Deadpool 2 je nesestřelitelný? Stále vede návštěvnost kin, bronz drží česká novinka

Praha - Americký akční film Deadpool 2 se v Česku promítá čtvrtým týdnem a z toho třikrát se po víkendu stal nejnavštěvovanějším snímkem. V čele žebříčku je i nyní. Podívaná míchající humor s brutalitou o uplynulém víkendu vidělo 15.600 lidí, kteří v pokladnách kin nechali 2,6 milionu korun. Celkem film utržil od svého uvedení v tuzemských kinech 45 milionů korun.

Deadpoola 2 o prvenství jednou připravil dobrodružný film Solo: Star Wars Story, který nyní, podruhé za sebou zůstává na druhém místě žebříčku. Vyplývá to z údajů, které na svém webu zveřejnila Unie filmových distributorů.

Snímek Solo: Star Wars Story, který vychází ze sci-fi ságy George Lucase Hvězdné války, vydělal o víkendu na vstupenkách od 10.700 diváků přes 1,7 milionu korun. Jeho tržby za tři týdny od premiéry činí 17 milionů.

Trojici nejnavštěvovanějších filmů s ohledem na tržby uzavírá česká novinka, animovaný film Pat a Mat znovu v akci. Do kina na něj o víkendu zamířilo téměř 13.000 lidí, kteří za vstupenky zaplatili 1,7 milionu korun.

Na čtvrté pozici skončila americká krimi komedie Debbie, pátý je slovensko-český snímek režisérky Andrey Sedláčkové Backstage.

Žádný další český film se do první desítky už nedostal a není ani mezi očekávanými čtvrtečními premiérami. Diváci se ale mohou těšit na španělsko-bulharský životopisný film Escobar o kolumbijském narkobaronovi Pablu Escobarovi, polský psychologický thriller Věž. Jasný den nebo německou animovanou komedii Příšerky z vesmíru. 

Související

film

RECENZE: Free Guy je povedená a zábavná akce s Ryanem Reynoldsem

Překvapivá pecka druhé poloviny léta. Reynolds si zahrál v nečekaně povedené a odsýpající akční komedii, v níž si jedna neherní postava uvědomí, že je součástí hry a rozhodne se změnit svůj osud. Taktovku udával režisér Stranger Things a výsledkem je překvapivě zábavná jízda.
Cable je ve světě komiksů ikona. Josh Brolin v této roli nezklamal.

Česká kina ovládl Deadpool 2, sesadil hrdiny Avengers

Praha - Žebříček víkendové návštěvnosti českých kin nově vede pokračování amerického akčního filmu z roku 2016 s názvem Deadpool 2. Snímek režiséra Davida Leitche odsunul na druhé místo americký akční film Avengers: Infinity War, který vznikl podle komiksů o Avengers a do českých kin za měsíc promítání přilákal přes 557.000 lidí. Vyplývá to z údajů, které na svém webu zveřejnila Unie filmových distributorů.

Více souvisejících

film Deadpool 2 Solo: Star Wars Story filmy Kina kultura

Aktuálně se děje

před 7 minutami

Aktualizováno před 14 minutami

Ruské ministerstvo obrany vystavuje zbraně a vojenskou techniku ​​zemí NATO, včetně tanků Leopard a M1 Abrams, ukořistěných ruskou armádou během války proti Ukrajině, ve Victory Park v Moskvě v Rusku. Expozice skládající se z více než 30 vzorků zbraní a vojenské techniky z produkce zemí jako USA, Německo, Anglie, Francie a Ukrajina byla otevřena návštěvníkům (1. května 2024).

Moskva se chlubí ukořistěnou západní vojenskou technikou ve válce na Ukrajině + VIDEO

Rusko v impozantním moskevském památníku s názvem Park vítězství odhalilo novou venkovní expozici, která však nemá nic společného s vítězstvím ve druhé světové válce, které se zde obvykle slaví. Pro veřejnost jsou zde vystavena vojenská vozidla a technika západních armád, která byla ukořistěna ruskou armádou ve válce na Ukrajině, kterou Rusko způsobilo. Tyto válečné trofeje slouží jako demonstrace síly a Rusko se rozhodlo je zde prezentovat veřejnosti.

před 30 minutami

Aktualizováno před 46 minutami

před 46 minutami

před 2 hodinami

Čerpací stanice, ilustrační fotografie.

Pohonné hmoty mají zlevnit. Navzdory začátku motoristické sezóny

Cena benzinu překročila 40 korun za litr, nafta je o více než korunu levnější. Navzdory zahájení motoristické sezóny se čeká první letošní výraznější zlevňování pohonných hmot. Důvodem je znatelný pokles cen ropy, která se minulý týden prodávala za cenu kolem 90 dolarů za barel. Nyní stojí méně než 84 dolarů. 

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

Robert Fico

Fico zkritizoval Evropskou unii: Není schopna předložit mírovou iniciativu pro Ukrajinu

Dnes slovenský premiér Robert Fico kritizoval Evropskou unii, že není schopna předložit mírovou iniciativu pro Ukrajinu a označil všechny schůzky státníků členských zemí EU za "válečné kabinety". Toto prohlášení učinil na konferenci k 20. výročí vstupu Slovenska do EU. Fico také kritizoval zahraniční politiku EU a odmítl nový migrační pakt.

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

před 7 hodinami

Medvěd na Slovensku opět zaútočil na člověka. Šlo o houbaře

Útoků medvědů na lidi na sousedním Slovensku nadále přibývá. Na prvního máje došlo k napadení houbaře v okrese Banská Bystrica. Muž dokázal prchnout do bezpečí, po ošetření byl propuštěn do domácího léčení. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy