Sto zvířat zahájili Elephantour. V Praze zahrají hned dvakrát

Praha – Kapela Sto zvířat zahájila své letošní turné s názvem Elephantour 2017. V Praze se zastaví hned dvakrát, a to v Malostranské besedě, kde zahraje nejoblíbenější písně a hity, které si fanoušci na koncertech nejvíce žádají.

Oblíbená česká ska kapela Sto zvířat zahájila své turné Elephantour 2017. Repertoár koncertů sestavili členové kapely podle toho, které písně po nich fanoušci na koncertech nejvíce chtějí. V Praze zahrají hned dvakrát v Malostranské besedě.

„Stejně jako v loňském roce se kapela Sto zvířat vydává v lednu na nové turné a podobně jako vloni se Malostranská beseda opět stala jednou z jejích prvních zastávek. Vystupují u nás pravidelně už od prvních let jejich vzniku a celkově u nás za tu dobu odehráli více než tři stovky koncertů, což je již úctyhodné číslo,“ hodnotí šéf produkce Malostranské besedy David Pešek Dvořák v tiskové zprávě.

Skupina hrající ska byla založena v roce 1990 a vznikla ze studentského rock´n´roll bandu Matěj Čech. Jejich nejnovější album Ministerstvo mýho nitra vyšlo na konci roku 2015. Přestože se skupina řadí především do žánru ska, poslední album je důkazem, že se nebojí i jiných hudebních stylů; můžeme na něm najít i stopy funky nebo latiny.

V současné době Sto zvířat tvoří zpěvačka Jana Jelínková, zpěvák a perkusista Jan Kalina, kytarista Jan Šobr, dále Petr Hostinský (zpěv, klávesy), Jiří Hanzlík (barytonsaxofon), Martin Líska (trombon), Pavel Herzog (trubka), Willem Versteeg (baskytara) a Mikoláš Nop (bicí).

„Sto zvířat patří bezesporu k nejvýraznějším ska kapelám u nás. Svou vysokou kvalitu a radost z hudby si drží už přes 25 let a důkazem toho jsou plné kluby a roztančené publikum na každém koncertu. Rezervujte si jeden z večerů a přijďte si je užít s námi. Lístky v předprodeji stojí 300 Kč, na místě pak za 350 Kč,“ doplňuje David Pešek Dvořák.  

Koncerty Sto zvířat v Malostranské besedě se konají 18. a 19. ledna.

 

Související

Kapela Sto zvířat

Festival Votvírák sužovalo vedro, pak ho na tři hodiny přerušil déšť

Nepřízeň počasí provázela odpolední program druhého dne festivalu Votvírák, který na letišti Boží Dar v Milovicích na Nymbursku skončí v neděli ráno. V první polovině dne návštěvníky akce zaměřené převážně na rock, pop a hip hop v provedení českých a slovenských interpretů sužovalo velké teplo, od kterého davům ulevili hasiči s kropicím vozem. Kolem 17:00 však silný vítr a déšť na tři hodiny festival přerušily. Část ze 30.000 přítomných odjela a a pořadatelé museli udělat změny v programu.

Více souvisejících

Sto zvířat Skupina Sto zvířat Malostranská beseda

Aktuálně se děje

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Aktualizováno včera

včera

Adrian Newey

Génius Newey končí v Red Bullu. Zamíří k Ferrari?

Dlouho se o tom spekulovalo, a nyní je to oficiální. Adrian Newey, technický ředitel Red Bull Racing, ukončí svou práci u rakouské stáje po skončení této sezóny. Potvrzení této zprávy přišlo od samotného týmu v jeho oficiálním prohlášení. Po 19 letech skončí Neweyho dlouholetá éra v týmu.

včera

Zahraniční vojáci se stali válečnými zajatci (POW) poté, co byli zajati Ukrajinou jako bojovníci v rámci ruských ozbrojených sil, účastní se tiskové konference organizované ukrajinskými představiteli v Kyjevě 15. března 2024.

Žoldáci z Nepálu ve velkém dezertují z ruské armády na Ukrajině

Podle informací serveru RBK-Ukrajina, který se odvolává na tiskovou zprávu Hlavního ředitelství zpravodajství, žoldáci z Nepálu, kteří přišli bojovat proti Ukrajině v řadách ruské armády, masově dezertují. Ruští velitelé zároveň hledají chatrné omluvy pro své vedení, vysvětlující tuto situaci.

včera

Andrej Babiš (ANO)

Boj proti Green Dealu i migraci. Hnutí ANO zahájilo předvolební kampaň

Při zahájení hlavní fáze kampaně ANO ve Zlíně uvedl předseda Andrej Babiš, že hlavními prioritami hnutí ve volbách do Evropského parlamentu jsou boj proti nelegální migraci, obrana suverenity a odpor proti Zelené dohodě, nazvané Green Deal. Hlavním heslem kampaně před červnovými volbami je "Česko pro tebe všecko".

včera

1. máj

Svátek práce se slaví již 135 let. Jak se za tuto dobu proměňovala jeho podoba?

Na první květnový den připadá Svátek práce, který není jenom státním svátkem, ale i tím mezinárodním. Jeho historie sahá až do roku 1889, kdy byl jiný, než se prezentoval v dobách komunistického režimu. Povinné prvomájové průvody doprovázené budovatelskými slogany, oslavami pracovních úspěchů a stranickými představiteli na tribunách měly s původní myšlenkou svátku pramálo společného. 

včera

Počasí: Česko zasáhl silný vítr. Meteorologové vydali výstrahu

Meteorologové vydali výstrahu před silným větrem. Ten bude podle ČHMÚ.cz řádit na části území až do zítřejšího večera.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy