Sázkař vyhrál 1 001 592 korun díky ochotě své manželky

Praha - Zabouchl si klíče v bytě, spěchal na trénink a bál se, že si nestihne vsadit. Manželka však do pobočky sázkové kanceláře Tipsport zašla za něj a díky její ochotě si nyní manželský pár z Prahy může užívat výhru 1 001 592 korun, informaci přinesly oficiální stránky sázkové společnosti.

„Je to moje životní trefa. Ale mohla být ještě větší. Původně jsem totiž chtěl vsadit čtyři tisíce korun, ale pak jsem cuknul. Škoda. I tak jsem ale spokojený,“ uvedl pro Tipsport výherce. Nakonec vsadil pouze 1800 Kč. Při sázení se mu prý docela daří, na jednom tiketu už měl výhru šest set tisíc korun, na dalším tři sta tisíc korun. „Bylo toho více. Hodně se zaměřuju na tenisové grandslamy, na nich už jsem vydělal dost peněz. To jsou pro mě žně,“ prozradil sázkař.

Tenis nevynechal ani na milionovém tiketu a nejvyšší kursy posbíral na turnaji v Miami. Zariskoval v případě vítězství Victorie Azarenkové nad Serenou Williamsovou. Stejným kurzem (2,62:1) byla ohodnocena také překvapivá výhra Novaka Djokoviče nad Rogerem Federerem. „Serena je světovou jedničkou, takže je jasné, že byla favoritkou. Já ale Azarenkovou sleduju dlouhodobě, a tak vím, jaký talent se v ní skrývá,“ svěřil se. Před lety se na něj prý na turnaji na pražské Štvanici dokonce usmála. „To se mi moc líbilo a od té doby jí fandím.“

Sázka na Srba Djokoviče podle něj představovala větší risk. „Djokovič mi zkazil tiket, když v Miami ve čtvrtfinále porazil Tsongu. Hrál opravdu skvěle, tak jsem tentokrát vsadil na něj a on mi to vrátil,“ vzpomíná tipér.

Tiket měl vymyšlený za pět minut. Jenže tak jednoduché to nebylo. „Málem jsem si totiž vůbec nevsadil. Pospíchal jsem za malými fotbalisty, které trénuji. Přitom jsem si zabouchl dveře bytu a klíče samozřejmě zůstaly uvnitř. Neměla je u sebe ani manželka, která mě doprovázela,“ přibližuje výherce dramatické okamžiky. Než se problém podařilo vyřešit, nějaký čas to trvalo. „Sám už bych zajít do pobočky Tipsportu nestihl. Jenže mi bylo líto nevsadit si, docela jsem si totiž věřil, a tak jsem požádal manželku. Naštěstí nebyla proti a teď toho určitě nelituje,“ dodal se smíchem.

Související

Ivan Bartoš

Bookmakeři vypsali kuriózní sázky: Zeman přestane kouřit, Bartoš se ostříhá na ježka

Bookmakeři sázkových kanceláří v Česku opět spojili konec roku s vypsáním kurzů na netradiční nebo politické sázky v příštím roce. U Fortuny lze vsadit například na to, že prezident Miloš Zeman přestane kouřit (5:1), lyžařka a snowboardistka Ester Ledecká vyhraje republikový šampionát v šipkách (555:1) nebo že finále fotbalové Ligy mistrů v Istanbulu bude sledovat aspoň 50.000 diváků (7:1).

Více souvisejících

tipsport

Aktuálně se děje

před 1 hodinou

před 2 hodinami

Chřestýš

Extrémní změny počasí povedou k masové migraci. Vědci varují před rozšířením jedovatých hadů

Podle nové studie, na kterou upozornil server The Guardian, se očekává, že změna klimatu povede k masové migraci jedovatých hadů do nových oblastí a zemí, které na to nejsou připravené. To zvýší zranitelnost obyvatel vůči uštknutí hady. Vědci ve studii modelovali možné geografické rozšíření 209 druhů jedovatých hadů, které mohou ohrozit lidský život. Závěry ukazují, že největší riziko nesou lidé v nízkopříjmových zemích v jižní a jihovýchodní Asii a v částech Afriky.

před 2 hodinami

Ruská armáda, ilustrační foto

Rusko vyhlašuje cvičení. Použije jaderné zbraně

Ruské ministerstvo obrany v pondělí oznámilo, že uspořádá cvičení s taktickými jadernými zbraněmi. Před několika dny Kreml rozzlobeně reagoval na komentáře vysokých západních představitelů o válce na Ukrajině.

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

před 8 hodinami

před 8 hodinami

Izraelská armáda

Izraelská armáda zahájila evakuaci Rafahu

Izraelská armáda v pondělí vyzvala obyvatele ve východní části města Rafah ležícího na jihu Pásma Gazy, aby se dočasně přesunuli do "humanitární oblasti". Informuje o tom deník Times of Israel.

před 9 hodinami

Miroslav Imrich

Zemřel Miroslav Imrich, zpěvák skupin Tango a Abraxas

Českou hudební scénu zasáhla v neděli smutná zpráva. Ve věku 71 let zemřel zpěvák Miroslav Imrich, který se proslavil působením v kapelách Tango a Abraxas. Podle dostupných informací nepřežil srážku s vlakem. 

před 9 hodinami

před 11 hodinami

včera

Izraelský premiér Benjamin Netanjahu

Netanjahu nehodlá akceptovat požadavky Hamásu, který chce konec války

Izraelský premiér Benjamin Netanjahu v neděli odmítl požadavek palestinského teroristického hnutí Hamás na ukončení války v Pásmu Gazy výměnou za propuštění rukojmí. Podle něj by to znamenalo, že Hamás zůstane u moci a bude nadále ohrožovat Izrael. Politický lídr Hamásu Ismáíl Haníja jej obvinil ze sabotování snah o zprostředkování dohody.

včera

Evropa se musí připravit na ruské sabotáže, varují tajné služby

Evropské tajné služby varují před ruskými sabotážemi napříč kontinentem, napsal prestižní deník Financial Times v neděli. Podle listu by mělo jít o žhářské útoky či akce namířené proti klíčové infrastruktuře. Moskva přitom nehodlá brát ohledy na případné oběti v řadách civilistů.

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy