AC/DC zahájili evropskou část turné, Rose příjemně překvapil +VIDEO

Lisabon - Skupina AC/DC zahájila v sobotu v Lisabonu evropskou část svého turné, na němž zpěváka Briana Johnsona nahradil zpěvák Guns N' Roses Axl Rose. Fanoušci, kteří vrátili vstupenky, dle kritiků udělali chybu.

"V novějších písních se zdálo, že si nebyl jistý, zda se držet svého kvílivého stylu, nebo to zpívat po johnsonovsku," napsal časopis Rolling Stone. Nicméně dodal, že už od úvodní "Rock or Bust" bylo jasné, že výběr zpěváka byl úspěšný.

Zdroj: YouTube

"Pokud zůstane Rose pod kontrolou a kapelu AC/DC už nepostihne další rána, může být nové spojení dvou hudebních veličin jedním z hitů léta," napsal Rolling Stone s odkazem na Roseovo dřívější nezodpovědné chování vůči fanouškům.

Axl Rose odzpíval koncert v sedě kvůli zlomené noze, což podle časopisu Rolling Stone ubralo koncertu trochu energie. "Měl štěstí, že akci mohl přesunout na Anguse Younga a jeho kachní show," napsal hudební časopis.

Také mnohé diváky vystoupení nového zpěváka příjemně překvapilo. "Čekala jsem, že to bude horší, a byla jsem nadšená," řekla pětačtyřicetiletá Paula Marquesová, jedna z téměř 60.000 návštěvníků lisabonského koncertu.

Kapela AC/DC se milovníkům jejího hlučného rokenrolu s výraznými kytarovými rify představí v rámci turné na podporu posledního alba Rock or Bust i v Praze, kde zahraje 22. května.

Související

Sergio Ramos García, foto: Football.ua

Fotbalista Ramos se oženil, na svatbě mu místo AC/DC zahrála jiná skupina

Kapitán španělské fotbalové reprezentace a Realu Madrid Sergio Ramos se v sobotu oženil s televizní moderátorkou Pilar Rubiovou. Zlatým hřebem svatební oslavy na jejich sídle v Bollullosu nedaleko Sevilly mělo být vystoupení kapely AC/DC, které třiatřicetiletý hráč podle španělských médií nabídl honorář milion eur.

Více souvisejících

skupina AC/DC Skupina Guns N' Roses Hudba

Aktuálně se děje

před 1 hodinou

před 3 hodinami

Ruské ministerstvo obrany vystavuje zbraně a vojenskou techniku ​​zemí NATO, včetně tanků Leopard a M1 Abrams, ukořistěných ruskou armádou během války proti Ukrajině, ve Victory Park v Moskvě v Rusku. Expozice skládající se z více než 30 vzorků zbraní a vojenské techniky z produkce zemí jako USA, Německo, Anglie, Francie a Ukrajina byla otevřena návštěvníkům (1. května 2024).

Moskva se chlubí ukořistěnou západní vojenskou technikou ve válce na Ukrajině + VIDEO

Rusko v impozantním moskevském památníku s názvem Park vítězství odhalilo novou venkovní expozici, která však nemá nic společného s vítězstvím ve druhé světové válce, které se zde obvykle slaví. Pro veřejnost jsou zde vystavena vojenská vozidla a technika západních armád, která byla ukořistěna ruskou armádou ve válce na Ukrajině, kterou Rusko způsobilo. Tyto válečné trofeje slouží jako demonstrace síly a Rusko se rozhodlo je zde prezentovat veřejnosti.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Aktualizováno včera

včera

Adrian Newey

Génius Newey končí v Red Bullu. Zamíří k Ferrari?

Dlouho se o tom spekulovalo, a nyní je to oficiální. Adrian Newey, technický ředitel Red Bull Racing, ukončí svou práci u rakouské stáje po skončení této sezóny. Potvrzení této zprávy přišlo od samotného týmu v jeho oficiálním prohlášení. Po 19 letech skončí Neweyho dlouholetá éra v týmu.

včera

Zahraniční vojáci se stali válečnými zajatci (POW) poté, co byli zajati Ukrajinou jako bojovníci v rámci ruských ozbrojených sil, účastní se tiskové konference organizované ukrajinskými představiteli v Kyjevě 15. března 2024.

Žoldáci z Nepálu ve velkém dezertují z ruské armády na Ukrajině

Podle informací serveru RBK-Ukrajina, který se odvolává na tiskovou zprávu Hlavního ředitelství zpravodajství, žoldáci z Nepálu, kteří přišli bojovat proti Ukrajině v řadách ruské armády, masově dezertují. Ruští velitelé zároveň hledají chatrné omluvy pro své vedení, vysvětlující tuto situaci.

včera

Boj proti Green Dealu i migraci. Hnutí ANO zahájilo předvolební kampaň

Při zahájení hlavní fáze kampaně ANO ve Zlíně uvedl předseda Andrej Babiš, že hlavními prioritami hnutí ve volbách do Evropského parlamentu jsou boj proti nelegální migraci, obrana suverenity a odpor proti Zelené dohodě, nazvané Green Deal. Hlavním heslem kampaně před červnovými volbami je "Česko pro tebe všecko".

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy