Strýček Kdo? David Tennant a další čerstvé posily nových dílů animovaného seriálu My z Kačerova

Hollywood – Kačerov jak hurikán k nám už míří, auta, laser, aeroplán městem víří… Kdo by je neznal: Kulík, Dulík a Bubík, jejich bohatý strýček Skrblík, nebo potrhlý pilot Rampa McKvák. Někteří z nás na nich vyrostli, ti o maličko starší si je pamatují jako to lepší, co k nám z Ameriky po revoluci přišlo oblbovat děti. A teď se antropomorfní kachny vrací s novými díly… Už k vám, děti, z dálky letí… Kačer, ú-ú.

S myšlenkou oživit všeobecně populární Duck Tales přišla stanice Disney XD. Její vedení přistoupilo k oživení dobrodružství Skrblíka a jeho tří prasynovců zodpovědně a s vtipem, jak dokazuje oznámení hereckého ansámblu. Žádná neosobní tisková zpráva nebo nudná konference. Kdo namluví milované postavičky, se svět dozvěděl skrze video, v němž zmínění herci zpívají tradiční a až nebezpečně chytlavou znělku.

A na koho se můžeme těšit? Většina jmen bude našinci neznámá, ale schválně se podívejte na jejich tváře. Na pár z nich jste již určitě někdy narazili. Dulíka se ujme Ben Schwartz (Parks and Recreation), Kulíka s Bubíkem pak namluví Danni Pudi (Zpátky do školy aka Community) a zkušený dabér Bobby Moynihan (V Hlavě). Jejich kamarádka Kačka se může chlubit hlasem Kate Micucci (Teorie velkého třesku). Její babičku, paní Čvachtovou, přivede k životu Toks Olagundoye (Castle na zabití). Za knipl se jako Rampa posadí Beck Bennett (Zpívej). A kdo že to zbývá na závěr? Kdo skutečně pobláznil davy? Kdo jiný než David Tennant (Jessica Jones), desátá inkarnace Doctora z Pána času, jednoho z nejdéle vysílaných seriálů vůbec?

Z obsazení se dá vyvodit, že se seriál Duck Tales ponese v obdobně odlehčeném komediálním duchu jako jeho předchůdce. Co víme dále? Především, že autoři zůstanou u klasické dvojrozměrné animace. Nečeká nás tedy žádná zvrhlost typu Mickeyho klubík. První série by měla mít 21 půlhodinových epizod a dva speciální dvouhodinové TV filmy.

Co nevíme je, kdo namluví zbylé postavy (Magiku von Čáry, Hamouna, Šikulu, ...), či jestli se v pár epizodách objeví také nejslavnější kačer ze všech – Donald. Stejně tak nebylo prozatím potvrzeno datum premiéry. Víme pouze, že se nových dílů dočkáme někdy příští rok.

seriál My z Kačerova David Tennant remake

Aktuálně se děje

před 53 minutami

Čerpací stanice, ilustrační fotografie.

Pohonné hmoty mají zlevnit. Navzdory začátku motoristické sezóny

Cena benzinu překročila 40 korun za litr, nafta je o více než korunu levnější. Navzdory zahájení motoristické sezóny se čeká první letošní výraznější zlevňování pohonných hmot. Důvodem je znatelný pokles cen ropy, která se minulý týden prodávala za cenu kolem 90 dolarů za barel. Nyní stojí méně než 84 dolarů. 

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

Robert Fico

Fico zkritizoval Evropskou unii: Není schopna předložit mírovou iniciativu pro Ukrajinu

Dnes slovenský premiér Robert Fico kritizoval Evropskou unii, že není schopna předložit mírovou iniciativu pro Ukrajinu a označil všechny schůzky státníků členských zemí EU za "válečné kabinety". Toto prohlášení učinil na konferenci k 20. výročí vstupu Slovenska do EU. Fico také kritizoval zahraniční politiku EU a odmítl nový migrační pakt.

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

před 9 hodinami

Ruské ministerstvo obrany vystavuje zbraně a vojenskou techniku ​​zemí NATO, včetně tanků Leopard a M1 Abrams, ukořistěných ruskou armádou během války proti Ukrajině, ve Victory Park v Moskvě v Rusku. Expozice skládající se z více než 30 vzorků zbraní a vojenské techniky z produkce zemí jako USA, Německo, Anglie, Francie a Ukrajina byla otevřena návštěvníkům (1. května 2024).

Moskva se chlubí ukořistěnou západní vojenskou technikou ve válce na Ukrajině + VIDEO

Rusko v impozantním moskevském památníku s názvem Park vítězství odhalilo novou venkovní expozici, která však nemá nic společného s vítězstvím ve druhé světové válce, které se zde obvykle slaví. Pro veřejnost jsou zde vystavena vojenská vozidla a technika západních armád, která byla ukořistěna ruskou armádou ve válce na Ukrajině, kterou Rusko způsobilo. Tyto válečné trofeje slouží jako demonstrace síly a Rusko se rozhodlo je zde prezentovat veřejnosti.

včera

včera

včera

Blinken: Odmítnutím dohody Hamás ukáže, že se o Palestince „nestará“

Americký ministr zahraničí Antony Blinken se v Jeruzalémě setkal s izraelským premiérem Benjaminem Netanjahuem. Po schůzce vyzval palestinské hnutí Hamás, aby přijalo nabízenou dohodu o propuštění rukojmích a příměří.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy