Universal Channel uvede premiérové řady oblíbených seriálů

Praha - Dva oblíbené seriály, které již posbíraly řadu ocenění, uvede v premiérových řadách Universal Channel. Seriál Skandál čeká premiéra dnes 24. března, na Dobrou manželku se mohou diváci těšit pro změnu začátkem dubna.

Seriál Skandál si oblíbili diváci celého světa zejména pro svou hlavní hrdinku Olivii Popeovou v podání Kerry Washingtonové, která zde hraje roli tvrdé krizové manažerky pracující pro nejvlivnější osoby politického světa. Olivia dříve pracovala pro Bílý dům a jak se diváci již sami přesvědčili v předcházejících řadách, byla to práce, která ji změnila život. Nová, 3. řada, nahlédne více do jejího soukromí a postupně odhalí rodinná tajemství, ze kterých jde mráz po zádech. Diváci se dozví, kdo jsou její rodiče a jak důležití, a pro mnoho jejích nejbližších také nebezpeční, jsou. V několika dílech se jako kandidátka na prezidentské křeslo objeví také jedna z bývalých "Přátel", Lisa Kudrowová, které role vážné, i když svérázné političky velice sluší. Seriál Skandál 3 má premiéru 24. března ve 21:20 hodin.Druhý dramatický seriál, pro změnu z právnického prostředí, sbírá nominace na nejváženější herecké ceny. Dobrá manželka a její skvělé herecké obsazení s Juliannou Marguliesovou v čele, spolu s oskarovým producentem Ridley Scottem, jsou zaručeným receptem na úspěch. Julianna hraje roli Alicie, jejíž manžel politik v podání Chrise Notha prošel sexuálním a korupčním skandálem, a jí nezbývalo nic jiného, než se tvrdě pustit do práce. Uběhlo několik let a z Alicie je skvělá právnička, která si zakládá vlastní firmu. Její odchod z bývalého zaměstnání ale nastartuje tvrdou bitvu o klienty a vlastní existenci a z bývalého nadřízeného a milence Willa se stává úhlavní nepřítel. Seriál Dobrá čeká premiéra 6. dubna ve 21:20 hodin.

Související

Noah Wyle

Nový seriál Knihovníci s Noahem Wylem vstupuje na obrazovky

Celá ČR - Ještě před koncem roku vstoupí na televizní obrazovky nový dobrodružný seriál Knihovníci s úspěšným americkým hercem Noahem Wylem, které ho diváci znají například z filmů Pár správných chlapů nebo Flynn Carsen: Honba za Kopím osudu. První z deseti dílu s názvem názvem Koruna krále Artuše startuje již 8. prosince ve 21.30 večer na Universal Channel.

Více souvisejících

Universal Channel

Aktuálně se děje

před 20 minutami

před 53 minutami

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

Ukrajinský mírový summit 2024 (Bürgenstock)

Švýcarsko, Katar nebo Kuba? Zemí schopných zprostředkovat mírová jednání mezi Moskvou a Kyjevem je dost

Jméno mediátora mírových jednání mezi Ukrajinou a Ruskem je stále velkou neznámou. Zatímco země v čele s Indií a Čínou jsou vnímány jako přirození kandidáti, existují i jiné varianty. Summitu se může ujmout tradičně neutrální Švýcarsko nebo některé ze sídelních měst Organizace spojených národů. Úplně vyloučit nelze ani arabské či latinskoamerické země.

před 5 hodinami

před 5 hodinami

Sergej Lavrov

Lavrov přiznal, že Rusko a Čína už vojensky spolupracují

Moskva a Peking nepotřebují vytvářet společnou vojenskou alianci, protože armády obou zemí již úspěšně spolupracují bez nutnosti spojovat se do nějaké organizace, uvedl ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov v rozhovoru pro arabský zpravodajský kanál Sky News Arabia. 

před 6 hodinami

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Policisté objasnili případ zmizelé ženy. Její mrtvé tělo u sebe doma skrýval přítel

Pražským kriminalistům se podařilo objasnit případ zmizelé mladé ženy. Její mrtvé tělo u sebe doma skrýval její bývalý přítel. Dvaadvacetiletému muži nyní za vraždu hrozí až dvacet let vězení.

Zdroj: Jakub Jurek

Další zprávy