Warner Bros ukázali ukázku chystaného pokračování hororu To. Pyšní se hereckým obsazením

Klaun Pennywise tento týden přistál na americkém CinemaConu, kde Warner Bros odhalili první ukázku To: Kapitola 2. Pokračování hororu To přichází po dvou letech, kdy se stal globální senzací a vydělal 700 milionů dolarů celosvětově. Režisér Andy Muschietti se znovu postavil za kameru, aby natočil pokračování odehrávající se po 27 letech od událostí z prvního filmu.

Zatímco první díl z roku 2017 obsadil do rolí mladé herce včetně Finna Wolfharda proslaveného seriálem Stranger Things, chystaný druhý je plný hereckých es. Členy klubu Loserů si zahrají Jessica Chastain (Beverly), James McAvoy (Bill), Bill Hader (Richie), Jay Ryan (Ben), Isaiah Mustafa (Mike), James Ransone (Eddie) a Andy Bean (Stan). Nových tváří se zhostí Xavier Dolan, Jake Weary nebo Jess Weixler. Ukázka To: Kapitola 2 představená na CinemaConu nebyla trailerem, ale spíš scénou nabízející náhled do filmu. Scéna byla přímo vyzdvižena z knihy Stephena Kinga. Dospělá Beverly Marsh (Jessica Chastain) se vrací do jejího rodného města Derby, kde hledá svého otce. Místo něj však narazí na starou dámu paní Kershovou žijící v jeho domě. Paní Kershova oznámí Bev smutnou zprávu, že její otec před lety zemřel a záhy ji pozve do domu. Bev souhlasí. Jakmile vstoupí dovnitř, nalezne starou báseň na pohlednici, kterou na toto místo poslala v prvním filmu. Poté se začnou dít děsivé věci. „Ty víš, co oni říkají o Derry. Ten, kdo tady umře není doopravdy mrtvý,“ řekne paní Kershová s prázdným výrazem ve tváři. Klaun Pennywise se záhy objeví se svým děsivým výrazem.

Poté diváci dostanou rychlé záběry z filmu. Klub Loserů pobíhá prázdnými ulicemi. Dospělá Bev vystupuje z kaluže krve. Bill Hader se jako Dospělý nachází pod obrovskou sochou Paula Bunyana (další věc vytržená z knihy). Členové klubu se seskupují a vrací do kanálů. A samozřejmě hromada červených balonků je vypuštěna do oblohy.  Z ukázky vyplívá, že To: Kapitola 2 se bude ještě více držet Kingovy předlohy než první film. Pokračování hororového hitu zamíří do kin 6. září 2019 prostřednictvím společnosti Vertical Entertainment.

Související

film To

Pokračování hororu To? Natáčení je v plném proudu

Začalo natáčení druhého dílu úspěšného hororu To z minulého roku. Na plátně se tentokrát objeví herci jako Jessica Chastain, James McAvoy, Bill Hader nebo Bill Skarsgård. Za kameru se znovu postaví režisér Andy Muschietti. Film by měl jít do kin v září 2019.

Více souvisejících

film To Andy Muschietti studio Warner Bros. film To: Kapitola 2

Aktuálně se děje

před 2 minutami

před 49 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 3 hodinami

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Finsko: Moskva je nyní nepřítel č. 1 a proto roste vysoký plot na hranici

Finští pohraničníci vybaveni i běžkami monitorují východní hranici země, která představuje nejnovější a nejdelší hranici NATO s hlavním protivníkem Aliance, s Ruskem.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy