Míša Dolinová: "Další děti neplánujeme!"

PRAHA - Čerstvá novomanželka, herečka Míša Dolinová (45), září štěstím. Svého muže Jana Sváčka sice miluje, ale děti neplánují. A ani tím, že se tajně vzali na 1. máje, se prý v jejich životě nic zásadního nezmění.

Samotného obřadu se zúčastnilo jen osm lidí. Nevěsta, ženich, dva svědci a jejich čtyři děti, které mají z předchozího manželství. "Svatba byla malá, klidná, ale úžasná. Večer jsme uspořádali mejdan pro přátele a to je tak všechno, co vám k tomu můžu říct. Vzali jsme se proto, že se máme rádi. Ale další děti zatím určitě neplánujeme," upřesňuje Korzu Dolinová, matka Terezky (11) a Jůlinky (9). Zatím se novomanželé nechystají ani na svatební cestu.

"Pojedeme v létě na klasickou dovolenou s dětmi do Chorvatska. Možná, že pak vyrazíme na pár dnů do Francie. Nikdy jsem tam nebyla. Dostali jsme od přátel dvě letenky do Paříže, tak toho asi využijeme," prozrazuje Míša své plány. Původně plánovala svatbu o pár týdnů později, ale nakonec dala za vděk 1. májem, který je i symbolem lásky.

"Oni totiž v květnu nikde neoddávají. Uvítala bych svatbu alespoň o týden později před prodlouženým víkendem, ale radnice tyto termíny nenabízejí. Lidé se v květnu nechtějí brát, přináší to prý smůlu," kroutí Míša nechápavě hlavou.

Ona ani její muž na takové pověry nevěří. "Vím dokonce, jak tahle pověra vznikla. Většinou už za devět měsíců čekaly rodiny dítě. A právě v únoru byly maminky nejohroženější. Byla velká zima a nejvyšší úmrtnost kojenců, tak rodiček. Dnes už ale nic takového nehrozí," uzavírá Míša Dolinová.

Související

Herečka Michaela Dolinová

Míša Dolinová trpí hrůzou, že přibrala

Praha - Herečka Míša Dolinová (46), nyní opět bruneta, nemá v pase ani šedesát centimetrů. Raději se neměří a nevstupuje na váhu. I když je tak tenká, trpí děsem, aby neztloustla.

Více souvisejících

Míša Dolinová

Aktuálně se děje

před 21 minutami

Petr Pavel

Prezident Pavel se zranil na motorce. Je v nemocnici

Prezident Petr Pavel se zranil při jízdě na motorce. Zranění nejsou vážná, ale bude nutné krátké pozorování v Ústřední vojenské nemocnici v Praze. Tuto informaci dnes večer zveřejnila prezidentská kancelář na sociální síti X. 

před 1 hodinou

před 1 hodinou

Viktor Orbán /Fidesz/, maďarský premiér

Orbán: Maďarské tajné služby mají informace o atentátu na Fica

Maďarské tajné služby jsou v neustálém kontaktu se slovenskými tajnými službami, jakož i se službami jiných zemí, například v rámci sítě evropských zemí či členských zemí NATO. Maďarsko tak má informace o tom, co se stalo při atentátu na předsedu slovenské vlády Roberta Fica.

před 2 hodinami

Jiřina Ekrt Jirušková

Jak se chovají Češi na dovolené? Rádi si připlatí za luxusnější služby, říká manažerka cestovky

V posledních letech je vidět rostoucí zájem o nákup dovolených mezi seniory. Meziročně se zdvojnásobil počet lidí ve věku nad 70 let, kteří si objednali letní zájezd. Obecně pak platí, že v České republice roste zájem o dovolené a zájem nesnížily ani vyšší životní náklady. Loňské predikce ekonomů, kteří vyhrožovaly propadem zájmu o dovolené se nenaplnil, zájezdy se kupují vesele dál. Češi si naopak rádi připlatí za luxusnější dovolenkové zážitky, ať už jde o dopravu letadlem či all inclusive služby, říká v rozhovoru PR managerka Invia.cz Jiřina Ekrt Jirušková.

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

Izrael, ilustrační foto

Uznání Palestiny bude mít "vážné důsledky", varuje Izrael

Rozhodnutí vlád Irska, Norska a Španělska uznat palestinský stát bude mít "vážné důsledky" pro jejich vztahy s Izraelem. Po předvolání jejich velvyslanců to ve čtvrtek oznámilo izraelské ministerstvo zahraničních věcí, informuje agentura AP.

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

Oslo

Pohár trpělivosti přetekl. Norsko uzavře hranice Rusům

Norská vláda od 29. května zavede dodatečná omezení vstupu pro občany Ruska, kteří cestují do Norska za turistikou nebo "jinými nepodstatnými účely". Informace byla zveřejněna ve středu na webových stránkách kabinetu, jak uvádí agentura Reuters.

před 7 hodinami

před 8 hodinami

Mezinárodní soudní dvůr v Haagu

Den D se blíží. O osudu Pásma Gazy se rozhodne už v pátek

Mezinárodní soudní dvůr (ICJ) oznámil, že v pátek 24. května v 15:00 SELČ vydá rozhodnutí o žádosti Jihoafrické republiky (JAR) nařídit Izraeli zastavení vojenské operace v Pásmu Gazy, včetně města Rafah na jihu této palestinské enklávy. Informaci přinesla agentura AFP.

před 9 hodinami

před 9 hodinami

před 10 hodinami

Počasí

Počasí: V Česku udeří silné bouřky, varovali meteorologové

Česko v pátek opět zasáhnou silné bouřky, varoval Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ) ve čtvrtek na sociální síti. Doprovázet je budou zejména přívalové srážky, napršet může kolem 50 milimetrů. Meteorologové také rovnou varovali, že bouřky udeří také o víkendu.

před 10 hodinami

před 11 hodinami

před 11 hodinami

Ptačí chřipka se dál šíří na lidi. Austrálie hlásí první případ, USA druhý

Ve Spojených státech byl od konce března potvrzen druhý případ ptačí chřipky u člověka po kontaktu s infikovanými dojnicemi. Oznámilo to ve středu americké Centrum pro kontrolu a prevenci nemocí (CDC), píše agentura Reuters. V Austrálii potvrdili první případ přenosu subtypu viru ptačí chřipky A(H5N1) na člověka. Došlo k němu v nejmenším a nejhustěji obydleném státě Viktorie, informovala ve středu televize ABC News

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy