Ze Tří sester se letos stanou třicátnice

Praha – Možná tomu nebudete věřit, ale ze skupiny Tři sestry se letos stane třicátnice. A protože to je významné jubileum, kdy se z puberťáka už skutečně stává dospělý, bude to chtít oslavit. Skupina Tři sestry připravila výroční koncert TŘI SESTRY 30 LET OPEN AIR.

Tři sestry 30 Let Open Air bude v tomto roce výjimečný, protože bude hned třídenní. Koncert oslavenců nabídne více jak dvě nabité hodiny, během nichž se můžete těšit na dětský pěvecký sbor, ohnivou show, spoustu staronových písní, hostů a kamarádů z jiných souborů, kteří si přijdou společně se skupinou Tři sestry zahrát, zazpívat a hlavně skupině pogratulovat k výjimečnému výročí.

A kdo mezi zástupy hostů bude? Například Horkýže Slíže, Zóna A, Visací Zámek, Slobodná Európa, SPS, Plexis, Ešus, Doctor P.P., E!E, Alkehol, De Bill Heads, Lety Mimo, MZH, Záviš a další.

Sice se zdá, že taková akce není rodinnou zábavou, ale opak je pravdou. Pro děti bude připravený dětský koutek a pro rodiče viz výše. Další zábavou se může stát oddychová zóna s čajovnou, hrací zóna, stánek s merchem kapel a řada jiných stánků, včetně výčepů a občerstvovacích míst.

Výroční koncert Tři sestry 30 Let Open Air proběhne ve dnech 21. – 23. května 2015 v pražském areálu A-park ledárny Braník.

Areál se nachází hned u tramvajové zastávky Pobřežní cesta, takže složitého cestování z centra se nikdo nemusí obávat. Nebojte se ale přijet na kole, v areálu bude připravena úschovna kol. Takže tam to půjde. Pokud by to nešlo zpět, blízko areálu se nachází Camp Kotva.

V současné chvíli můžete koupit nejlevnější vstupenky, kdy třídenní permanentka má cenu jednodenní vstupenky. To by šlo, ne?!

Další akce skupiny Tři sestry: Barvy Léta 17. – 18. července 2015, Keltská noc 6. – 8. srpna 2015 a Tři sestry Radegast tour 2015.

Související

Koncert, ilustrační foto

Série #kulturažije již tvůrcům vynesla přes čtyři miliony korun

Série #kulturažije, kterou na nouzový stav zareagovala internetová televize Mall.tv a dárcovská platforma Donio.cz, již nabídla 95 živých přenosů a záznamů. Bezmála 7700 diváků vyjádřilo tvůrcům podporu částkou celkem přes čtyři miliony korun. Přitom 12 procent dárců přispělo opakovaně. Všechny koncerty, inscenace a jiné kulturní akce jsou vysílány zdarma po celou dobu platnosti mimořádných opatření.

Více souvisejících

Skupina Tři sestry

Aktuálně se děje

Aktualizováno před 14 minutami

Izraelská armáda

Izrael nadále operuje v okolí Rafáhu. Pozastavení pomoci z USA popírá

Izraelská armáda pokračuje v pozemní operaci do Rafáhu, kterou zahájila v tomto týdnu. Už v úterý potvrdila obsazení přechodu na hranici s Egyptem. Do obydlených čtvrtí města zatím nepostupuje. Armádní mluvčí zároveň bagatelizoval nepotvrzenou informaci, že USA pozastavily dodávku některých zbraní kvůli nynější ofenzivě. 

před 16 minutami

Susan Bucknerová (vpravo) ve snímku Pomáda (1978).

Zemřela hvězda filmu Pomáda, Susan Bucknerová

Do světa hollywoodských snímků a hereckých svět zasáhla velmi smutná zpráva. Herečka Susan Bucknerová, známá především díky své roli roztleskávačky Patty Simcox ve slavném muzikálovém snímku "Pomáda!", nás opustila ve věku 72 let.

před 50 minutami

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 8 hodinami

před 8 hodinami

před 9 hodinami

před 9 hodinami

Wladyslaw Kosiniak-Kamysz

Polsko vnímá nové riziko z Ruska. Upozornil na něj prestižní deník

Polské bezpečnostní služby jsou v plné pohotovosti kvůli hrozbě bombových útoků a záškodnických akcí ze strany Ruska na území Evropy, řekl polský ministr obrany Wladyslaw Kosiniak-Kamysz v úterý. Reagoval tak na článek deníku Financial Times, že Moskva plánuje násilné sabotáže v zahraničí. 

před 10 hodinami

před 11 hodinami

včera

Vláda ČR

Vláda schválila novelu atomového zákona, pomůže urychlit výstavbu nových bloků

Rychlejší výstavba nových jaderných bloků a také snazší povolovací procesy při zavádění malých modulárních reaktorů jsou hlavními body novely atomového zákona, jejíž návrh schválila vláda na úterním jednání. Odsouhlasila i návrhy novel zákonů o rozpočtovém určení daní, o sociálních službách nebo o nemocenském pojištění a také znění úplně nového zákona o Národní rozpočtové bance. A věnovala se i pomoci mrazy postiženým ovocnářům a dalšímu antibyrokratickému balíčku.

Aktualizováno včera

Policie vyšetřuje smrt ženy v centru Plzně. Nejspíš došlo k trestnému činu

Policie vyšetřuje v Plzni od úterního odpoledne úmrtí ženy, která nejspíš zemřela násilnou smrtí. Případ si převzali krajští kriminalisté. V západočeském městě dnes také museli strážci zákona evakuovat soudní budovy. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy