UPC rozšiřuje nabídku kanálů o Sport 2 a Prima Cool TV

Praha - UPC letos již počtvrté rozšiřuje nabídku své digitální televize, tentokrát o sportovní televizní kanál Sport 2 a o Prima Cool TV. Uvedlo to v úterý UPC.

Zařazením Sport 2 vzroste počet sportovních televizních kanálů v nabídce digitální televize UPC na deset – Sport 1, Sport 2, ČT 4 sport, Eurosport, Eurosport 2, Nova sport, Sport 5, Extreme sport, Motors a ESPN America.

Sport 2 je sestrou již dobře známého Sport 1. Programová skladba zahrnuje přímé přenosy z prestižních fotbalových lig, především z italské, z ligových pohárů, Pohár UEFA, severoamerickou hokejovou NHL, americký fotbal NFL, tenisové turnaje ATP, golf, poker, rugby, box a mnohé další divácky atraktivní sporty. Sport 2 vysílá 24 hodiny denně, plně v českém či slovenském jazyce. Sport 2 je v digitální televizi UPC součástí nabídky Supreme.

Prima COOL TV, nová televizní stanice z rodiny Prima TV se především orientuje na originální zábavu včetně adrenalinových zážitků. Vysílá denně od odpoledních hodin a končí po půlnoci. Prima Cool TV je zařazena do nabídky Starter digitální televize UPC. V analogové kabelové televizi je součástí takzvaného digitálního slotu.

Zařazením Sport 2 a Prima Cool TV a se počet programů vysílaných digitální televizí UPC rozšiřuje na celkových osmdesát devět, přičemž do konce roku by jich mělo být okolo stovky. Aktuálně vysílá v českém nebo slovenském jazyce již sedmdesát programů. Ceny za žádnou z nabídek se nemění. Zákazníky digitální kabelové televize UPC bylo na konci ledna 2009 přes tři sta tisíc domácností.

Související

Vodafone

EU vyšetřuje plán Vodafonu na převzetí české firmy UPC

Evropská komise zahájila hloubkové vyšetřování plánu britské telekomunikační společnosti Vodafone na převzetí aktivit poskytovatele kabelové televize a širokopásmových služeb Liberty Global v České republice, Německu, Maďarsku a Rumunsku. Komise se podle své tiskové zprávy obává, že toto převzetí by mohlo omezit hospodářskou soutěž v ČR a Německu. Transakce zahrnuje mimo jiné největší českou kabelovou společnost UPC.
Vodafone

Vodafone kupuje největší českou kabelovou síť UPC

Londýn - Britská telekomunikační společnost Vodafone Group se dohodla na převzetí aktivit poskytovatele kabelové televize a širokopásmových služeb Liberty Global v České republice, Německu, Maďarsku a Rumunsku. Firma dnes oznámila, že transakce v hodnotě 18,4 miliardy eur (471 miliard Kč) zahrnuje mimo jiné největší českou kabelovou společnost UPC.

Více souvisejících

UPC

Aktuálně se děje

před 1 hodinou

včera

včera

včera

včera

včera

Ilustrační foto

Chcete se nám mstít? ICC varoval před odvetou vůči soudu

Prokurátoři Mezinárodního trestního soudu (ICC) v Haagu v pátek varovali před jednotlivci, kteří hrozí odvetou vůči soudu nebo jeho zaměstnancům. Takové jednání může podle ICC představovat trestný čin vůči výkonu spravedlnosti, informuje agentura AFP.

včera

Viktor Orbán /Fidesz/, maďarský premiér

Evropa si v současné době hraje s ohněm, varuje Orbán

Předseda maďarské vlády Viktor Orbán v pátečním rozhovoru pro veřejnoprávní rozhlas Kossuth Radio zdůraznil, že Evropa si v současné době hraje s ohněm ve vztahu k otázce války a míru. Maďarsko podle něj odmítá být vtáhnuté do konfliktu.

včera

Dmitrij Peskov na druhém summitu Rusko Afrika 2023.

Velmi důležité, velmi nebezpečné. Kreml zareagoval na návrhy Camerona a Macrona

Mluvčí Kremlu Dmitrij Peskov v pátek vyjádřil znepokojení nad slovy britského ministra zahraničních věcí Davida Camerona, který hovořil o právu Kyjeva útočit na ruské objekty s britskými zbraněmi. Podobně reagoval na slova francouzského prezidenta Emmanuela Macrona o možnosti vyslání vojáků na Ukrajinu, informuje agentura Reuters.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Ministerstvo zahraničí, ilustrační fotografie.

Česko vyzývá Rusko, aby přestalo s kybernetickými útoky

Česko společně s EU, NATO a dalšími mezinárodními partnery odsuzuje aktivity ruského státního aktéra APT28, uvedlo ministerstvo zahraničí v pátek. APT28 je spojován s ruskou vojenskou rozvědkou GRU a dlouhodobě provádí kyberšpionážní kampaň v evropských zemích.

včera

včera

včera

Kuleba: Rusko bude možné zapojit do mírových jednání až po mírovém summitu

Ukrajinský ministr zahraničních věcí Dmytro Kuleba zastává názor, že Rusko bude možné zapojit do mírových jednání, ale až po mírovém summitu, který se v polovině června uskuteční ve Švýcarsku bez účasti delegace z Moskvy.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy