Festival Rozmarné léto startuje už tuto sobotu na břehu řeky Sázavy

Pikovice - Už tuto sobotu startuje festival Rozmarné léto. První zastávka ze seriálu festivalu bude v malebném vodáckém areálu Pikovice na břehu řeky Sázavy, kde bude čekat skvělý hudební program pro celou rodinu.

Rozmarné léto je nový seriál kulturních akcích na jedinečných místech. Jednodenní prázdninový festival bude naplněný divadlem a hudbou. Na své si přijdou nejen fanoušci českých kapel jako Xindl X či Mig 21, ale také pro děti je připravena celá škála zábavních divadelních představení.

„Chtěli jsme uspořádat takovou akci, na které se člověk nejen pobaví, odreaguje, ale i odpočine. Rozmarné léto je svým programem festivalem pro celou rodinu a věříme, že jsme vybrali právě takové lokality, které odpovídají příjemnému a klidnému charakteru akce.", říká pořadatel festivalu.

Program Rozmarného léta:

Festival se uskuteční na třech místech v jiném složení hudebníků, pro děti je připraven divadelní program souborů Pískomil se vrací, Divadlo kůzle a Čiperkové

Pikovice: 2.7.2016, kemp na břehu řeky Sázavy

Vystoupí: Xindl X, Katapult, Jiří Schmitzer, Crossband, O5 a Radeček, Děda Mládek Illegal Band

Máchovo jezero: 23.7.2016, pláž Klůček

Vystoupí: Xindl X, Mig 21, O5 a Radeček, Děda Mládek Illegal Band, Crossband, Sebastian

Most: 6.8.2016, Hipodrom

Vystoupí: Xindl X, Slza, O5 a Radeček, Děda Mládek Illegal Band, Koradoband

Související

Vyberte si svůj rozmarný způsob léta na hudebně-divadelním festivalu

Vyberte si svůj rozmarný způsob léta na hudebně-divadelním festivalu

Most - Rozmarné léto je nový seriál kulturních akcích na jedinečných místech. Jednodenní prázdninový festival bude naplněný divadlem a hudbou. Na své si přijdou nejen fanoušci českých kapel jako Xindl X či Mig 21, ale také pro děti je připravena celá škála zábavních divadelních představení.

Více souvisejících

Festival Rozmarné léto festivaly MiG-21

Aktuálně se děje

před 28 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

Wladyslaw Kosiniak-Kamysz

Polsko vnímá nové riziko z Ruska. Upozornil na něj prestižní deník

Polské bezpečnostní služby jsou v plné pohotovosti kvůli hrozbě bombových útoků a záškodnických akcí ze strany Ruska na území Evropy, řekl polský ministr obrany Wladyslaw Kosiniak-Kamysz v úterý. Reagoval tak na článek deníku Financial Times, že Moskva plánuje násilné sabotáže v zahraničí. 

před 6 hodinami

před 6 hodinami

včera

Vláda ČR

Vláda schválila novelu atomového zákona, pomůže urychlit výstavbu nových bloků

Rychlejší výstavba nových jaderných bloků a také snazší povolovací procesy při zavádění malých modulárních reaktorů jsou hlavními body novely atomového zákona, jejíž návrh schválila vláda na úterním jednání. Odsouhlasila i návrhy novel zákonů o rozpočtovém určení daní, o sociálních službách nebo o nemocenském pojištění a také znění úplně nového zákona o Národní rozpočtové bance. A věnovala se i pomoci mrazy postiženým ovocnářům a dalšímu antibyrokratickému balíčku.

Aktualizováno včera

včera

včera

včera

Aktualizováno včera

včera

včera

včera

Zelenského chtěli zabít. Ukrajina odhalila ruské agenty, byli i v ochrance

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj byl opět v ohrožení. Civilní kontrarozvědka SBU v úterý uvedla, že odhalila skupina agentů ruské FSB, kteří chtěli zabít jeho i další ukrajinské představitele u příležitosti dnešní inaugurace ruského prezidenta Vladimira Putina. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy