Chodící hora svalů ze série Rychle a zběsile dostane vlastní film A nebude v něm sama.

Hollywood – Wrestlingová legenda The Rock vtrhnul do závodnické série jako neřízená střela v jejím pátém pokračování a ihned si získal srdce milionů fanoušků. Teď je možné, že se agent Luke Hobbs dočká spin-offu. A sekundovat mu nebude nikdo jiný než Jason Statham.

O Hobbsově sólovce se v kuloárech šušká už nějaký ten pátek, teď to ale vypadá, že se události začaly konečně hýbat kupředu. Dwayne Johnson známý také pod přezdívkou The Rock, kterému otázku ohledně potenciálního spin-offu naposledy položili minulý týden na slavnostní premiéře Rychle a zběsile 8, se sice nejdřív (ne moc úspěšně) vykrucoval v tom smyslu, že nejdřív uvidíme, jak si povede osmička, přiznal ale zároveň, že studio Universal film o agentu Hobbsovi považuje za víc než jen hypotetickou vidinu kdesi za horizontem.

Včera pak web Hollywood Reporter přišel s neověřenou informací, že studio předběžně jedná se scénáristou Chrisem Morganem. Ten má na svědomí všechny díly série počínaje Tokijskou jízdou a dlouho byl spjatý s Schwarzeneggerovou Legendou o Conanovi (která je ale momentálně u ledu a její osud je neznámý). A kdo jiný by se měl postarat o příběh nekompromisního strážce zákona, když ne jeho duchovní otec?

Internetový deník zároveň přišel se zajímavým a vcelku logicky znějícím drbem, podle kterého by se ani tak nemělo jednat o sólovku, jako spíš o vedlejší dobrodružství hned dvojice oblíbených postav. Johnsonovi by měl sekundovat sám Jason Statham, jehož Deckard Shaw si v posledním filmu prošel zajímavým vývojem. A vzhledem k tomu, že kočkování obou rivalů patřilo k tomu nejlepšímu, co nejnovější díl nabídnul, srdce lecjakého fanouška nejabsurdnější akční série současnosti se musí tetelit blahem.

Rychle a zběsile 8 v současnosti válcuje světová kina. Před týdnem překonalo v celosvětových tržbách za první víkend loňský rekord sedmých Star Wars a vydělalo si 532, 5 milionu dolarů. K dnešnímu dni se chlubí necelými 700 miliony a v závodě o nejvýdělečnější film roku rychle, zběsile a srdnatě dohání prozatím miliardovou Krásku a zvíře.

Film Rychle a zběsile film Rychle a zběsile 8 Dwayne Johnson žánr: akční Jason Statham (herec)

Aktuálně se děje

před 37 minutami

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

Policie ČR, ilustrační fotografie.

Inspekce obvinila policisty, kteří před pražským barem napadli několik lidí

Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS) ve středu obvinila dvojici příslušníků policie, kteří v únoru v opilosti napadli několik osob před barem na pražském Smíchově. Policie v dubnu zprostila muže zapojeného do incidentu výkonu služby, už dříve označila jeho jednání za neakceptovatelné a neomluvitelné.

před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

před 7 hodinami

před 7 hodinami

před 8 hodinami

před 9 hodinami

před 9 hodinami

před 9 hodinami

Putin něco chystá, naznačil Pistorius. Má víc zbraní a munice, než kolik využije na Ukrajině

Rusko podle německého ministra obrany Borise Pistoriuse vyrábí více zbraní a munice, než potřebuje pro invazi na Ukrajinu. Uvedl to v televizi ARD.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy