Tři sestry a Krucipüsk společně odjeli na Radegast Tour 2015

Kladno - Kapela Tři sestry včera vyrazila na podzimní turné spolu se svou spřízněnou kapelou Krucipüsk, skupiny tak oslaví své 30. a 25. narozeniny. Po ČR si naplánovali celkem 10 zastávek, Radegast Tour skončí koncertem 17. prosince v Mladé Boleslavi.

16. listopadu zahájila punk rocková skupina Tři sestry své letošní turné v KD Sitná v Kladně, přibrala s sebou metalovou kapelu Krucipüsk. Obě skupiny v nedávné době vydaly nová alba – Tři sestry mají novou desku Fernet Underground, kterou rozšířili o další dvě CD se svými největšími hity za posledních 30 let. Krucipüsk vydali desáté album Tintili Vantili, zároveň si také před pár dny připomněli 25. výročí vydání svého prvního hudebního počinu Na Kovárně.

Kapela Tři Sestry už ke dvěma songům z nové desky natočila videa, nejprve k písni Plechový Ježíš a poté k singlu Svatá Petra. První klip je z dílny profesionálních filmařů, zatímco druhý natočili hudebníci sami se svými přáteli. Scény ve Svaté Petře vznikly během divoké narozeninové párty v nejmenované restauraci v Krkonoších a podle skupiny ve videu shrnuli svůj světonázor ve třech minutách.

Zde je kompletní výpis koncertů během Radegast Tour 2015:

16. 11. 2015 Kladno – KD Sítná

20. 11. 2015 Havlíčkův Brod – KD Ostrov

21. 11. 2015 Kolín – MSD Kolín

26. 11. 2015 Ostrava – RnR Garage

27. 11. 2015 Mohelnice – KD Mohelnice

3. 12. 2015 Zlín – Masters of Rock

4. 12. 2015 Prostějov – Společenský dům

5. 12. 2015 Hradec Králové – KD Střelák

11. 12. 2015 České Budějovice – KD Vltava

17. 12. 2015 Mladá Boleslav - KD

Související

Michal Horáček

Co poslouchat? Mandrage, Tři sestry a Michal Horáček vydávají "best ofky"

Kapely Tři sestry a Mandrage a textař a producent Michal Horáček vydávají nahrávky, které shrnují jejich dosavadní kariéry. Všechny tři mají podobu trojalba a obsahují desítky hitů. Skupina Tři sestry, které jsou na scéně 35 let, připravily kompilaci Platinum Maxxximum. The Best Of Mandrage rekapituluje kariéru kapely, která na začátku letošního roku ukončila svoji kariéru.

Více souvisejících

Tři sestry Krucipüsk

Aktuálně se děje

před 25 minutami

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

Ilustrační foto

Chcete se nám mstít? ICC varoval před odvetou vůči soudu

Prokurátoři Mezinárodního trestního soudu (ICC) v Haagu v pátek varovali před jednotlivci, kteří hrozí odvetou vůči soudu nebo jeho zaměstnancům. Takové jednání může podle ICC představovat trestný čin vůči výkonu spravedlnosti, informuje agentura AFP.

před 4 hodinami

Viktor Orbán /Fidesz/, maďarský premiér

Evropa si v současné době hraje s ohněm, varuje Orbán

Předseda maďarské vlády Viktor Orbán v pátečním rozhovoru pro veřejnoprávní rozhlas Kossuth Radio zdůraznil, že Evropa si v současné době hraje s ohněm ve vztahu k otázce války a míru. Maďarsko podle něj odmítá být vtáhnuté do konfliktu.

před 5 hodinami

Dmitrij Peskov na druhém summitu Rusko Afrika 2023.

Velmi důležité, velmi nebezpečné. Kreml zareagoval na návrhy Camerona a Macrona

Mluvčí Kremlu Dmitrij Peskov v pátek vyjádřil znepokojení nad slovy britského ministra zahraničních věcí Davida Camerona, který hovořil o právu Kyjeva útočit na ruské objekty s britskými zbraněmi. Podobně reagoval na slova francouzského prezidenta Emmanuela Macrona o možnosti vyslání vojáků na Ukrajinu, informuje agentura Reuters.

před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

před 7 hodinami

před 8 hodinami

před 8 hodinami

před 9 hodinami

Ministerstvo zahraničí, ilustrační fotografie.

Česko vyzývá Rusko, aby přestalo s kybernetickými útoky

Česko společně s EU, NATO a dalšími mezinárodními partnery odsuzuje aktivity ruského státního aktéra APT28, uvedlo ministerstvo zahraničí v pátek. APT28 je spojován s ruskou vojenskou rozvědkou GRU a dlouhodobě provádí kyberšpionážní kampaň v evropských zemích.

před 9 hodinami

před 10 hodinami

před 11 hodinami

před 11 hodinami

Napětí v Nigeru: Ruští vojáci vstoupili na základnu, kde sídlí americká armáda

Podle vysokého představitele obrany USA vstoupil ruský vojenský personál na leteckou základnu v Nigeru, kde jsou umístěny americké jednotky. Tento krok následuje po rozhodnutí nigerské junty zbavit se americké síly.

Zdroj: Julie Jarošová

Další zprávy