Nová série American Horror Story? Vše co o ní potřebujete vědět

Seriál American Horror Story je každým rokem jedním z nejočekávanějších televizních seriálů. Jeho fanoušci touží zjistit, jaké zkroucené šílenství si pro ně tvůrci připravili tentokrát. Očekává se, že osmá série se nebude lišit od té sedmé co se strachu týče. V tomto článku si shrneme všechno, co zatím známe o chystané sérii.

V předchozích rozhovorech řekl tvůrce seriálu Ryan Murphy, že by byl rád, kdyby seriál skončil před Vánocemi, protože „nechce míchat krev s vánočními symboly“. Tradičně má seriál premiéru v září, bylo potvrzeno, že osmá série bude mířit na televizní obrazovky 12. září. Takže Murphyho přání zůstane naplněno.

Nové American Horror Story ponese název „Apocalypse“. Fanoušci si původně mysleli, že by mohlo být American Horror Story: Radioactive, protože tento název byl registrován ochrannou známkou. V červenci dal Murphy na Instagram obrázek, kde znázornil devět kruhů pekla. K sedmi z nich byla přiložena jednotlivá série. Jediné hříchy jako chtíč a násilí zůstaly nevyplněné, proto se předpokládá, že osmá série se bude točit okolo jednoho z nich.

„Představil jsem příběh šéfovi televizního kanálu FX Johnu Landgrafovi a on řekl, že je skvělé, přitom zpočátku nechtěl vědět o čem to bude,“ řekl tvůrce seriálu Ryan Murphy. „Když jsem mu to řekl, tak byl radostí bez sebe. Bude to dost jiné od toho, co jsem dělali předtím, vždycky se snažím dělat opak toho, co jsem dělal v předchozí sérii,“ dodal Murphy.

Murphy odhalil, že se nová série nebude odehrávat ani v současnosti, ani v minulosti. Chce se vydat do budoucnosti, nikoliv však do vesmíru. Děj bude zasazen „za 18 měsíců ode dneška (tedy 6. dubna)“. Murphy navrhl fanouškům, aby se podívali, co se bude v té době dít. Co se týče podoby stylu, tak by se rád Murphy vrátil k podobě dvou nejlépe hodnocených sérií Asylum a Coven. Je to podle něj ta pravá podoba, pro seriálovou osmičku.

Jak fanoušci předpokládali, bude osmá série crossoverem první série Murder House a třetí Coven. Sloučení těchto dvou sérií přinese zpět staré známe postavi, nejen z Langdonovic rodiny (Murder House), ale i čarodejnice z New Orleans (Coven). Bližší detaily jsou zatím neznámé.

V sériálu se objeví stálí herci jako Sarah Paulson, Evan Peters nebo Kathy Bates, která nehrála v předchozí sérii. Zároveň Paulsonová a Peters byli potvrzeni jako režiséri některých epizod seriálu. „Našla jsem svůj domov, v tom smyslu, že pracuji pro člověka (míní Murphyho), který mě vidí celistvou. Zná moji silnou stránku i slabiny. Neustále mě inspiruje,“ řekla Paulsonová portálu Adweek o spolupráci s Murphym.

Další potvrzenou herečkou je Emma Roberts, která se vrátí v roli Madison Montgomery z třetí série Coven. Dalšími potvrzenými jsou herci Billy Eichner, Cheyenne Jackson, Adina Porter, Jessica Lange nebo Billie Lourd. Je stále nejisté, zdali se objeví v nové sérii herečky Lady Gaga a Angela Bassett. Posledním oznámeným hercem je prozatím Cody Fern, který si zahrál v murphyho vedlejším seriálu American Crime Stories.

Zatímco se dává dohromady osmá série, byla potvrzena již devátá. Murphy v jednom rozhovoru pro americký časopis The Hollywood Reporter řekl, že bude v seriálu tak dlouho pokračovat dokud bude mít nápady a seriál spád. Takže teoricky můžeme očekávat další série v budoucnosti.

American Horror Story Ryan Murphy Sarah Paulson American Horror Story: Apocalypse

Aktuálně se děje

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 4 hodinami

včera

včera

Aktualizováno včera

včera

včera

včera

včera

včera

Ilustrační fotografie.

Dnes je Mezinárodní den tance. Kdy a jak začali lidé tančit?

Tanec je starý tak jako samo lidstvo. Během dlouhé historie prošel tanec vývojem a mnoha proměnami. Vznikly jeho specifické podoby pojící se s obdobími v roce, důležitými okamžiky v životě člověka nebo nejrůznějšími rituály. Pomocí tance se vyjadřovaly emoce či národní identita. Jaká je historie tance, který má dnes svůj mezinárodní den?

včera

včera

včera

Požáry, ilustrační fotografie.

Zákaz rozdělávání ohně. Střední Čechy reagují na výstrahu ČHMÚ

Návrat teplého počasí místy zkomplikuje lidem v Česku pálení čarodějnic. Například Středočeský kraj v pondělí vyhlásil na přesně stanovených místech zákaz rozdělávání ohně. Reagoval tak na dnes aktualizovanou výstrahu Českého hydrometeorologického ústavu (ČHMÚ) před nebezpečím požárů.

včera

Německá policie, ilustrační fotografie.

Rus v Německu zavraždil dva Ukrajince. Byli to vojáci, tvrdí Kyjev

Dva Ukrajinci, které měl v sobotu v německé spolkové zemi Bavorsko ubodat ruský občan, byli příslušníky ozbrojených sil. Kyjev to potvrdil podle ukrajinských médií, které cituje agentura DPA. Ukrajinští vojáci v Německu podstupovali rehabilitaci po zraněních, která utrpěli na bojišti.

včera

včera

včera

včera

Turecko podpořilo Rutteho do pozice šéfa NATO. Chybí mu podpora tří zemí

Turecko potvrdilo, že podpoří do čela Severoatlantické aliance dosluhujícího nizozemského premiéra Marka Rutteho. Podle agentury Reuters to oznámil vysoce postavený turecký činitel.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy