Britský zpěvák Charlie Winston rozezní v dubnu pražský Lucerna Music Bar

Praha – Do Prahy již v dubnu zavítá britský charismatický zpěvák, skladatel a producent Charlie Winston. Vystoupí zde v rámci seriálu Prague International Bluenight v pražském Lucerna Music Baru.

Charlie Winston začínal svou hudební kariéru jako hudební trubadúr, kdy hrál všude možně po Evropě. Jeho talentu a umění se kromě jiných hudebníků všiml také legendární hudebník Peter Gabriel, v jehož vydavatelství pak vydal Winston i svou debutovou nahrávku s názvem Make Way. Oficiální album vydal ale až o dva roky později, nese název „Hobo" a stalo se velmi populárním především ve Francii, Německu a Kanadě.

Největší úspěch zaznamenal jeho singl „Like a Hobo", který ovládl nejen hitparády ve Francii, ale také po celé Evropě. Nyní má Winston na svém účtu již čtyři studiové alba, z nichž to nejnovější vyšlo v lednu minulého roku. Obsahuje směsici popu, rocku, futurismu i akustických a elektronických melodií. "Uvědomil jsem si, že jsem ve své hudbě měl vždycky takovou tu velkou osobnost... Viděl jsem v ní určitý kousek divadelnictví. S touhle deskou jsem si dal předsevzetí se toho všeho zbavit. Tohle jsem já jako producent a muzikant," říká zpěvák, který si svoji nejnovější desku dokonce téměř celou sám produkoval.

Pražský koncert Charlieho Winstona se uskuteční již 24. dubna v Lucerna Music Baru. Vstupenky jsou k dispozici v internetových předprodejích sítí Ticketpro, Eventim, Goout a v e-shopu na stránkách www.livermusic.cz. Prvních sto vstupenek nabízí organizátoři se speciální slevou za 390 korun. Po jejich vykoupení si návštěvníci ještě o stovku připlatí.

Charlie Winston

Aktuálně se děje

před 29 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 6 hodinami

Ruské ministerstvo obrany vystavuje zbraně a vojenskou techniku ​​zemí NATO, včetně tanků Leopard a M1 Abrams, ukořistěných ruskou armádou během války proti Ukrajině, ve Victory Park v Moskvě v Rusku. Expozice skládající se z více než 30 vzorků zbraní a vojenské techniky z produkce zemí jako USA, Německo, Anglie, Francie a Ukrajina byla otevřena návštěvníkům (1. května 2024).

Moskva se chlubí ukořistěnou západní vojenskou technikou ve válce na Ukrajině + VIDEO

Rusko v impozantním moskevském památníku s názvem Park vítězství odhalilo novou venkovní expozici, která však nemá nic společného s vítězstvím ve druhé světové válce, které se zde obvykle slaví. Pro veřejnost jsou zde vystavena vojenská vozidla a technika západních armád, která byla ukořistěna ruskou armádou ve válce na Ukrajině, kterou Rusko způsobilo. Tyto válečné trofeje slouží jako demonstrace síly a Rusko se rozhodlo je zde prezentovat veřejnosti.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Rusko ještě víc zvýší výrobu zbraní. Kvůli americké podpoře Ukrajiny

Ve středu ruský ministr obrany Sergej Šojgu nařídil zvýšení výroby zbraní s důrazem na urychlení dodávek pro konflikt na Ukrajině. Toto rozhodnutí přichází týden poté, co americký prezident Joe Biden podepsal nový vojenský balíček v hodnotě desítek miliard dolarů jako pomoc pro Kyjev.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy