Oživí režisér Desperada a Spy Kids klasické béčko Útěk z New Yorku?

Hollywood – Kdo by neznal Snakea Plisskena – jednookého válečného veterána, kriminálníka s vizáží Kurta Russela, univerzálního frajera z dob, kdy si osmdesátky teprve začínaly uvědomovat svůj potenciál? Teď se stylová jízda Johna Carpentera dočká předělávky.

Asi teď rádi a z plných plic vznesete námitku: „A komu ty věčné rebooty, restarty, remakey a retardace prospějí?“ Inu, můžeme o celé věci vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je asi tak všechno, co se proti tomu dá dělat. Hollywood se v současnosti bojí originality a doplácejí na to staré značky.

Odteď ale pozitivně. Když už chcete předělat snímek typu Útěk z New Yorku – který, a to si přiznejme, má k dokonalosti daleko, takže tu prostor pro zlepšení je – měli byste si k tomu sehnat člověka, jenž se produkcí béček živí posledních čtvrtstoletí. A vzhledem k tomu, že Shane Black má momentálně plné ruce práce s předělávkou Predátora, nemůžete sáhnout po nikom lepším, než je Robert Rodriguez.

Texasanovi s mexickým dědictvím v krvi se sice v hlavě občas rozbije varovná kontrolka blbosti (trilogii Spy Kids, ani Machete zabíjí za povedené označí asi jen odhodlaný masochista), ale pokud někdo umí vystřihnout dokonalou kombinaci krvavého gore, hlášek, sebeuvědomělé stupidity a stylové akce, je to právě Rodriguez. Tím spíše, když se bude řídit dle scénáře Neila Crosse (seriál Luther) a dobře míněnými radami muže nejpovolanějšího – Johna Carpentera (Věc). Otec originálu na celý projekt totiž dohlédne jakožto producent.

film Útěk z New Yorku remake Robert Rodriguez John Carpenter The Picture Co.

Aktuálně se děje

před 14 minutami

před 38 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 4 hodinami

Ruské ministerstvo obrany vystavuje zbraně a vojenskou techniku ​​zemí NATO, včetně tanků Leopard a M1 Abrams, ukořistěných ruskou armádou během války proti Ukrajině, ve Victory Park v Moskvě v Rusku. Expozice skládající se z více než 30 vzorků zbraní a vojenské techniky z produkce zemí jako USA, Německo, Anglie, Francie a Ukrajina byla otevřena návštěvníkům (1. května 2024).

Moskva se chlubí ukořistěnou západní vojenskou technikou ve válce na Ukrajině + VIDEO

Rusko v impozantním moskevském památníku s názvem Park vítězství odhalilo novou venkovní expozici, která však nemá nic společného s vítězstvím ve druhé světové válce, které se zde obvykle slaví. Pro veřejnost jsou zde vystavena vojenská vozidla a technika západních armád, která byla ukořistěna ruskou armádou ve válce na Ukrajině, kterou Rusko způsobilo. Tyto válečné trofeje slouží jako demonstrace síly a Rusko se rozhodlo je zde prezentovat veřejnosti.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Rusko tvrdí, že provedlo útok na štáb operačního velení ukrajinských ozbrojených sil

Rusko podle tamních médií dnes oznámilo, že jeho armáda provedla útok na štáb operačního velení jižního uskupení ukrajinských ozbrojených sil. Informaci zveřejnilo ministerstvo obrany v Moskvě v souvislosti s průběhem války proti Ukrajině, Kyjev zatím tuto zprávu nekomentoval.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy