho žena však hledá bydlení ve Španělsku

Už delší dobu se spekuluje o tom, že jeden z nejlepších fotbalistů světa Lionel Messi by se mohl po sezóně stěhovat z Barcelony, kde mu v létě končí smlouva, do jiného angažmá coby volný hráč. Stačí připomenout, jak už byl jednou nohou z Barcelony pryč po loňské sezóně, ve které katalánský velkoklub nezískal ani jednu trofej. Mluvilo se třeba o Manchesteru City, kam by mohl Messi zamířit. Nyní to vypadá, že by se mohl stěhovat do Paříže.

Konkrétně do klubu Paris Saint Germain, jak tvrdí britský deník The Sun s odkazem na informace TNT Sports. Tato argentinská televizní stanice poukazuje na souvislost s Neymarem, se kterým se Messi velmi dobře zná a který v minulosti chtěl z Paříže odejít do Barcelony. Nakonec ale Neymar ve Francii zůstal, přestože předtím několikrát prohlašoval, že by se rád opět setkal v jednom týmu s Messim.

O služby Argentince má pak vedle toho nemalý zájem i kouč PSG Mauricio Pochettino, Messiho krajan. Ten je přesvědčen, že podpis bezkonkurenčního tříletého kontraktu, který se na Messiho chystá, zaručí pro PSG větší naděje pro zisk trofejí. Protože, jak už bylo výše zmíněno, s Barcelonou předešlou sezónu žádnou trofej nezískal, mohlo by to být pro Messiho veliké lákadlo.

I tentokrát totiž vypadla z milionářské soutěže příliš brzy ve vyřazovací fázi, ovšem na domácí scéně je na tom katalánský celek mnohem lépe. Tam totiž už stihl vyhrát Copa del Rey a vedle toho stále existuje šance na zisk ligového titulu, o který se pere s madridskými rivaly. Po zmíněném triumfu ve španělském poháru se klubový prezident Joan Laporta nechal slyšet, že je přesvědčen o Messiho setrvání v Barceloně.

Není pak bez zajímavosti, že Messiho manželka Antonela Roccuzzo prý již několik týdnů hledá nové bydlení ve Španělsku, konkrétně v regionu Garraf, jižně od Barcelony. Mimochodem, právě v tomto regionu v letovisku Sitges vlastní Messi i čtyřhvězdičkový hotel. Nicméně, španělská média hovoří o tom, že onu nemovitost v regionu Garraf si chce Messi koupit pouze jako investici. Připomeňme, že útočník žije jinde poblíž Barcelony a to v rezidenci Bellamar v Castelldefelsu.

Související

Eurozpravy.cz

Stahování certifikátů ke covidu nefunguje, systém bude upravený večer

V současné době je problém z webového portálu stahovat certifikáty o nákaze, testu či očkování na covid-19, informovala na twitteru Chytrá karanténa. Systém bude upravený večer. Podle zjištění ČTK jsou problémy už od rána. Možnost vytvořit si na webu elektronický certifikát mají lidé od začátku června, ve středu byla přidána možnost stáhnout ho pro děti či cizince.

Více souvisejících

EZ

Aktuálně se děje

před 18 minutami

před 50 minutami

Jakub Voráček

Voráček pomalu zavírá dveře za svou hráčskou kariérou. Na 99 procent se na led nevrátí

Kariéra bývalého hokejového reprezentanta Jakuba Voráčka, během níž nastoupil k více než tisícovce zápasů v kanadsko-americké NHL, se nezadržitelně blíží ke svému konci. Samotný čtyřiatřicetiletý hokejista totiž v úterním rozhovoru pro CNN Prima News uvedl, že končí svou bohatou kariéru. Záhy ale svá slova mírnil, když pro server sport.cz řekl, že ještě není definitivně rozhodnut o svém konci, ale to, že se už mezi mantinely neobjeví, je podle něj na 99 procent jisté.

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

ČEZ

Gazprom zažaloval v Rusku ČEZ, OMV a slovenský ZSE

Soudní dokumenty v Petrohradu potvrdily, že Kremlem ovládaný energetický gigant Gazprom podal žalobu proti české energetické společnosti ČEZ, rakouské OMV Gas Marketing & Trading a slovenské energetické skupině ZSE.

před 5 hodinami

před 5 hodinami

Černobylská jaderná elektrárna

Černobyl po 38 letech od výbuchu není mrtvou zónou. Životu se v okolí daří

Výbuch jaderné elektrárny Černobyl je vyjma shození atomových bomb za války dodnes největší jadernou katastrofou, se kterou se kdy lidstvo setkalo. Radioaktivní mrak po výbuchu, k němuž došlo 26. dubna 1986, zahalil celou Zemi a úřady byly nuceny evakuovat nejen nejbližší okolí elektrárny, ale i dvacetitisícové město Pripjať, dnes přezdívané jako město duchů. Nové výzkumy ale odhalují, že do radioaktivní zóny se postupně vrací život.  

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

před 8 hodinami

před 8 hodinami

Munice a rakety za miliardy. USA chystají další masivní balík pomoci Ukrajině

V pátek se Spojené státy chystají oznámit dlouhodobou vojenskou pomoc pro Ukrajinu v hodnotě šest miliard dolarů, zahrnující munici pro systémy protivzdušné obrany. Informovala o tom agentura AP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy