Čeští DOCTOR VICTOR jako předkapela AC/DC zaujali

Praha - V neděli 22.5. se po sedmi letech v Praze, opět představila jedna z kapel světové extra třídy - australští AC/DC.

Tito hardrockoví mohykáni předvedli svým fanouškům, v rámci svého světového turné Rock of Bust, opět prvotřídní, strhující, hudební a světelnou show spolu s hostujícím zpěvákem Axlem Rosem ze skupiny Guns N' Roses. O jejich kvalitách a muzice není nutné se snad ani podrobněji rozepisovat.

Kdo však také velice příjemně překvapil rockové fanoušky, byla jejich historicky první česká předkapela, na naší hudební scéně stále více se prosazující rockové trio, DOCTOR VICTOR.

Frontman, autor textů a hudby, kytarista Vojta Bureš, předvedl se svojí kapelou, zajímavou, na naše poměry málokdy viděnou show, při které se, mimo jiné, na pódiu objevili "zdravotní sestřičky" které vystřelovaly do řad diváků trička s logem kapely.

Nechyběl ani přímý kontakt s publikem a "měření" srdečního tepu členů jejich technického doprovodu.

Jeho syrovým, energií nabitým kytarovým riffům na pódiu perfektně sekundovali dva noví členové projektu DOCTOR VICTOR, na bicí Honza Karpíšek a mladý nadějný basový kytarista Jan Heřman. Pro oba to byla jejich premiéra před takhle velkým publikem.

"Cítili jsme se jako ryba ve vodě a zároveň jsme byli rádi, že jsme mohli být součástí této historické hudební události, a spatřit tak 'elektrikáře' v akci!" komentuje celou situaci lídr kapely Vojtěch Bureš.

Koncert navštívilo přibližně přes 60.000 fanoušků této australské legendy a zapsal se tím do historie k největším českým koncertům.

Související

Sergio Ramos García, foto: Football.ua

Fotbalista Ramos se oženil, na svatbě mu místo AC/DC zahrála jiná skupina

Kapitán španělské fotbalové reprezentace a Realu Madrid Sergio Ramos se v sobotu oženil s televizní moderátorkou Pilar Rubiovou. Zlatým hřebem svatební oslavy na jejich sídle v Bollullosu nedaleko Sevilly mělo být vystoupení kapely AC/DC, které třiatřicetiletý hráč podle španělských médií nabídl honorář milion eur.

Více souvisejících

skupina AC/DC skupina DOCTOR VICTOR Hudba

Aktuálně se děje

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

Robert Fico

Fico zkritizoval Evropskou unii: Není schopna předložit mírovou iniciativu pro Ukrajinu

Dnes slovenský premiér Robert Fico kritizoval Evropskou unii, že není schopna předložit mírovou iniciativu pro Ukrajinu a označil všechny schůzky státníků členských zemí EU za "válečné kabinety". Toto prohlášení učinil na konferenci k 20. výročí vstupu Slovenska do EU. Fico také kritizoval zahraniční politiku EU a odmítl nový migrační pakt.

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 9 hodinami

Ruské ministerstvo obrany vystavuje zbraně a vojenskou techniku ​​zemí NATO, včetně tanků Leopard a M1 Abrams, ukořistěných ruskou armádou během války proti Ukrajině, ve Victory Park v Moskvě v Rusku. Expozice skládající se z více než 30 vzorků zbraní a vojenské techniky z produkce zemí jako USA, Německo, Anglie, Francie a Ukrajina byla otevřena návštěvníkům (1. května 2024).

Moskva se chlubí ukořistěnou západní vojenskou technikou ve válce na Ukrajině + VIDEO

Rusko v impozantním moskevském památníku s názvem Park vítězství odhalilo novou venkovní expozici, která však nemá nic společného s vítězstvím ve druhé světové válce, které se zde obvykle slaví. Pro veřejnost jsou zde vystavena vojenská vozidla a technika západních armád, která byla ukořistěna ruskou armádou ve válce na Ukrajině, kterou Rusko způsobilo. Tyto válečné trofeje slouží jako demonstrace síly a Rusko se rozhodlo je zde prezentovat veřejnosti.

včera

včera

včera

včera

Nová bilance: V Pásmu Gazy zemřelo přes 34 500 lidí

Při izraelské vojenské ofenzivě v Pásmu Gazy od 7. října zahynulo 34.568 lidí. Ve středu to uvedlo ministerstvo zdravotnictví v Pásmu Gazy ovládaném Hamásemm informovala agentura AFP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy