Auto ESA drtí konkurenci: Pro zákazníky firma nachystala revoluci

Praha - Auto ESA, jeden z nejúspěšnějších autobazarů v České republice, ukončil první etapu kompletní modernizace vlastního autoservisu. Investice do přestavby a nové technologie přesáhly 16 milionů korun a autoservis Auto ESA se nyní řadí mezi nadstandardně vybavené servisy s nejmodernějšími technologiemi.

Otevírací doba autoservisu Auto ESA je denně včetně víkendů od 9,00 do 22,00 hodin, což žádný jiný autoservis v hlavním městě nenabízí.

„V našem autoservisu najde každý motorista ty nejlepší služby. Špičkově vyškolení technici zajišťují opravy i pravidelnou údržbu vozů všech značek včetně plnění klimatizací, olejového hospodářství nebo výměny pneumatik," říká Marcel Brož, manager servisu Auto ESA.

Autoservis zaměstnává 30 zkušených profesionálů, kteří mají bohaté zkušenosti s opravami automobilů všech tříd a značek. K opravám používají originální náhradní díly nebo kvalitní náhradní díly od dlouhodobě prověřených dodavatelů.

Kromě klasických oprav a servisu jsou připraveni motoristům nabídnout například i pískování skel nebo odbornou montáž zabezpečení, autorádií a dalších autodoplňků.

Modernizace autoservisu zapadá do dlouhodobé strategie zvyšování kvality služeb Auto ESA. Společnost nedávno získala jako první autobazar na území české republiky prestižní certifikát kvality německé společnosti TÜV NORD .

„Nový autoservis najdete v Praze Štěrboholech vedle hlavní prodejní plochy Auto ESA. Zákazníci u nás najdou každý den včetně sobot a nedělí důstojné zázemí, profesionální přístup a nejkvalitnější servis. Motoristé k nám mohou přijet každý den až do 22 hodin a nemusí si kvůli opravám vozu či pravidelným kontrolám brát volno v práci," uvedl Brož.

Auto ESA poskytuje služby v oblasti nákupu a prodeje ojetých vozů již od roku 1993. Za 19 let prodalo či koupilo ojetý vůz v Auto ESA přes 100 000 zákazníků. Mezi standardní služby, spojené s nákupem vozu u Auto ESA, patří certifikát kontroly stavu najetých kilometrů od společnosti CEBIA. Všechny vykoupené vozy jsou důkladně prověřeny při technické kontrole, jsou zkontrolována a garantována případná finanční břemena jako zástavní právo, leasing nebo půjčka či blokace dopravním inspektorátem.

Auto ESA navíc garantuje výměnu zakoupeného vozu do 7 dnů bez udání důvodu. Auto ESA provozuje čtyři prodejní centra v Praze: centrum s osobními a terénními vozy ve Štěrboholech, centrum levných vozů ve Štěrboholech a rozšířené centrum vozů Škoda a užitkových vozů v Praze na Černém Mostě, a nově také pobočku v Pardubicích na Pražské ulici nedaleko dostihového závodiště. Jako první autobazar v ČR získala společnost prestižní certifikát kvality německé společnosti TÜV. Patří dlouhodobě mezi největší autobazary na území České republiky. Více informací naleznete na www.autoesa.cz

Související

Více souvisejících

Auto ESA Autobazar auto

Aktuálně se děje

před 1 hodinou

včera

včera

včera

včera

včera

Ilustrační foto

Chcete se nám mstít? ICC varoval před odvetou vůči soudu

Prokurátoři Mezinárodního trestního soudu (ICC) v Haagu v pátek varovali před jednotlivci, kteří hrozí odvetou vůči soudu nebo jeho zaměstnancům. Takové jednání může podle ICC představovat trestný čin vůči výkonu spravedlnosti, informuje agentura AFP.

včera

Viktor Orbán /Fidesz/, maďarský premiér

Evropa si v současné době hraje s ohněm, varuje Orbán

Předseda maďarské vlády Viktor Orbán v pátečním rozhovoru pro veřejnoprávní rozhlas Kossuth Radio zdůraznil, že Evropa si v současné době hraje s ohněm ve vztahu k otázce války a míru. Maďarsko podle něj odmítá být vtáhnuté do konfliktu.

včera

Dmitrij Peskov na druhém summitu Rusko Afrika 2023.

Velmi důležité, velmi nebezpečné. Kreml zareagoval na návrhy Camerona a Macrona

Mluvčí Kremlu Dmitrij Peskov v pátek vyjádřil znepokojení nad slovy britského ministra zahraničních věcí Davida Camerona, který hovořil o právu Kyjeva útočit na ruské objekty s britskými zbraněmi. Podobně reagoval na slova francouzského prezidenta Emmanuela Macrona o možnosti vyslání vojáků na Ukrajinu, informuje agentura Reuters.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Ministerstvo zahraničí, ilustrační fotografie.

Česko vyzývá Rusko, aby přestalo s kybernetickými útoky

Česko společně s EU, NATO a dalšími mezinárodními partnery odsuzuje aktivity ruského státního aktéra APT28, uvedlo ministerstvo zahraničí v pátek. APT28 je spojován s ruskou vojenskou rozvědkou GRU a dlouhodobě provádí kyberšpionážní kampaň v evropských zemích.

včera

včera

včera

Kuleba: Rusko bude možné zapojit do mírových jednání až po mírovém summitu

Ukrajinský ministr zahraničních věcí Dmytro Kuleba zastává názor, že Rusko bude možné zapojit do mírových jednání, ale až po mírovém summitu, který se v polovině června uskuteční ve Švýcarsku bez účasti delegace z Moskvy.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy