Tři sestry Radegast Tour 2015

Praha - Návštěvností historicky nejúspěšnější turné Tří sester napsalo o minulém víkendu své poslední dvě kapitoly a je tedy již nevratnou minulostí! Letošek pro nás je vůbec super rokem! Největší návštěvu jsme zažili i na výročním koncertě v Praze - Braníku a na Keltské noci v Harrachově jsme zaznamenali náš historický bronz.

Děkujeme návštěvníkům a partnerům letního tour za účast a podporu!!!

Pojďme tedy všichni společně uzavřít Tři sestry Radegast tour 2015 při velkolepém hokejovém klání tento čtvrtek od 18:00 na pražském zimním stadionu v Edenu!

EXTRALIGU ZAHÁJÍ 0. KOLO.

DO BOJE PŮJDOU HVĚZDNÉ TÝMY

Poprvé v historii české hokejové extraligy se odehraje její 0. kolo. A nabídne rovnou tři zápasy. Fanoušky čeká pořádná podívaná, na led totiž vyjede mužstvo HC Stará Kovárna se členy kapely Tři sestry posíleno o hvězdy české hokejové extraligy Františka Kaberleho, Libora Procházku, Petra Tenkráta a další. Soupeřem mu bude mužstvo

HC Olymp v čele s Dominikem Haškem, Martinem Dejdarem a Alešem Valentou a tým HC Radegastu, oficiálního piva extraligy. Ten je složený z výherců letní hokejové soutěže konané během koncertů Tři Sestry Radegast tour. 0. kolo se odehraje na zimním stadionu v pražském Edenu ve čtvrtek 10. září. Buly prvního zápasu vhodí rozhodčí v 18:00 hod. Vstupenka za 30,- Kč zahrnuje jedno čepované pivo Radegast zdarma.

Do Edenu dorazí v kompletním složení kapela Tři sestry. Někteří její členové zasáhnou i do zápasů v dresu HC Stará Kovárna. Dění na ledě bude bedlivě sledovat frontman kapely Tři sestry Lou Fanánek Hagen. Právě on totiž vybere bojovníka dne. Hráč, který prokáže nejvíce odvahy, odolnosti a obětování pro tým, získá za odměnu 100 piv Radegast.

V týmu HC Olymp uvidí fanoušci hokejové legendy. Kromě Dominika Haška i Pavla Richtera, Davida Volka, Josefa Řezníčka a další. „Jsem rád, že má extraliga další originální zážitek pro fanoušky. Třeba jsme založili novou tradici nultých kol. Každopádně zvu všechny fanoušky, bude to stát za to," řekl ředitel extraligy Josef Řezníček.

Brány zimního stadionu v Edenu se otevřou v 17:00 hodin. První zápas začne o hodinu později. V rámci programu bude připravena autogramiáda hvězd, rozhovory s hráči i soutěže o pivo Radegast. Vstupné je 30,- Kč a každý obdrží ke vstupence poukázku na čepované pivo Radegast.

Program 0. kola extraligy (první zápas od 18:00 hod.)

HC Olymp - HC Stará KovárnaHC Radegast - HC Stará KovárnaHC Olymp - HC Radegast

Související

Koncert, ilustrační foto

Série #kulturažije již tvůrcům vynesla přes čtyři miliony korun

Série #kulturažije, kterou na nouzový stav zareagovala internetová televize Mall.tv a dárcovská platforma Donio.cz, již nabídla 95 živých přenosů a záznamů. Bezmála 7700 diváků vyjádřilo tvůrcům podporu částkou celkem přes čtyři miliony korun. Přitom 12 procent dárců přispělo opakovaně. Všechny koncerty, inscenace a jiné kulturní akce jsou vysílány zdarma po celou dobu platnosti mimořádných opatření.

Více souvisejících

Skupina Tři sestry Festival Keltská noc

Aktuálně se děje

včera

včera

včera

včera

včera

Ilustrační foto

Chcete se nám mstít? ICC varoval před odvetou vůči soudu

Prokurátoři Mezinárodního trestního soudu (ICC) v Haagu v pátek varovali před jednotlivci, kteří hrozí odvetou vůči soudu nebo jeho zaměstnancům. Takové jednání může podle ICC představovat trestný čin vůči výkonu spravedlnosti, informuje agentura AFP.

včera

Viktor Orbán /Fidesz/, maďarský premiér

Evropa si v současné době hraje s ohněm, varuje Orbán

Předseda maďarské vlády Viktor Orbán v pátečním rozhovoru pro veřejnoprávní rozhlas Kossuth Radio zdůraznil, že Evropa si v současné době hraje s ohněm ve vztahu k otázce války a míru. Maďarsko podle něj odmítá být vtáhnuté do konfliktu.

včera

Dmitrij Peskov na druhém summitu Rusko Afrika 2023.

Velmi důležité, velmi nebezpečné. Kreml zareagoval na návrhy Camerona a Macrona

Mluvčí Kremlu Dmitrij Peskov v pátek vyjádřil znepokojení nad slovy britského ministra zahraničních věcí Davida Camerona, který hovořil o právu Kyjeva útočit na ruské objekty s britskými zbraněmi. Podobně reagoval na slova francouzského prezidenta Emmanuela Macrona o možnosti vyslání vojáků na Ukrajinu, informuje agentura Reuters.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Ministerstvo zahraničí, ilustrační fotografie.

Česko vyzývá Rusko, aby přestalo s kybernetickými útoky

Česko společně s EU, NATO a dalšími mezinárodními partnery odsuzuje aktivity ruského státního aktéra APT28, uvedlo ministerstvo zahraničí v pátek. APT28 je spojován s ruskou vojenskou rozvědkou GRU a dlouhodobě provádí kyberšpionážní kampaň v evropských zemích.

včera

včera

včera

včera

Napětí v Nigeru: Ruští vojáci vstoupili na základnu, kde sídlí americká armáda

Podle vysokého představitele obrany USA vstoupil ruský vojenský personál na leteckou základnu v Nigeru, kde jsou umístěny americké jednotky. Tento krok následuje po rozhodnutí nigerské junty zbavit se americké síly.

Zdroj: Julie Jarošová

Další zprávy